Grinchen

Lilla Cindy Lou Who somär en av huvudkaraktärerna i Grinchen och känd som Jenny i GossipGirl spelas av Taylor Momsen.

Lilla Cindy Lou Who som är en av huvudkaraktärerna i Grinchen och känd som Jenny i GossipGirl spelas av Taylor Momsen.


grinch

Självaste Grinchen spelas av komiska Jim Carrey

Jul, jul, strålande jul..

Jag kan inte fatta att det är jullov och julafton redan på onsdag!! :O Men jag börjar komma in i julen efter att ha sett filmen Grinchen (som börjar kännas som en julklassiker nu, i alla fall för mig!) Sen har vi också bakat pepparkakor, lussebullar, pyntat typ hela huset och ska ta fram granen snart. Jag är också grymt nöjd med mina julklappar tillmina kompisar och familjen. Visst är det kul att få julklappar men det är nästan roligare att ge något till någon som verkligen önskat sig det. Det tycker jag i alla fall., så jag längtar till julklappsutdelningen! x)

Har fått mina första betyg och är skitnöjd. Mamma och pappa har inte erbjudit mig typ pengar om jag får bra betyg så jag var heller inte berädd på något. Men när de kom hem från julshoppingen så hade de med sig en underbar väska från Charmant till mig. Blev sjukligt glad!! <3<3

snyygg!
Bilden är såklart dåligt tagen av mig men är inte väskan sjukt snygg!!?


Hur mycket jag än gillar julmusik så kan jag inte låta bli att lyssna på Britney Spears asbra, nya singel, Circus. Snacka om att hon har haft en lyckad come-back! ;)

Jag har märkt hur många gånger jag skriver jag i mina inlägg! Tänk vad egoistisk man är men ändå så är det ju en logg där jag skriver om mig själv. Aja, det är som det är.


.:*God Jul*:. //Jossan

PS. Tröjan på min nya profilbild är Paul Frank tröjan som jag pratade om i ett tidigare inlägg. ^^, 


RSS 2.0