The Duchess

Jag och mamma var på Sture biografen idag och såg The Duchess. Det var en dramatisk och otroligt sorglig film om den unga Georgiana, hertiginnan av Devonshires liv. Om hur hennes man(hertigen av Devonshire) inte älskade henne utan bara ville att hon skulle föda en son som skulle bli hans arving. Mycket, mycket bra!!!! Kulisserna, klänningarna och frisyrerna var också helt otroliga!!
Keira Knightley spelade utmärkt den vackra och älskade hertiginnan Georgiana:



Underbara klänningar, eller hur!!?


Nacho fredag!

Äntligen är skolveckan slut, härligt!!!! I morse trodde jag nästan att jag inte skulle orka gå upp, på riktigt.

Jag och min lillebror gjorde middagen ikväll. Fast det var ganska lätt; Nachos med kyckling. Gott och lätt! Tyvärr så glömde vi guacamolen, men den får vi ha med nästa gång. :) Nu ser jag på Let's Dance och bloggar.

Jag tänkte tipsa er om den mascara som jag använder. Den heter Kanebo International 38 grader C. Som ni förstår på namnet så går den att tvätta bort med 38 graders vatten. Den kladdar inte heller om man gråter eller blir lite blöt(bara om man börjar gnugga). Den är helt enkelt lätt att applicera, tvätta bort och ser grymt snygg ut!!! Lööövli.



Ai caramba!



Fint

Jag blev nästan klar med designen igår. Visst blev det fint??!! Det tycker i alla fall jag. Måste till skolan.

Ciao!


Klar!!

Nu är jag äntligen klar med labbrapporten i Fysik. Den var inte såå jobbig som jag trott, men ändå, vilken PLÅGA!!! Nu ska jag i alla fall belöna mig själv med en bit kladdkaka som blev kvar från igår och pyssla lite med bloggen.

Puss & Kram


29-01-09, tror jag att datumet är..

Jag kom på att istället för att ta power-walks efter skolan så gör jag det när jag år hem från skolan istället för att ta tåget! Smart man är. Jag och mina kompisar brukar ju cykla till skolan på vår/sommar och sommar/höst, men nu är det för kallt och halt för att cykla. Så jag gåår. När jag kom hem var jag å på hugget att jag drog fram en av mina videos med lite fys/gympa övningar (kanske lite som aerobics). Känns riktigt härligt nu efteråt.

Kors i taket, vi bakade kladdkaka efter middagen igår. Brukar verkligen inte hända ofta. Åt hela 3 bitar och hade sen svårt att somna för att jag var så mätt och mådde illa. Smart av mig!! :P Inte för att jag på något sätt behöver gå ner i vikt(snarare upp, enlikt sjuksköterskan i skolan) men jag borde nöjt mig med i alla fall 2 bitar.

Dags att göra klart tråkig labbrapport. *gääääääspp*

Tjaba! (hehe, låter så roligt! ^^,)

Snabbis

Beklagar fortfarande röran här på bloggen, ska fixa det snyggare snart, promise! Nu blir det här bara ett kortinlägg för jag är dödstrött efter skoldagen. Jag var hos skolsyster på en tillväxtkontroll för att se om jag vuxit nått mer eller vägde mer än innan jul. Det visade sig att jag hade vuxit 1/2 cm och gått ner 1 kg vilket kanske inte var så bra. Själva meningen var väl att jag skulle gått upp nått kg, inte för att det var nått jätteallvarligt. Men jag ska ändå gå till henne igen om 2 månader och checka.

Dagens outfitt:

28/1x2
¤ Tröja: Urban Outfitters,   ¤ Jeans: Dr. Denim

grabb
Mina naglar målade med olika färger av rosa och ett äpple!

Nu får ni klara er själva för jag ska mysa ner mig i min säng och se på några avsnitt Scrubs innan jag gör klart labbrapporten. *suck*


Bye chiquitas!!




GratisMode

Jag har precis blivit medlem på Gratis mode som är en hemsida som är helt GRATIS. Där samlar man ihop poäng enkelt och gratis genom att t ex kolla på vissa hemsidor, skriva om hemsidan i sin blogg(som jag gör!! :D ), bli medlem på en annan gratis sida, värva en kompis till gratismode m.m. När man fått ihop ett visst antal poäng(inte så mycket + poängen är lätta att få) växlar man in dem mot ett presentkort hos H&M, MQ, Nelly.com, eller någon av de många affärerna som finns att välja på.

Här är länken för att enkelt och gratis bli medlem:
http://www.gratismode.se/?c=41174

MAKEOVER

Som ni ser är min blogg helt messed up!! Jag håller på att stajla den så att ni läsar får nått snyggt att titta på. Nu är jag helt slutkörd efter skoldagen. Det var hur kvavt som helst i klaasrummen och så envisas de med att ha alla persienner nerdragna, it' CRAZY! Dagens guldkant är att NO provet är uppskjutet till på tisdag(nästa vecka) istället för fredag(över, över morgon), YEEEEEAAAYYYY!!  :D Men nu måste jag verkligen börja med min labbrapport, först ska bara naglarna torka. Har precis målat dem i olika nyanser av rosa. Pretty, pretty.

So Long..for now...

Pepe Jeans

Har suttit och kollat i Lookbooks ända sedan jag kom hem från skolan (vilket i för sig inte var så länge sen). Borde egentligen göra franska läxa, träna till Fysikprov och göra labbrapport, men jag blir trött bara av att tänka labbrapporten.

Här är en grymt snygg klänning..och jacka..och stövlar från Pepe Jeans:
Pepe jeans
Hur snyggt som helst!!!!

Nu är jag också med tävlar om en väska på http://kanal5.se/klingsselection , närmare bestämt, den här:

Bayswater

En Mulberry Bayswater, den tidlösa klassikern i modevärlden. Den är chic, elegant och helt perfekt för allt. Resa, skola, utekväll, you name it! Dessutom älskar jag den!! <3 Fast det är ju en på miljonen att just Jag vinner, men man kan alltid hoppas. :)


Pussar till alla


It's time to '
ta sig i kragen ' and do some schoolwork. (Even if it's totally boring!)

Skola, skola, skol..

Det blev ingen bio idag. Alla i familjen har haft så mycket att göra. Jag hade t ex en massa skolarbeten och träning till prov som jag suttit med hela dagen. Därför har jag inte ens hunnit klämma in ett litet inlägg föränn nu! Jag är redan hur skoltrött som helst fast vi hade jullov för bara någon vecka sedan. Men jag ska ta en dag i taget och fokusera på det positiva. Jag kan t ex se fram emot nästa helg och bion. Något som jag ser ännu mer fram emot är att få klart mitt rum. Hittills har det vait lite svårt, för jag kan inte riktigt bestämma mig om hur jag vill ha det. Sen är får familj också lite långsam och inte de som tar tag i något i första hand. hehe

Igår bakade jag och mamma en jättegod Lingonpaj till efterrätt. Jag tycker inte så mycket om råa lingon men i pajen var det super smaskigt! Vi såg också på King Kong som gick på TV igår. Det är så himla sorgligt i slutet när han(Kong) dör. :( Tur att det bara är en film.

outfitt
Kass bild, men aja..

Dagens Outfitt:

¤ Jeans - Dr. Denim
¤ T-shirt - VILA
¤ Väst - Debenham's
¤ Örhängen - Urban Outfitters

Puss //Jossan

Gullesnutt

När jag kom in i mitt rum nyss hade Mimmi(en av mina katter) lagt sig i min säng. Hon är vanligtvis lite avhållsam och inte så väldigt gosig, men nu var hon det. Jag kunde inte låta bli att prata gullesnuttigt med henne. Undrar om djuren egentligen gillar det eller känner sig förelämpade(Mimmi är ju faktiskt vuxen!). Hur som helst såg hon nöjd ut! :)
Mimmi <3<3<3
ellos
Ellos

Skorna är två av de saker som kom från Ellos här om dagen. Det var en tunika och ett par byxor också som båda är för stora och två väskor som jag är lite osäker på. Får se om jag skickar tillbaka väskorna också. Men de här skorna älskar jag!! <3
Aja, nu ska jag hjälpa mamma med maten, det blir smaskig Kyckling wok med lite äpplen i.


Smell you later!! xD

Lördag

Nu ska jag nog snart gå ner på nedervåningen och spela Guitar Hero III Legends of Rock. Jag känner mig stolt, klarade Even Flow på medium med 99%! För er som spelar verkar det nog inte så speciellt, men jag spelar inte så mycket och har, för inte så länge sen, börjat på medium. Hur som helst är det bra för att vara jag.

Blev lite sugen på godis men vi har såklart inget i skafferiet. Jag känner mig dum som inte köpte det när vi var i affären tidigare idag, men jag tvekade. Arrrgh, blir så sur på mig själv, om jag ändå bara köpt lite godis. Får käka müsli istället. :P
 
mmmmmmm


Förresten ska jag kanske se på bio i helgen men jag kan inte bestämma vilken jag vill se. Det står emellan: Bröllopsduellen, The Duchess och Benjamin Buttons otroliga liv.
 
Keira Knightley
Keira Knightley spelar huvudrollen i The Duchess.



Hugs// Miss J


Lite dagens osv..

Haha, jag är lite slö idag, kanske för att det är fredag. Kommer nämligen inte på så mycket att skriva. Har kollat in lite olika coola bloggar, som t ex http://lisaplace.devote.se . Jag vet att jag lovade bilder på min beställning från ellos men jag hann bara ta bild på dagens outfitt och sen tog batteriet slut. Så jag får lägga upp bilder senare! Dagens plus är nog att jag är frisk nu! :D

Någon som har sett filmen Benjamin Buttons otroliga liv, verkar bra och jag är sugen på att se den på bio. Kommentera gärna vad ni tycker om den, om ni sett den! :)

Här är i alla fall Dagen Outfitt:

nvufvvv


¤ T-shirt - Mamma köpt någonstans utomlands
¤ Linne - Vitt från H&M
¤ Jeans - Cheap Monday
¤ Halsduk - Esprit
¤ Långärmad tröja - Cubus
¤ Skor - Clark's Original (tyvärr inte med på bild)


Tack för de fina kommentarerna. Ha en trevlig fredag kväll! :)

//Miss J

Sjuk(ligt glad)

Jag har varit hemma och kurerat mig idag. Huvudet värker, känns allmänt tungt och ja känner mig helt shakie. Har mest sovit men tog mig upp för att äta lite och slå på laptopen. Något som gör mig mycket piggare och gladare är att min ellos beställning har kommit och pappsi ska hämta den när han kommer hem från work. Bilder kommer sen! :D

Kudden börjar kännas klumpig och hård efter att jag har legat på den så länge. Ska istället sätta mig upp och titta på Scrubs sesong 6. Jag ska försöka undvika att se typ 100 avsnitt på raken, huvudet kommer ju inte precis må bättre av det! :/


Krya på er alla som är sjuka, och ha en bra dag(även ni friska, såklart!).

//Miss J

Things I left behind

Glömde helt dagens outfitt som jag planerat i förra inlägget, så här kommer den.
Dagens Outfitt:

¤ Tröja - Cubus
¤ Kjol - Åhléns
¤ Leggings - Gina Tricot
dof
Knasbild på mig men jag orkade inte fota någon bättre, tar så lång tid innan jag blir bra på bild! ;P



Puuws // Miss J (ännu ett nytt alias!)

"Be careful what you wish for..

cause you just might get it, you just might get it, you just might get it."
- Så sanna ord från Pussycatdolls låttext; When I grow up. Inte för att jag är något fan av dem precis men det bara ploppade upp i mitt vilsna huvud, som 1.ooooo.. andra saker. Har kommit på mig själv att tänka i ton och minst 5 tankar samtidigt. Superskumt!! Så jag måste skriva av mig lite. :D

Nu till det jag hade tänkt från början med den finurliga överskriften.
Efter jullovet hoppades jag för mig själv att vi skulle ändra schemat så vi bara har 2 SO lektioner istället för 3. Min tysta önskan GICK i uppfyllelse..men det blev inte precis bättre!
¤Schema:

- Förut:   kl: 13.30 - 14.30 SO
Det blev en av våra tidigare dagar i veckan!

- Nu:   kl: 13.50(!!) - 14.50 Teknik
Nu blir den här dagen lika lång och tråkig som alla andra. Dessutom har vi en halv timme mellan Tekniken och lektionen innan(vilken är jag för trött för att minnas) att göra INGENTING på!!!

Så, jag har väl lärt mig en läxa. Man ska vara försiktig med vad man önskar sig för det kanske går i uppfyllelse. Men inte blir så bra som man hoppats på. :P

Nu ska jag återgå till att göra det jag gjorde innan. Inte precis göra läxor, som jag borde, utan spana in mode på internet.

Hare gött! //Jozzan(mitt nya alias) hehe

RSS 2.0