PHOTO OF THE DAY


source: fashiontoast

Älskar den här klänning och skulle gärna vilja ha den i min garderob. Gillar just såna här färgglada klänningar på sommaren! :D

Trevlig valborg! // Jossan


MIU MIU

Tidigare har jag skrivit om Alexander McQueen, Chanel och Prada som alla varit populära märken den här våren. Nu tänkte jag skriva lite om Miu Miu, vars kläder från vårvisningen har synts på nästan varje modeblogg.  Deras populära vårvisning bestod av mycket pasteller, som är väldigt hett i vår och sommar, fågel- och kattmönster, siden, "diamant" stenar samt en väldigt dressad look. Återigen står skorna väldigt mycket i fokus och de har varit en riktig succé.















sources: studdedhearts, FashionGoneRogue, Tobacco & Leather, tight-sweater.blogspot, style.


HOW CAN THERE BE A WINDOW WHERE NO WALL REMAINS




source: 4th and bleeker

Imorgon är det valborg så då ska jag hitta på något kul med kompisar. :) De flesta åren har jag gått till en valborgseld men det hoppar jag gärna det här året, tycker det är så tråkigt. Man kan ju hitta på annat kul istället! :)


BAKE A CAKE


Min födelsedagstårta gjord av mig. Det är en marsipantårta med marsipanjordgubbar på toppen.

Egengjord morotskaka med marsipanmorötter.
All by me. :)

Den här veckan har vi haft några släktingar på besök och jag har ju även fyllt år, så vi har festat till det och bakat lite. På min födelsedag gjorde jag en marsipantårta och några dagar senare bakade jag en smaskig morotskaka. Mums!

Idag var det orienteringstävling i skolan och jag säger bara OMG!! Det var hur blött och geggigt som helst. När vi var klara var jag blöt av vatten och svett, andfådd, slagen ett antal gånger i ansiktet av alla grenar och framför allt var mina skor helt plaskiga och innehöll en hel del geggamoja! Yuck!! Som grädde på moset insåg jag just att nästa skolvecka ser sådär lagom "mysig" ut. Fyra nationella prov uppdelade på två dagar i rad!



WHEN YOU WERE YOUNG






Anja Rubik by Carter Smith
source: FashionGoneRogue

En rätt gammal editorial Anja Rubik med otroligt härliga bilder! Det har iallafall varit väldigt varmt och skönt här de senaste dagarna, men det är långt ifrån så som på bilderna. Imorgon börjar vi skoldagen med en orienteringstävling *svälj* och jag känner mig liite nervös.. :/ Wish me luck!


SWEET SIXTEEN

















sources: we heart it, motleyphotos, wet behind the ears

Idag fyller jag 16 år!!! Grattis till mig!! ;D Har fått ett jättefint uppvaktande både här hemma och i skolan, tack allihopa! Nu ska jag göra klart min tårta och se på Ugly Betty, Desperate Housewives och Cougar Town!


STREETSTYLE À LA JAK & JIL


Alexander Wang shoes

Miu Miu and Prada



Balenciaga


Frida Gustavsson

Giles bag



Models after Kenzo fashionshow

Burberry jacket


Nicholas Kirkwood for Rodarte F/W 2010-11

Susan Cernek




Anya Ziourova

Taylor Tomasi


PERFECT GREY SHADES


Jeansshopping är så jobbigt, man ska hitta rätt modell, storlek, färg och midjehöjd. Jag önskar att de perfekta jeansen bara ploppade upp framför en i affären. I det här fallet är de här jeansen perfekta, jag är just på jakt efter ett par lite gråa jeans. Tröjan kombinerat till är också skitsnyggt, det här skulle jag vilja ha på mig imorn tillsammans med några av de här smyckena:


source: knighttcat


DEFRAGMENTION OF BEAUTY







Defragmention Of Beauty by Marcin Tyszka  25 Magazine Spring 2010

This is bloody fantastic!! Looove the combination of photos and illustration, it's really beautiful and well done!

Lots of Love // Jossan


MILITARY BOOTS






Daria Werbowy by Nico  Harper’s Bazaar Spain May 2010

Avslutar Daria-helgen med de här militär-stylade bilderna. Snyggt back-slick hår!


GOING TO TOWN



Daria Werbowy by Mario Testino  Vogue US May 2010

Det blev visst en Daria-helg istället för ett Daria-dygn, bara att gilla läget. Nu drar jag till stan!


RULE DARIA, DARIA RULE THE WAVES





Daria Werbowy  Vogue Nippon April 2010

Snodde och gjorde om början av refrängen till Rule Britannia. Det passade så bra som rubrik, Daria ser ju ut som en godess of the seas! ;)


D-STYLE











source: knighttcat, Style by Kling, Rackk & Ruin, studdedhearts, conscient.blogg.se

Daria klär sig snyggt både på och utanför photograferingarna. Började morgonen med en kortkort joggingtur och det var inte roligt.. Men nu ska vi snart på lite släktträff. Looking forward to it! :D

 


SOMETHING OLD, SOMETHING NEW, SOMETHING BORROWED, SOMETHING BLUE






Daria Werbowy by Inez & Vinoodh for Vogue Paris April 2006


YOUR ROOF IS SOMEONE ELSE' FLOOR




Daria Werbowy  Dossier Issue 5


A FESTIVAL OF COLOUR








Daria Werbowy & Lily Donaldson by Mario Testino  Vogue UK March 2008

Det är världens färgfest som Daria och Lily bär upp. Helt fantastiskt och en av de bästa editorials genom tiderna, enligt min mening! :D


INTENSE EYES



Daria Werbowy by Ben Hassett  Vogue Paris May 2010

Gu va snyggt! Nu vill jag också va brunbränd och sminka ögonen med en massa grönt glitter. Daria briljerar som vanligt och här är hon vacker som få. Den senaste tiden har hon varit med i många editorials, så jag tänkte köra på ett dygn med Daria Werbowy, som jag gjorde med Marloes Horst för ett tag sedan. 


I'M A COWGIRL






Angela Lindvall by Yelena Yemchuk  Elle US May 2010

Den här mocka, fransiga Indian/cowgirl/festival-looken känns ju ganska aktuell nu med Coachella-festivalen som var förra veckan i Californien. Är förövrigt riktigt förtjust i jeans på jeans-looken! :D


HANGING ON TO ANY HOPE THAT'S LEFT







Natasha Poly by Mario Sorrenti in  Vogue Paris May 2010

I'm in a really bad mood!
Det var en riktigt sämst dag och typ allt gick fel. Vet inte vad jag kämpar för, vet knappt vad jag håller på med. I'm just sick and tired of it all, especially the weather. På tisdag fyller jag 16 år och jag kunde inte vara mer otaggad än jag är nu..


KATE THE GREAT



sources: knighttcat, studdedhearts

Idag har varit en riktigt bra dag, även fast det var måndag. När mamma väckte mig imorse var jag inte alls trött. Sedan, i skolan gjorde vi ekonomiprovet, så nu är det överstökat. Sen fick vi även reda på vad vi fick för poäng på första delen av nationella matteprovet i fredags, och det gick skitbra! När jag kom hem kollade jag även resultaten av svenska nationella proven och det sammanslagna betyget var MVG!!! Yeeayy!! :D Så nu unnar jag mig själv med att göra massa strunt på datorn när jag egentligen borde plugga ännu mer. :)

Btw, jag har blivit helt beroende av den här låten. Egentligen är det en parodi av New Moon, men jag fastnade på låten. Ni måste bara se de här andra parodierna också: Jacob och hans powerwalk, HAHHAAHA. Den här är så kul för att Bella och Esme pratar så himla roligt, abortionisten är också kul! Enjoy!


TOPSHOP


Topshop

Det finns så mycket fint och somrigt på Topshop just nu. Om drygt en vecka vankas det födelsedag, så jag kanske ska visa den här listan för mamsen och papsen. ;)


VACATION WARDROBE À LA KLING

I maj ska jag äntligen få lite utlands-experience igen. Vi ska nämligen åka till Barcelona, hoppas jag.. Nu känns det ju faktiskt lite osäkert med tanke på Islands insidenten. Om inte den där vulkanen snart slutar att fisa ut askmoln så vet jag inte vad jag gör. Så jag hoppas, hoppas, hooppaas att flygen går då!! Jag har ju redan hittat semesterinspiration. Kolla liksom in hur snyggt Elin Kling dressar sig när hon är bortrest. Jag vill också!







source: Style by Kling


PINK FUZZ





Alana Kuznetsova by David Roemer  Velvet April 2010

Ungefär så känner jag mig nu, lite fuzzy och lite rosa, dock inte lika snygg Alana. Ja, jag är medveten om att det är söndag. Jag är också medveten om att klockan är typ halv nio på morgonen. Anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är att jag måste sätta tänderna i samhällskunskapsboken. Idag är det nämligen plugg för fulla muggar som gäller för ekonomiprovet är imorgon!! Typiskt, nu blir det extra kämpigt att plugga när det är så fantastiskt väder ute.. :(

Njut av dagen, alla fria människor som slipper plugg!


NEW YORK CITY ANGEL




source: Rackk & Ruin

B.E.A..utiful!!


A NEW LEVEL OF GORGEOUS




source: studdedhearts

Abbey är verkligen supervacker i sin fina outfit! Klänningen passar henne perfekt och hennes styling gör henne så glamorös.


WHEN THE SUN STRIKES





Hailey Clauson by Jason Lee Parry

Ett nationellt prov i matte avklarat. *phjuuh* Men i helgen ska det råpluggas inför so-provet på måndag. FML!


HE DIDN'T ONLY MAKE CLOTHES, HE MADE MAGIC

Alexander Mcqueen, en av världens största kläddesigners, som dog för bara någon månad sedan. Det är trist när en sådan talang försvinner. Hans kreationer var alltid nytänkande, banbrytande och chockerande, en frisk vind genom modevärldens ibland lite strama mönster.

En av de största sörjarna av hans död var Lady Gaga. De två var goda vänner och McQueen var en av designerna i hennes modehus, House of Gaga. Deras samarbeten syntes t ex på vårvisningen där Lady Gagas Bad Romance spelades. I Bad Romance-videon bar även Lady Gaga ett flertal av McQueens kreationer. 
 
År 2006 uppenbarade sig Kate Moss, i slutet av McQueens höstvisning, som en gestalt i ett hologram(se videon nedan). Detta var som hennes come-back efter att hela världen ratat henne när hennes knark-missbruk gjorts officiellt. McQueen har ofta haft sina visningar i mörka lokaler med mycket stämning och rekvisita på catwalken. Det har varit allt från speciella träd, regn, snö, speglar, robotar, schack-spel, tjurfäktning, skridskoåkning, karuseller och en fet kvinna på visningarna. Hans näst sista visning, vårvisningen 2010, var en av de största och populäraste visningarna, med extremt futuristiska men samtidigt reptil-inspirerade kläder och skor. Även fast Alexander är död hoppas jag att någon talangfull designer tar över och fortsätter att driva hans modehus, fast det finns ingen som kan ersätta och göra det lika bra som den riktiga Alexander McQueen

RIP

McQueens kreationer i mitten. W Magazine

'Lady Gaga - Bad Romance' musik videon



Fantastiska accessoarer från han sista kollektion, Höst 2010.

Abbey Lee Kersaw in McQueen shoes by Emma Summerton for i-D.


Alla Kostromicheva by Sølve Sundsbø  Vogue Nippon May 2010

Freja Beha Erichsen by Sølve Sundsbø

Alexander McQueen Spring 2010 Campaign Raquel Zimmermann by Nick Knight

Vogue Nippon February  Bregje Heinen by Matt Irwin


Vogue US March 2010  Daria Werbowy by David Sims


Demi Moore by Mark Seliger  Harper’s Bazaar US April 2010

Abbey Lee Kershaw by Ben Hassett  The Sunday Times UK Style Magazine

Freja Beha Erichsen by Josh Olins

Isabeli Fontana by Richard Bush for i-D


Masha Novoselova by Txema Yeste  V Magazine Spain April 2010

Sasha Pivovarova by Emma Summerton i-D spring 2010

Vogue Turkey March 2010  Jessica Stam by Patrick Demarchelier

Erin Wasson in Elle France january 2010




Style.com






life.is.a.roadtrip.if.you.just.get.on.the.road







Julia Stegner by Sølve Sundsbø  Harper's Bazaar US February 2008

Just nu är det för mycket att göra. Skulle bara vilja sätta mig i en bil (eller helst ett flygplan) och åka till någon vacker plats.

Hahahah, skrattar fortfarande åt franskalektionen idag. :D Vi skulle göra en liten serie, två och två. När jag och Louise började planera serien var det väldigt prydliga idéer med två hundar. Tillsist slutade det med att den ena hunden blev en varmkorv-med-bröd-med-hundhuvud och den andra började flörta/äta på henne!! XD Hehehe, jag skrattade så mycket att det nästan kom lite i brallan! (Jag var även jätte kissnödig innan lektionen, så läget blev ganska kritiskt efter allt skratt.)

Behövde dela med mig lite av mitt "intressanta" liv. :)


ALL AMERICAN GIRL






Teen Vogue May 2010  Karlie Kloss by Patrick Demarchelier

Sport-influerade bilder på 15-åriga, amerikanska supermodellen Karlie. Charmigt och väldigt american! :)


photo.of.the.day


source: studdedhearts

Fin bild, FANTASTISKA ringar! Just den där röda ringen har jag sett på Abbey's finger på bilder från många photoshoots. Det verkar vara hennes favorit!?


catching.the.moment

















photos by me.

Första skoldagen efter lovet kändes trist men ändå trevlig. Trevligt att träffa alla glada människor igen, men vi saknade Elli! Var är du? :( Sedan var det ju en väldigt kort dag för mig, jag var bara i skolan på eftermiddagen eftersom jag var hos tandläkaren på förmiddagen och tog bort tandställningen!!! :D Jag är såå nöjd och glad, äntligen kan jag vara stolt över mitt fina leende! Innan jag skulle ta bort tandställningen var jag såklart jätteivrig på att få bort den men också rädd för att mina tänder hade blivit gula. Men, till min förvåning, var tänderna mega-vita! hehe ;) Så nu har jag ett riktigt pepsodent-smile. :)


SEX & THE CITY



28 Maj smäller det, då kommer den ut på bio. Kan inte vänta! Jag älskade första filmen och jag hoppas att den här inte är sämre. Trailern ger i alla fall ett bra intryck! Vad tycker ni, kommer ni se den?


PRADA

Tidigare skrev jag lite om Chanel och nu tänker jag ta upp ett annat stort modehus som har slagit stort i modevärlden under början av året, Prada. Det skapades nämligen en viss förvåning i samband med deras vårvisning när de visade upp Hawaii-mönster på sina kläder. Prada har alltså försökt sig på att återinföra Hawaii-skjortan, som oftast förknippas med charterresande gubbar, fast modehuset har ju tagit det till a new level. Förutom Hawaii-mönstret bestod kollektionen också av klänningar, toppar och skor med (falska) diamanter, kortkorta shorts, glansiga tyger, både färgglatt och mer dämpade färger men även snygga solglasögon i läckra färger.

Jag tror definitivt att Hawaii-mönstret är tillbaka vilket känns väldigt somrigt och härligt. Prada lyckades göra det på ett väldigt fint sätt som jag tror faller många i smaken. Här kommer några gobitar.

W Magazine. Prada klädd modell längst till höger:

Vogue Nippon May 2010 Alla Kostromicheva by Sølve Sundsbø

Vogue Germany  Shannan Click by Knoepfel & Indlekofer

Interview February  Sasha Pivovarova by Craig McDean

i-D Spring 2010  Freja Beha Erichsen by Emma Summerton


Amica Italy March 2010  Masha Kirsanova by Mark Pillai

Numero #112  Karlie Kloss by Lachlan Bailey


Vogue Australia March 2010 Abbey Lee Kershaw by Max Doyle.

Vogue España April 2010  Edita Vilkeviciute by David Vasiljevic

Vogue UK  Karlie Kloss
 
Vogue Nippon March  Anna Selezneva by Mark Segal

Vogue Turkey March 2010  Giedre Dukauskaite by John Lindquist

Isabeli Fontana by Richard Bush for i-D

Vogue Italia march 2010  Natasha Poly by Craig McDean

 The Sunday Times UK Style Magazine  Abbey Lee Kershaw by Ben Hassett 

Vogue Nippon April 2010 Marloes Horst by Blaise Reutersward 


Prada Spring/Summer 2010. Se hela kollektionen på Style.com


reaching.out.in.the.dark



Marloes Horst by Sol Sanchez
Jalouse March 2010

Hope you liked my Marloes-Horst-theme-day, now I'm off to bed!

Good Night!


you.gotta.enjoy.the.little.things





Marloes Horst Tam Spring 2010 Campaign

Jag vet inte hur länge sedan det var jag åt Kexchoklad senast, men idag smällde jag i mig en och det var gött värre! Ett kärt gammalt återseende, kan man säga. :)


desert.winds.blowing.through.your.hair






Marloes Horst by Sylvie Malfray
source: Rack&Ruin

Det här är nog min favoritshoot med Marloes. Mest på grund av ljussättningen i bilderna, bakrunden och hur hon verkligen fyller ut bilderna med sina rörelser. Men jag gillar även stylingen, inte för att det är så mycket kläder. De guldiga smyckena mot det beiga är snyggt. Även om beige kan vara bn tråkig färg blir inte det tråkigt i de här bilderna just tack vare att Marloes bär upp det på ett så bra sätt. Sedan är ju håret också riktigt snyggt.

Det här är vad jag tycker, vad tycker ni?


random.cockyness.and.some.luck




Marloes Horst by Hans de Vries
source: FashionGoneRogue

De senaste dagarna har jag varit jättesugen på att se Djävulen bär Prada, även fast jag redan sett den några tusen gånger. Hur som helst blev jag såklart glad när jag såg att den ska komma på TV ikväll, vilken timing liksom!

Började morgonen med att se en annan film, Get Smart, även denna film med Anne Hathaway som en av huvudrollerna. Den var verkligen skitkul, se den! ;D


there's.a.place.I.call.home





Marloes Horst by Blaise Reutersward 
Vogue Nippon April 2010

Lyxigt snygga bilder. Älskar skorna i första bilden, troligen är de från Lanvin. ;)


sweet.surrender




Marloes Horst by Peter Gehrke
source: FashionGoneRogue

Riktigt härliga bilder, gillar särskilt den första!


Marloes.Horst



Som jag sagt tidigare och som kanske märkts här i bloggen så är en av mina absoluta favoritmodeller Abbey Lee Kershaw. Jag vet inte vad det är men bilderna blir alltid bra när hon är med! Förutom Abbey så har jag två andra favoriter som jag tycker riktigt kan work it. Först och främst Anna Selezneva men också Marloes Horst. Tänkte i alla fall att Marloes skulle få vara min model of the day idag, alltså jag ska ha en heldag med bara bilder på henne. Hoppas ni gillar det!


PHOTO.OF.THE.DAY


source: studdedhearts

AS SNYGG STRANDOUTFIT, ÄLSKAR ALLT I BILDEN OCH SÄRSKILT BIKININ. HAR ALLTID VARIT FÖRTJUST I BATIKMÖNSTRAT!

EGENTLIGEN HADE JAG OCH MAMSEN TÄNKT ATT TA EN SHOPPINGRUNDA IDAG, MEN NÄR JAG VAKNADE UPP MED FEBER SÅ BLEV DET ÄNDRADE PLANER. JAG HAR JU HAFT NÅGON KONSTIG VERK I RYGGEN DE SENASTE DAGARNA OCH NU FEBER, SÅ MINA FÖRÄLDRAR BLEV SÅKLART OROLIGA OCH TVINGADE MED MIG TILL VÅRDCENTRALEN. DET VAR INGET ALLVARLIGT, SOM JAG TRODDE, MEN JAG FICK EN MEDICIN SOM JAG SKA TA OM RYGGSMÄRTAN KOMMER TILLBAKA. DET VAR VÄL INTRESSANT ATT HÖRA OM MINA LÖJLIGA KREMPOR, ELLER INTE?! DET ÄR I ALLA FALL DÄRFÖR JAG INTE UPPDATERAT FÖRRÄN NU, ORKADE HELT ENKELT INTE.

OM NI UNDRAR ÖVER DE STORA BOKSTÄVERNA SÅ BLEV JAG PÅMIND AV ATT KOLLA PÅ ISABELLES BLOGG, DET ÄR JU CAPS LOCK-DAY IDAG. HEHE.


those.marvelous.shorts

Jag, som de flesta, längtar till sommaren. Men det som jag nästan längtar mest efter, förutom solen och värmen, det är att få ha på sig jeansshorts. Det är nog det bästa klädesplagget som finns, bekvämt och sjuhelsike snyggt! Inför sommaren är jag på jakt efter ett par ganska korta, gärna pytte lite slitna, inte helt tajta, grå-aktiga eller ljusblåa shorts. Kolla in de snygga bilderna.


Jag skulle gärna ha de till vänster på bilden nedan.



Perfekta jeansshorts (bilden nedan), precis som jag vill ha dem!!


















sources: we heart it, fashiontoast, 4th and bleeker, src783, studdedhearts, knighttcat

Nu ska jag sätta saxen i farmors gamla päls! Den har legat i förådet i några decennier och luktade därför rätt unket när jag äntligen lyckades rycka fram den från djupet av allt bråte. Nu har den hängt ute på vädring i några timmar, så jag hoppas att lukten försvunnit. Den är ganska lång i modellen, så jag kommer nog klippa den kortare. Vi får se hur det blir..


Chanel-icious

Den här säsongen har Chanel verkligen varit uppe på tapeten främst tack vare deras träklackar från vårvisningen, som skapat stor uppståndelse i modevärlden. Vissa älskar medan andra ratar dem. Brittiska modeikonen Alexa Chung var i princip den personen som satte skorna på kartan efter att ha använt de flitigt under flera tillställningar och även en tidningsplåtning. Jag personligen har alltid gillat träklackar och just att skorna är lite klumpiga är snyggt. Matchar man de rätt så blir det vrålsnyggt!

Freja Beha Erichesen - Chanel SS 2010 Campaign

Alexa Chung - sources: knighttcat, studdedhearts




Numéro #110  Bianca Balti by Camilla Akrans

Laura Blokhina by Johan Sandberg - source: FashionGoneRogue

Äkta Chanel skor - source: caroline.feber.se

Kopior finns hos ex. Jeffrey Campbell (bilden nedan), topshop och Zara.




photo.of.the.day


source: motleyphotos.blogspot.com

Riktigt cool bild, can't take my eyes of it!


a.smashing.trio

Min favorit fashion-trio är stiliga Columbine Smille, coola Emma Elwin och alltid lika stilsäkra Elin Kling, tillsammans utgör de Kling-klanen. Alla tre har lite egna stilar vilket gör att man får ultimat inspiration av att titta på deras bloggar. Här kommer några av mina favorit outfits från Kling-klanen:

Först ut är Elin:








Columbine:






Emma:







needs.for.sunny.summerdays



source: christeric.blogspot.com
Det där är banne mig den finaste klänningen jag någonsin sett; the dress of my dreams!! Jag blir knäsvag när jag ser den, den är helt fulländad. T.R.U.E L.O.V.E!!! <3<3 Dessutom är hela outfiten jättesnygg!

source: I love wildfox

Det där persikofärgade fodralet känns som ett sommar-måste. Tänk er till solbränd kropp, saltvattnigt hår, lite eller mycket smycken och vita converse eller cognacs-bruna klackar. *dräggel* Var får man tag på en sån här nu då.. Kanske American Apparel?!?


underwater.magic







Vogue Nippon May 2010
Alla Kostromicheva by Sølve Sundsbø


Först och främst vill jag bara tacka för den fina responsen jag fått här i bloggen, det gör mig supertaggad till att blogga! Tyvärr har det varit dött här den senaste veckan eftersom jag var borta hos släkten i Finland. Vi kom hem imorse med finlands färjan, där man får allt annat än en god natts sömn. När jag var liten tyckte jag det var kul att åka finlands färja, men nu har jag tröttnat. Hatar de hårda sängarna och kuddarna på båten. Som om inte obekvämligheten var tillräckligt så fick jag svin ont i ryggen på natten, så jag sov sisådär 1-2 timmar. Mysigt, och nu känner jag att ryggvärken börjar komma tillbaka. Hel skumt!? Jag har knappast tränat hårt den senaste tiden, så det kan inte vara träningsverk.. Nej, nu får det vara nog med mitt klagande. Jag har en förmåga att klaga väldigt mycket, det är liksom en av mina specialitéer men jag försöker att inte tråka ut mina vänner allt för mycket med mitt gnäll.

Bildern, vad tycks? Jag blir så fascinerad av undervatten-shots, vet inte riktigt vad det är med såna bilder som jag gillar men nått är det. Dock ser modellen lite ut som ett grodyngel eller fisk-goes-sjögräs i ansiktet men annars gillar jag helheten i bilderna! :D

Har ni haft en bra påsk?


RSS 2.0