illustrated.by.me

Jag har varit jättesugen på att rita något snyggt, hela veckan, men jag har aldrig haft tid. Eller, det är klart, jag har ritat något i princip varje dag i mina skrivhäften i skolan, s.k. tidsfördriv! :P Imorse satte jag mig iaf ner och ritade av ett tidningsomslag och jag blev riktigt nöjd. Även fast jag ritat av något, så tyckte jag att det var riktigt bra. *stolt* hehe. Jaja, här får ni se lite bilder:

Ritade av den här bilden på Mary-Kate Olsen.

..och såhär blev resultatet! Jag tog bild på teckningen med kameran, så den ser faktiskt ännu snyggare ut i verkligheten. ;)


Lite annat som jag ritat tidigare.


you.read.my.mind


Fjäder OCH klo i en och samma ring!! Jag tror jag är i himlen!!




Det här är ju också helt brilliant!!

source: studdedhearts

Har jag sagt att jag äälskar ringar?!? Ringar är min passion! ;)

PS. Åt precis en rå banan, jag rekomenderar INTE det! Smakade skit äckligt och kändes konstigt i hela munnen. :P


christina.dietze















Tänkte bara tipsa om snygga modellen Christina Dietzes blogg. Har ni inte sett den än så gör det! :)
src783


..and.now.you.may.kiss.the.bride..









Vogue Nippon March 2010 
Anja Rubik by Camilla Åkrans

Otroligt fina bilder som säkert de flesta redan sett, men ändå. TGIF! Jag är så glad över att det är fredag och helg. Fick även ett prov överstökat idag, jippii! Tyvärr har vi prov direkt på måndag också, så det blir att plugga i helgen också. :( Ikväll börjar den nya serien Solsidan, det måste man ju bara se, jag bor ju i närheten av där det ligger. Ska bli kul att se!

Trevlig kväll // Jossan.


RaNdOm.rAnDoM


Fendi. Abbey Lee Kershaw

gillofilippa

tröja från Gina Tricot. En sådan hade jag på mig idag! :D

jak&jil. Natasha Poly; a natural beauty!

circanow

thowelina



vanillascented


don't.cry,tomorrow.is.another.day






Vain
Kasja M by Waldemar and Max

Någon annan än jag som såg Guld-bagge galan igår? Ganska kul, i brist på annat! Nu måste jag fortsätta PLUUUGGAA!! :/


bikeride




source: LoveMoreblog

Idag skulle jag helst bara ta en cykeltur långt bort. Men, nu är det ju inte möjligt. Det är fortfarande vinter och jag måste göra en jobbig slöjduppgift! :(

Ha en bra dag! // Jossan


morning.mix














Ellery ss 2010








Sassabide






source: studdedhearts


sssnake




Vogue Paris Feb 2010 
Anja Rubik by Knoepfel & Indlekofer

Jag är en person som inte är rädd för ormar, jag tycker de är rätt fascinerande på håll. Men jag skulle i alla fall inte vilja ha på mig ormar. Fast det är en rolig idé, lite ung-Britney Spears-musikvideo, jag hoppas det inspirerar affärerna till att göra lite coola "orm-smycken". Typ silvriga och guldiga "orm-" ringar och armband som "slingrar" sig runt fingret eller handleden. Snyggt!


campaigns

Över lag är jag inte så förtjust i alla kampanjbilder, tycker att de kan bli lite tråkiga och faller inte mig i smak. Men här är några av 2010s kampanjbilder, som enligt mig, är snygga!
Fendi Spring 2010 Campaign Anja Rubik by Karl Lagerfeld:





Isabel Marant Spring 2010 Campaign Daria Werbowy by Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin:



Jill Stuart Spring 2010 Campaign Hannah Holman & Frida Gustavsson by Mario Sorrenti:



Alexander McQueen Spring 2010 Campaign Raquel Zimmermann by Nick Knight:


Bruuns Bazaar Spring 2010 Campaign Carmen Kass by Henrik Bülow:


Gucci Spring 2010 Campaign Preview Natasha Poly by Mert & Marcus:


Stefanel Spring 2010 Campaign Daria Werbowy by Mario Testino:


lie.down.for.a.while


The Middle East - Blood

































source: we heart it. Last pic: fashionsquad

Jag hörde den här låten för någon dag sedan och blev helt kär! Av någon underlig anledning känns det som om den här låten betyder mycket för mig, även fast jag hörde den för inte alls länge sen. Det kanske är något från mitt undermedvetna som påverkar mig. Första hälften av låten är bara helt perfekt, körandet i andra halvan förstör bara låten! Det är svårt att förklara hur låten får mig att känna, men den ger en sorts mysig och glad känsla som de här bilderna också gör. Titta, lyssna och njut!

//J.


..and.the.world.exploded.in.colour







Vogue Nippon February 2010 
Bregje Heinen by Matt Irwin

Det sias ju om att det kommer bli mycket pudrigt och pasteller i vår. Men jag tror också att det kommer finnas MYCKET starka färger och mönster. Alexander McQueen rev ju igång vårvisningarna med en riktigt utstickande färg- och mönster explosion. Även Versace, Proenza Schouler, Matthew Williamson, Gucci m.fl. surfar på den trenden inför våren, och inte mig imot. Jag älskar det! Visar lite runway-favoriter från vårvisningarna senare.

(Är inte den här modellen vääldigt lik Lily Donaldson!?!)


australian.vogue


Australian Vogue from Greg Kadel Studios on Vimeo.

Jag älskar såna här filmer från tidnings-shoots. Återigen är min favorit modell, Abbey Lee Kershaw, med.

Trots alla kommande prov är jag riktigt glad idag, musikprogrammet i idrotten är redovisat och vi fick sluta skoldagen betydligt tidigare än vanligt idag! :D

// En glad Jossan!


magic.in.the.air




Kate Moss. source: studdedhearts



Fever Ray's 'When I Grow Up' är min absoluta favoritlåt just nu. Jag är en sådan person som tröttnar på låtar väldigt fort, så om en vecka tycker jag nog något helt annat om den här låten. Men just nu ligger den i topp för mig. Lite kul också att Fever Ray vann priset för bästa dans på P3-guld galan, vilket man förstår när man ser den här musikvideon!

Annars då? Jag är helt trött i huvudet pga prov, inlämningar, idrottsprogram, gymnasieval och på tok för lite sömn. Jag är redan rätt skoltrött, trots att den här terminen knappt hunnit komma igång! Ibland har jag lust att säga till alla utsatta barn som inte får gå i skolan: Var GLADA för att ni slipper gå i skola, för det kan vara ett rent helvete!! 

Ibland önskar jag också att jag var en apa som bara sitter där i ett träd och käkar på sina bananer. Det kanske låter tråkigt!? Men tänk, de har vet inte vad skola, jobb och pengar är, därför behöver de inte heller bry sig. De kan sitta och skratta åt skämt som: "Igår hittade Bogiwoo en rak banan, EN RAK BANAN!! Hahahahha!!", för de har inte så höga krav eftersom de inte vet om något roligare!  Ok, it's time for me to stop bitchin' about my life. För det är ju inget som mina kära läsare vill höra, elr!? Jaja, jag får tänka på alla stackare i t ex i Haiti som har det miljoner gånger värre än mig.

//Jossan


these.things.will.never.die












I need that nail polish so bad!


lace AND leo = amazing 'Loubs' (Louboutin's)




more beautiful nails!!

source:we heart it

A to the M to the A to the Z to the I to the N to the G
AMAZING!!

Jag hade en hård morgon. Först missade jag tåget, så jag tog nästa tåg. Inget mer med det, bara att jag kommer lite försent till skolan. Men.. när jag kom till stationen där man byter tåg, tog jag såklart tåget åt andra hållet!! Det hela slutade med att jag kom mer än en halvtimme försent, men det kändes som om min morgon hade varit myycket längre! :/


Victoria's.secret

Tänk om man hade råd att skämma bort sig med några fina underkläder från Victoria's Secret. Här är i alla fall några favoriter från catwalken:


the.doll.with.fire.red.hair










Lily Cole by Carter Smith
source: FashionGoneRogue

Väldigt fina bilder som påminner mig om någon gammal saga..


in.my.heart

Jag tänkte vara lite personlig idag, för ovanlighetens skull. Jag har två katter som heter Mimmi och Gucci. Mimmi är mamma till Gucci, hon har nämligen fått två kullar och Gucci är från andra kullen.

År 2005 bestämde vi oss för att låta Mimmi gå utan p-piller, så att hon kunde bli med barn. Det var en helt fantastisk tid då vi hade kattungarna. Det var mycket jobb, och man kunde inte resa bort under tiden, men det var det värt, 1000 gånger om! Det svåraste var att hitta hem till ungarna, och att sedan behöva skiljas från dem. Vi behöll en unge från första kullen, Findus, men hon hade hjärtfel. Vi tänkte ta bort henne för att hon inte skulle behöva lida, men bara några dagar innan fick hon som ett astma-anfall och dog. Det var verkligen hemskt att stå och se på när hon försökte andas och verkligen led, och jag kunde inte göra något. Det och när Mimmi försvann (men efter ett halvår hittade några henne, ringde telefon numret på halsbandet och så fick vi tillbaka henne. Hungrig och rädd.) är nog bland de sorgligaste sakerna som hänt i mitt liv.

Vi tyckte ändå att ha kattungar var en så underbar upplevelse, så år 2007 "gjorde vi om det". Mimmi blev gravid och fick 5 ungar. Åter igen var det mycket att göra, men också superhärligt. Från den kullen behöll vi också en katt; Gucci.

Vi "levererade" alla kattungarna till deras hem, så vi fick se att de skulle få det bra. :)

I första kullen var det 4 ungar:
- Mimmolito
- Findus - RIP
- Panter
- Plutten

I andra kullen vart det 5:
- Piggelin
- Mimmo
- San Goku
- Totte
- Gucci

Här är bilder från andra kullen, tyvärr hade jag inte digitalkamera under första:



Gucci ovan.


Piggelin ovan.


Mimmo ovan.

San Goku (svarta, med rumpan mot kameran) och Piggelin busar med mamma


Ninjaa kick!



De var inte alltid små änglar, här är det fight!

Hahaa! Totte ber till Gud att han överlever fighten!

Så kan man också sova..

"Hallå, vakna!"

blue eyes.














"Hmm, hur ligger jag egentligen?!"




Oj, det blev en del bilder, hoppas ni gillade dem. Har också lite filmer på dem som jag kanske lägger upp senare, hehe. :)


was it just a dream..








Här är några bilder, jag hittade hos studdedhearts, som man verkligen kan drömma sig bort i. Riktigt coola! ;)

//Josefin


rvca/by/erin/wasson





De här kläderna skulle jag så gärna vilja ha råd med! Förövrigt är ju bilderna grymt snygga, tyvärr fick jag dem inte större.
Nu: HEEELG!!! :D


emily.abay









source: http://emilyabayphotography.blogspot.com 

Emily Abay den duktiga fotografen som har tagit de här bilderna på Christina Dietze. Ni har väl inte missat den här modellens blogg?

Har förövrigt kollat på 4 avsnitt av serien The Beautiful Life, ikväll. Jag blev helt fast i serien efter att jag fått reda på att den fanns på Isabelles blogg. Det konstiga är att den inte gick så bra i USA, så tv-kanalen tog bort serien från tv och de har istället lagt ut den på nätet. Du kan se alla avsnitten på youtube i väldigt bra kvalité. Det är konstigt att den inte funkade med tanke på alla kändisar som är med; Mischa Barton, Jessica Stam, Zac Posen m.fl. Plus att Ashton Kutcher är producent. 

//Jossan


that's/what/I'm/talking/about!





source: http://studdedhearts.com

Citerar Turk från Scrubs, i rubriken. Just de orden passar ju perfekt till bilderna, jag älskar ju smycken! I'm all about the smycken, smycken is my thing, smycken, smycken och åter smycken i drösar. Och hur FAB är inte den sista bilden!?! Mhhhhmm!! ;D

//J.


shirt




(I bakrunden av bilderna syns delar av mitt rum, som ni ser är juldekorationerna fortfarande kvar. Vår familj är inte precis kända för att vara snabba på att plocka undan dem. Julen varar ju faktiskt "ända till påska" som de sjunger i julvisan! Eller..vänta, "därimellan kommer pasta".. eller var det fasta.. )

Slänger in en dagens outfit, för ovanlighetens skull. Eller, egentligen är det typ förrgår-dagens outfit, hehe. Jag är iaf mycket förtjust i min relativt nya skjorta som jag fick i julklapp. Den är sådär skön-slapp-chic! :)


MaryKate.Olsen






MK Olsen for Nylon

One word: FAAAB!! :D


just/a/reminder..














..om någon glömt hur grym knighttcat är?! Någon?? Efter de här bilderna är ni väl övertygade. ;)

//J.


ss 2010

Nu väntar ju våren, och det kommer in mycket fina kläder och skor.

source: http://emsedge.freshnet.se De leoparmönstrade på nedre bilden kommer från Weekdays vår/sommar-kollektion och skulle sitta finfint på mina fossingar. Jag anar att de inte heller kommer vara så dyra. :) De på övre bilden kommer från Whyred.

source: http://caroline.feber.se 


source: http://sannaknows.blogg.se De här snygga platå-skorna, och fler i samma stil, kommer till våren hos Vagabond. Det är Frida Gustavsson som frontar i kampanjen.

Minimarket ss 2010. Så coola!


muse.abbey




Muse #20
Abbey Lee Kershaw by Greg Kadel

Fina bilder på Abbey, en av mina favorit modeller! :) Jahapp, då var det söndag.


a.white.dress.and.some.rings




http://fashiontoast.com

http://caroline.feber.se

Jag är helt såld på de där YSL ringarna, synd bara att de är så dyra! :(


on.the.beach





Hana Soukupova by James Macari

Vad fantastiskt härligt att få vara på en sån här strand, med de där snygga klänningarna på sig! ;) Jag är långt ifrån sol och värme. Idag har jag faktiskt åkt längdskidor. Det är mysigt med snö över jul och nyår, men sen räcker det. Nu ska den bort!

xoxo // J.


monki

Jag har plockat ihop lite favoriter från Monki.


Imorgon börjar skolan igen.. *ångest* Jaja, det är ju fredag, så sen är det helg. :) Imorgon börjar Let's Dance. Inte för att jag är nått fan av det, men det blir kul att kolla eftersom Elin Kling är med.

God Natt!


I.dream.in.colour







Freja Beha Erichsen by Sølve Sundsbø

Fantastisk bilder med fina färger som får en att grovt längta till sommaren! Jag vet att jag säger att allt jag lägger här i bloggen är fint, hehe. :P Men det här är ju en inspirationsblogg, så jag lägger inte upp någonting som jag inte gillar. Vad tycker ni om de här bilderna?


capture/the/moment

Här kommer lite bilder som jag tog under julen och nyår.




















Såg nyss filmen Zombieland med brorsan. Var först lite tveksam till den, men den var skitbra! :D Fast efteråt blev jag faktiskt lite paranoid och trodde typ att det skulle hoppa fram zombies från bakom dörrar och stolar. Haha ;) Ikväll ska jag se på Victoria's Secret fashion show som går i repris, eftersom jag missade den som gick för någon vecka sedan. Önskar att fler modevisningar gick på tv!


angels.were.falling.to.the.earth




Natasha Poly in Muse #19




Cacharel campaign


erin.wasson


(förlåt för det fula kollaget, jag har bara paint)

Om jag bara fick välja en person som är min stilikon så skulle jag nog säga Erin Wasson. Bland många så är hon nog min favorit. Hennes stil.. jag låter bilderna tala för sig själva. :D

//J.


light/up/my/day/with/some/colour












Hur mycket jag än gillar julen så är den ju ändå över och nu längtar jag veeerkligen efter våren! Jag vet att de flesta säkert redan sett dessa bilder, men hur snyggt är det inte?! W Magazine har fått med ett stort urval av minst sagt smaskiga vårtrender. Jag gillar skarpt all färg, både pastellerna och de mörkare, kolla även in alla mumsiga skor; Miu Miu, Alexander Wang, Chanel, Rodarte, Alexander McQueen m.m. Jag är också helt såld på Givenchys svartvita vår kollektion, som lite motsatts till all färg. Det är alltid bra med balans. Jag gillar särskilt de mönstrade delarna som t ex i bild nr 7, och såklart skorna! :D

//Jossan


orange/flora/chérie

Här är några av mina favorit reklamer för parfymer:


Sienna Miller är så glad och härlig i den här reklamen för Boss Orange. Jag vet inte hur parfymen doftar, så det måste undersökas. :)


Den här är en klar favorit; färgerna, klänningen och förstås att min favorit modell, Abbey Lee Kershaw, är med. Dessutom luktar den underbart!


Det här är en riktigt mysig, feel-good film. Man blir så glad av den. De där solglasögona i filmen skulle inte heller sitta fel på mig! ;D

Har ni några favoriter?

4thandbleeker

Nu är jag tillbaka igen. Vi firade nyår hos våra släktingar, vilket var jättemysigt. Jag har tagit lite bilder med min nya kamera ( den jag fick i julklapp ) som jag kan lägga upp sen. Hoppas ni också har haft en bra början på det nya året! På många bloggar som jag läser så skriver de att "det här året känns som om det kommer bli grymt bra", jag känner i princip tvärtom. Jag har ångest för nästan allting, särskilt gymnasievalet som måste ske inom den här månaden. Jag har ingen aning om vilket gymnasium som jag ska välja.. :S

Jag hittade den här grymma tidningen på vackra modellen Alexandra Spencers blogg. Bläddra och njut:


RSS 2.0