Böcker

Det här blir ett litet snabbt inlägg innan vi åker. Kom precis hem från en shopping runda, eller vad man ska kalla det. Biblioteket eller bokhandeln hade inte någon av de böcker jag var ute efter. Jag kollade t o m efter Stieg Larsons: Män som hatar kvinnor. Jag anade lite att de inte skulle finnas eftersom det är så populära böcker. Men för att ha någonting att läsa så köpte jag för 99kr tillsammans:
- Djävulen bär Prada av Lauren Weis berger  - Mina hemligheter av Sophie Kinsella

¤ Djävulen bär Prada av Lauren Weisberger
¤ Mina Hemligheter av Sophie Kinsella
Jag har bara sett Djävulen bär Prada på film, så det ska bli kul att läsa den. Eftersom En shopaholics bekännelser inte fanns, så köpte jag en bok av samma författare. Ska bli intressant att läsa!

25/2 -09

Köpte också ännu mer godis till resan. Muuumms!!


Nu åker vi, good bye!
//Jossan

" Shit vad sugen jag blev på Chai Latte! "

Kanske sista inlägget..

.. den här veckan.
Om någon timme åker vi till Romme och jag har äntligen packat klart. Ja, kläderna är i alla fall ner packade, sen behöver jag ju ha med kameran, böcker och annat skoj. Jag vet ju som sagt inte om jag har möjlighet till internet där så det kanske kommer upp inlägg eller så gör det inte. I såna fall hörs vi på söndag kväll eller måndag när jag är tillbaka.

Ha en underbar vecka; alla ni som har lov och ni andra stackare som måste gå i skolan eller arbeta!


See you later, alligator.
//
Jossan



Packning

Jag suger på att packa. Jag blir alltid distraherad av något mitt i prosessen och så börjar jag hålla på med det istället och lämnar kläderna lite var stans. Så vid det här laget ligger mina kläder utspridda i pricip hela huset!
Ex på vad jag gjort istället för att packa:


Jag flätad håret som ett pannband eller diadem. Ganska snyggt enligt mig! :D

Biblioteket hade inte öppnat än när mamma och pappa kom dit så jag ska nog gå dit när jag har packat klart. Jag vill verkligen ha något att läsa!

Föresten, jag kommer att ta med laptopen till Romme, men jag vet inte om jag kan koppla upp mig på internetet där. Så det kanske inte blir nått bloggande mer den här veckan. Men jag ska se vad jag kan göra.


Ska fortsätta med packningen nu, hej svejs!



Idag bär det av..

.. till Romme! Vi har nämligen fått låna pappas kompis stuga som ligger i en by utanför Borlänge i några dagar.

Jag längtar så efter våren och värmen, fast jag ska till Romme och åka skidor ( och vem som helst vet ju att man behöver snö för att åka skidor! ). Men jag vill ändå att det ska bli varmt så att jag kan använda alla mina härliga vår/sommar kläder. Särskilt de nya skor jag har införskaffat för ett tag sedan. Så för att få lite mer vårkänsla, går jag runt här hemma med mina vårskor på, samtidigt som jag packar.

Jag börjar bli ganska grym på att gå i mina high heels. De är faktiskt väldigt stabila, det är nog för att de har en sån bastant klack. I love'em to death!

Pappa och mamma tog en sväng till affären för att handla de sista nödvändigheterna för resan; mer maaat! :P De har bunkrat upp ett helt förråd med mat som vi ska ha att äta dagarna vi är där. Men jag lovar, allt kommer inte att gå åt, inte på långa vägar! Hur som helst bad jag pappa att gå förbi biblioteket och se om han kunde låna En shopaholics bekännelser, Twilight - Om jag kunde drömma och Georgia Nicolsons Dagbok: Kyssmisstag i sjunde kärleks himmeln. Jag har nämligen fått upp suget för att läsa igen, det går liksom i vågor för mig. Nu var jag väldigt sugen på att läsa de här böckerna, så jag får hoppas att de finns! Jag börjar bli lite sugen att läsa Män som hatar kvinnor också. Den är ju så omtalad.

Kanske lägger in ett inlägg lite senare.

Puss


 

Det vankas bröllop..

..på slottet. Nu är det klart, vikseln mellan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling är godkänd. Känns ganska hemskt egentligen att vara kunglig och behöva regeringens tillåtelse till att gifta sig med den man älskar! Jag tror att de passar bra tillsammans och att prinsessan absolut inte behöver gifta sig med någon av kungligt släkte, som vissa andra tycker. De två har ju varit tillsammans i 7 år och allt har gått bra under den tiden. Bröllopet blir nästa sommar.

Jag känner faktiskt Daniel Westling på ett sånt där riktigt invecklat sätt! :P Vår familjs kompis ( som också hjälper oss med datorerna för han är dataexpert ) är kusin till Daniel Westling. Ganska trevligt!

Daniel Westling & kronprinsessan Victoria

Idag är det ju också fettisdag, eller fettis dag, som jag säger. När pappa kommer hem från jobbet ska vi ha semmelfika. Tur nog är lilla sjuka jag på bättringsvägen. Jag vill ju inte vara sjuk hela lovet!


Hoppas ni också får äta en god semla
//Miss J


 


Fortfarande sjuk!

Inget svar från hon med skorna. *besviken* Jag och Miselle skulle ju shoppa någon gång den här veckan innan vi båda åker bort. Hoppas jag blir friskt snabbt för jag är grymt sugen efter nya kläder! Misselle och Mozzarelli åker båda till varmare breddgrader medan jag är kvar i Sverige och fryser. Fast jag är glad för delas skull! :)

Jag funderar på om jag ska se Mamma Mia för typ 324:e gången. Jag har nämligen blivit helt beroende av den. Och tack vare den där ABBA-musikalen vi gjorde i skolan i sexan, kan jag nästan alla låtar utantill. Jag var en av de där som faktiskt tränade på låttexterna och satt och geekade hemma. Gulliga mamma ska göra lite pannkakor till lunch. Man borde var sjuk oftare ( inte bokstavligt talat men.. ) om man får sån här uppassning! Nej, jag vill i alla fall inte vara sjuk. Det är alldeles för jobbigt!


Big hugs.
//Miss sjuk

Sjukelisjuk

Varning! Det här inlägget innehåller möjligtvis äcklande meningar.

Underbart, jag spenderar lovets första dagar utmattad i sängen! Jag har hemskt ont i halsen och jag ångrar de där två semlorna jag åt igår (dock väldigt små men i alla fall ) för min mage har totalt skurit sig. Jag känner inte heller för att duscha och tvätta håret fast det är flottigt och ser helt galet ut, bortom alla galningars mått. Är rädd för att det skulle bli någon kris mitt i duschandet och jag skulle behöva uträtta mina behov, pågrund av den krånglande magen. Så, jag tar det säkra före det osäkra. Som tur är åker vi inte till Romme föränn på torsdag. Då borde jag i alla fall må bra!

Jag försöka att bara ligga i sängen och ta det lungt, men jag är så fruktansvärt uttråkad. Jag läste nyss ut boken Jag och mina killmagneter fantastico som är en av böckerna i serien om Georgia Nicolsons Dagböcker. Den är fantastiskt rolig, ytlig och inte speciellt djup. Alltså passar den mig perfekt! Jag orkar inte läsa någon djup krånglig roman, utan bara en enkel skrattretare. När pappa kommer hem ska jag nog be honom åka förbi biblioteket (som jag förövrigt inte besökt på typ 100 år ) och låna Akut uppdatering av hångelskalan från Dagboks-serien och den första Twilight-boken. Mamma och pappa säger ju alltid att jag borde läsa mer.

Ohh, jag är så fruktansvärt otålig!! Jag orkar inte vänta längre på att hon som säljer sina H&M skor ska svara på mitt meddelande. Hoppas på att hon inte redan sålt dem!!

Lägger säkert in ett inlägg lite senare igen. Så länge får ni ha det bra!




Mmm Mmm..

Livet känns underbat just nu trotts att jag har ont i halsen. Jag har hittat någon som kanske kan sälja sina snygga H&M skor till mig och sportlovet har precis börjat. Till råga på allt lagade mamma och pappa en himmelsk sallad till middag!! Plus att vi gjorda egna semlor i eftermiddags. Jag har verkligen ätit gott idag och halsen har som tur inte hindrat mig från att känna smaken.


Sallad med:
¤ Ruccola
¤ Stekt bacon och rödkål
¤ Granatäpple
¤ Krossade valfria nötter ( vi tog en blandning av jordnötter och cashew )
¤ Lite balsamvinäger och olivolja

Nu blir det nog film med familjen. :)


Ha en fortsatt trevlig kväll!
//Jossan


Unbelivable!!

Mamma och pappa satt framför TV:n igår och var helt överförtjusta i Melodifestivalen, något som övergår mitt förnuft. Jag vet att alla har olika smak och får tycka som de vill men det känns ändå så löjligt. Istället satt jag i mitt rum framför laptopen och kollade på blocket, tradera och eniro i fall att det är någon som säljer mina älsklingar från H&M.



Underbaart!!
Jag hittade en som säljer dem i brunt och en i svart. Ska nog kontakta hon med de svarta för de bruna var på budgivning och priset hade skjutit iväg ganska mycket plus att hon bor i Malmö. Men de svarta är också gryyymt snygga. Hoppas, hoppas, hoppas på att jag kan köpa dem!!

Löv yah!


Shoooes!!

Efter skolan åkte jag till Nacka Forum och shoppade lite. På Gina Tricot gjorde jag ett riktigt fynd! Jag har suktat efter det här svarta linnet ett tag nu. När jag såg att den var på slutrea tog jag den genast. Den kostade ynka 29 kr!!!! Sjuuukt billigt!



Jag såg också ett par skor på DNA som liknar mina älsklingar från H&M som jag aldrig hann köpa. Har ingen bild på dem men om ni klickar på länken får ni se dem: http://www.dna-shoes.com/default.asp?page=shoe.asp&id=09V3050
Här är de från H&M ( som jag aldrig hann köpa, buhuu.. )



DNA fanns också en grymt snygg väska som jag funderar på att köpa.


Have a nice evening
//Miss J



Min Outfitt.

YEEEEEEEEEEAAAYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!! Sportloooooov!!!!!!!
Äntligen är det sportlov, som jag har väntat på. Ska vara hemma till på onsdag då familjen bilar upp till Romme. Vi kommer hem igen på söndag innan skolan börjar. Usch, jag vill inte ens tänka på när skolan börjar igen! XP

Min Outfitt idag var ganska casual.



¤
Tröja - Cubus
¤ Jeans - Lee
¤ Halsband - Accessorize
( eller hur det nu stavas..)
¤ Örhängen - Urban Outfitters


Ciao chiquitas!

Dagens Outfitt m.m.

Dagens Outfitt blir i skriftlig form idag, min kamera är nämligen helt caputto for the moment! Jag hade i alla fall på mig min bruna pälsväst med en svart långärmad tröja under, gråblå stuprörsjeans och bruna stövlar. Inte lika roligt att beskriva outfitten som att se en bild, men då slipper ju mänskligheten se mitt nylle! XP *ironisk mot mig själv*

Som tur var hade vi inget franska prov idag (jag hade ju inte tränat så mycket). Vår lärare hade inte hunnit skriva det när hon var i Indien för hon blev magsjuk. Bra för mig, fast synd om henne! Istället spenderade vi den 1h och 5min långa franskalektionen med att lyssna på hennes berättelser om hur det var i Indien, på svenska! Hehe.. Men det var riktigt intressant. Hon åkte dit med en gymnasieklass i 2 veckor och de bodde väldigt enkelt och fick uppleva en massa olika saker. Det är ju trevligt att åka utomlands och leva i ett lyxhus, men jag skulle vilja prova det som de gjorde. Det verkade så spännande.

För övrigt svävar jag på MVG-moln, jag fick nämligen resultatet till matteprovet: MVG!!!!!!!!!!! :'D Det var dock -MVG, men det gör inte mig något. Jag kräver inte av mig själv att ha alla rätt på frågorna, särskilt inte de där som man måste vara ett super-einstein för att klara. Jag är hur som helst HELNÖJD!

Imorgon är det torsdag som är den bästa dagen, lektionsmässigt, i skolveckan. Jag behöver inte heller plugga så mycket grejer tills imorgon. Så, kl: 21.00 ska jag kura ner mig i soffan och se säsongspremieren av Grey's Anatomy.

I'm lovin' it!

Ha en trevlig kväll!
//MissJ


Tisdag

Ledsen för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna.

Nu sitter jag och slö pluggar inför franska provet imorgon, fast ingen riktigt vet om vi ska ha det. Vi kan inte heller fråga vår lärare, för hon är i Indien, och kommer hem imorgon; när provet är. *SUCK* Längtar verkligen till Sportlovet!! Jag får hålla ut några dagar till, sedan är det Sportlov och efter det så har vi ett grymt schema:
v.9 - Sportlov
v.10 - Vanlig skola
v.11 - PRAO
v.12 - PRAO
v.13 - vanlig skola
v.14 - vanlig skola
v.15 - Påsklov
Sen är det också flera helgdagar vissa veckor efter. Jag längtar!

Ska träna lite till och sen gå och lägga mig, är ganska trött.


Pöss
//Jossan


Fredag 13, mer av en turdag!

Jippi, trots att jag har en smärtsam huvudverk är jag superglad! För det första är det fredag och HELG!!! För det andra har allt mitt hårda arbete lönat sig, jag fick MVG- på Islamprovet och labbrapporten. Jag var ju berädd på att kiss goodbye till ett bra betyg på labbrapporten. Vår lärare är ju så himla petig med alla små punkter man ska uppnå. Så när jag fick veta betyget blev jag eld och lågor. Och tack gode gud för Alla-hjärtans-dag-talangjakten, tack vare den blev NO:n så kort att vi inte hann labba, det betyder ingen labbrapport tills nästa fredag! :D

Det är inte bara Alla <3 dag imorgon utan också Fredag 13 idag. Fast så mycket otursdag har det inte varit för mig, mer turdag! Jag tror inte jag ska göra nått speciellt imorgon, förutom att äta Geléhjärtan och vara extra snäll mot de jag känner.


Gammal bild.

Puss på er alla!



Gårdagens

Slarviga me, glömde helt att lägga upp vad jag hade på mig igår!! Här kommer i alla fall:

Gårdagens Outfitt:



¤ Stickad tröja - Indiska
¤ Cardigan - Zara
¤ Jeans - Lee
¤ Mössa - Kommer inte ihåg, typ från någon skidresa..

Om ni undrar över varför dockvagnen och allt annat bråte står där bakom, är det för att vi håller på att tömma garderoben på allt gammalt(vita dörren bakom) för att göra mer plats åt mina kläder!! :D


Löv to you all!


Bröllopsduellen

Det blev Bröllopsduellen som vi såg på bio igår. Jätterolig och lättsam film. Hanlade om två bästisar som drömt om att gifta sig ända sen de var små. De blir nu förlovade i princip samtidigt och vet exakt var, hur och när de ska ha sitt bröllop. Problemet är att bröllopet blir bokat på samma datum. Båda tjejerna vill ju att den dagen ska vara deras egen och vill att den andra byter datum. Detta bryter ut i ett helt galet "krig" där ingen vill ge upp.

Den får 4 av 5 i betyg av mig för att den var jätterolig men ändå en ganska klassisk, amerikansk, romantisk, komedi.

Idag var det torsdag. Det känns nästan som om det var torsdag i förrgår, så fort har den här veckan gått. Imorgon ska jag försöka njuta av att det är fredag (fast vi har matteprov!! *suck*) och inte låta dagen bara flyga förbi.


Big hugs.
// MissJ


Igår: Kass dag!

Igår:
Jag hade Islamprov idag och det känns som om det inte gick så bra, fast jag tränade ganska mycket. Ska nu skriva engelska läxan, ett brev till mig själv från mig själv som 24 åring. Tyvärr hittar jag ingen inspiration alls och det känns som om huvudet tömts på fantasi.

Det enda mysig var att lille Gucci-plutten sov i min säng i natt. Och inte bara i fotändan utan bredvid min kudde. När han är sådär kelig och go känns han nästan mänsklig! <3

Efter att ha varit hos tandregleringsspecialisten (långt ord, jag vet!!) och bytt tråd i under- och överkäken samt några andra regleringar svängde vi förbi Forum en snabbis. Jag köpte ett grymt snyggt armband på Glitter. Tyvärr fanns inte den randiga tröjan på Gina Tricot, som jag var ute efter, i min storlek.

från Glitter
Idag:
Pappa och brorsan ska se på Hockey match ikväll så mamma och jag kanske åker till stan och ser på bio! :D
Frågan är vilken film..Changeling, Benjamin Buttons otroliga liv eller Bröllopsduellen. Jag kanske lägger in ett till inlägg senare

Ha en mysig kväll!

PS. Imorgon är det torsdag, igen! Veckan går fort! :)

Dimma & skor

När jag vaknade i morse och tittade ut genom fönstret kunde jag bara se trädet framför huset men inte längre. Det var hur tjock dimma som helst, jättekumt!!! Inget mysigt väder att vara ute i precis, så jag satt inne framför datorn ett tag och suktade på bilderna ett par snygga skor från H&M. Tyvärr tror jag inte att de finns kvar där längre, and that breaks my heart! Jag är nämligen helt, galet förälskad(jag kanske tar i lite) i dem.

H&M skorna! <3<3


Nu sitter jag och strö tittar på Melodifestivalen och bloggar samtidigt. Jag är egentligen rätt trött på samma gamla låtar i melodifestivalen, de flesta låter precis som kopior av andra melodifestivallåtar. Klockan halv tio ska jag kolla på The Pink Panther på 4:an, fast jag hörde att den var dålig. Jag får se om jag gillar den, jag är ju ganska enkel att roa. :)



Ha en trevlig kväll!



Självkänsla

Sjuksystern och kuratorn kom till vår klass för att prata med oss tjejer om självförtroende och självkänsla. Jag har verkligen ingen självkänsla, jag är nämligen grymt bra på ge mig själv pikar och se allt som jag är dålig på. Ibland blir jag verkligen trött på mig själv!! Och jag vet att det kanske låter väldigt ytligt men jag mår bra och känner mig glad när jag har på mig kläder som jag gillar och är nöjd med. Så, idag var jag i alla fall glad för jag var rätt nöjd med mina kläder(tills jag kom hem, började göra läxor och märkte att jag är dum i huvet och inte fattar ett dugg). En casual men snygg klädsel!

Dagens Outfitt:


¤ Tunika & Leggings - Gina Tricot
¤ Halsduk - H&M
¤ Armband - Urban Outfitters


Ha det bra!
//MissJ


Härligt!

Jag känner mig ton lättarei huvudet  nu när NO-provet är gjort. Nu ska jag bara ta det lungt och titta på 7 sesongen av Scrubs.

Neeeeeej, glömde helt bort den mila långa Franska läxan vi har tills imorgon. Det blir ingen lugn och ro för mig i alla fall. *suck*

Jag vill också gratulera en av mina absolut bästa vänner, LOUISE.
GRATTIS på 15 års-dagen, kan inte fatta att du är 15 år?!
(och jag med om några månader) Det känns inte så länge sen vi gick i lågstadiet, klättrade på skolgårdens berg med vårt egna "Karlssons klister"!!!(snömodd)

Grattis, jag hoppas du har en fortsatt underbar dag!

Jag vet att du inte får just en tårta idag men du i alla fall några av mig! :D


Bilder från google.

Men de här har faktiskt JAG gjort vid olika tillfällen:

 


Ha en bra kväll!




Musikspelaren

Jag måste bara säga att jag är väldigt nöjd med min musikspelare här i bloggen. Hur coolt är det inte att den har formen som en iPod nano!? Den matchar perfekt in i designen och man kan själv välja om man vill lyssna på den. Jag vet hur jobbigt det kan vara när man går in på en hemsida på morgonen/kvällen, alla i huset sover och hemsidan har musik som automatiskt sätts på. Usch! Men med min väljer ni i alla fall själva om ni vill lyssna. Jag hoppas att alla vet hur man gör för att använda den (gör som med en vanlig iPod, förutom att volymen inte går att höjas eller sänkas förutom datorns volym), annars säger ni bara till mig.


Enjoy!

nano

The Holiday

Såg på filmen The Holiday igår kväll med en underbar choklad efterrätt som jag gjort. Jag tänkte att den skulle vara ganska klassisk amerikansk, romantisk komedi, men den var verkligen bra och lite orginell! :D Cameron Diaz är ju också en sån härlig karaktär och en av mina favorit skådespelerskor.

Borde egentligen sitta och träna till NO provet imorgon men det känns som jag har ganska bra "kläm" på det mesta! Känns väldigt skönt. Fast det var inte heller ett så långt kapitel att plugga in.with bowheart shaped Har spanat in de här snygga väskorna på http://asos.com och det finns mycket mer snygga grejer där, verkligen!!

Kom.

PS. Anledningen till "Kom"- et är att min lillebror har fått nya batterier till sina Walkie-talkies som jag är barnsligt förtjust i! :D
+ Besök min kompis Isabelles blogg: http://conscient.blogg.se


Klart, slut!


RSS 2.0