Var tar helgen vägen???

Sitter här i mitt rum, det är sönda kväll, IGEN!! Var tar helgen vägen, den tar ju slut alldeles för fort! I för sig går också veckan ganska snabbt. Det känns som om det är torsdag väldigt ofta! Jag får se om jag kan komma till skolan imorgon, det ska ju bli kraftig snöstorm. Stormstyrka 2 (lugn, jag visste inte heller hur mycket det var först. Men styrka 5 är orkan, då är 2 ganska mycket ändå!) Tåget är avstängt och jag pallar inte att gå om det är storm!

Jag gillar iallafall att det har kommit snö, är sugen på dem varma, mysiga vinterkläderna. Jag och Jennifer åkte skridskor idag i vintervädret men Jennifer vred om foten så att den vrickades eller fick någon fraktur. Nu har hon suttit säkert 5 timmar i sjukhuset och väntar på att doktorn ska ge dem besked om vad det är. Stackaren, jag skickar alla mina pussar och kramar till henne!! <3<3<3<3

 Har precis blivit klar med slöjduppgiften. Ja, ni hörde rätt, läxa i TRÄSLÖJD! Hur fucked up får det va?? Petigt är det också, exakt 1 A4 på datorn, Times New Roman, 11 punkter och 1,15 radavstånd. Tur att det är överstökat. Hur som helst ska jag pigga upp mig med att ta lite glass och se på Da Vinvi-koden.

Ta det lungt i vinterrusket //Jossan

RSS 2.0