THOSE WILL BE THE BEST MEMORIES























Photos by me, Louise, Siri, Sofia and Zeineb.

Här kommer ett gäng randomly utvalda bilder från juni. Det är bilder från en brunch, kvällspromenader, strandhäng och skolavslutningen. Härliga minnen och förhoppningsvis blir det fler, sommaren har ju bara börjat! Ikväll åker vi till mormor där vi ska semestra drygt en vecka vilket ska bli härligt. Jag älskar att vara där på sommaren och jag hoppas att det blir bra väder! :D


YOUR TRUE COLOURS ALWAYS SHINE THROUGH




Vinyl Riot Magazine

Var och shoppade på stan med mamsen igår och hittade en del riktigt fint som fick följa med hem. Bland annat köpte jag ett efterlängtat par solglasögon med sköldpaddsmönstrade ramar och i lite liknande modell som på bilden ovan. Jag skulle mycket gärna vilja ha de där solisarna på bilderna, äääälskar det färgade spegelglaset!



CRAVING


source: Ilovewildfox

I torsdags köpte jag ett par ljust klarblåa jeansshorts från Topshop som känns lite Wildfox-iga(som om de skulle komma från märket Wildfox), om ni förstår vad jag menar!? För att få till den där riktigt Wildfox-iga looken skulle jag typ behöva en starkt rosa topp, typ som denna ovan, och kanske ett par lite sportiga knästrumpor. Perfect! :)



GOTLAND #2










Photos by me.

Här kommer lite fler bilder från Gotland. :)




CARPE DIEM



Så jäkla cool bild! Jempan har precis kastat upp hatten i luften med foten och hatten är fortfarande i luften långt framför henne men det ser precis ut som om hon balanserar den på sitt huvud, fast det gör hon ju inte!! Cooooolt!






Photos by me, Siri & Jennifer

Jag har vaknat ganska tidigt typ varje morgon på sommarlovet, skitjobbigt för jag vill ju soova! Imorse gick jag upp vid 9, drog till Jempan, vi åkte och köpte jordgubbar och ananas, vi smaskade på det samtidigt som vi låg och schtekte i solen, Siri (också kallad Sir. I) joinade oss, vi hade lite vattenkrig, fotade en massa oseriösa bilder, bakade och åt scones och hade det bara allmänt mysigt och trevligt hela dagen. Vi verkligen Carpe Diem(Fångade Dagen) tack vare att jag ändå vaknade så pass tidigt. :) Jag får inte heller glömma att vi hastlade, hehee. Lyssnade och fastnade på början av låten Hustlin' och hittade då på ett eget uttryck: att hastla. :P Det är bara ett random-ord som egentligen inte betyder nått utan man kan bara byta ut det mot nått annat ord i en mening. Ex: "Ja ska nog  hem nu"...blir... "Jag ska nog hastla hem nu" Ni borde prova det, höhööhö! ;)


PHOTO OF THE DAY


source: Ilovewildfox

Ha en grym dag, jag drar till stan med mamsen! Ääälskaar sooommmaaarrllooovv!! :D


OVER THE BLUE SEAS AND THROUGH THE GOLDEN VALLEYS




Raquel Zimmermann & Matthew Morrison for Vogue US June 2010 by Mikael Jansson


Delfine Bafort by Laurie Bartley for Harper’s Bazaar UK July 2010


KATE THE GREAT





Kate Moss in W Magazine



Kate Moss by Mario Sorrenti for Vogue Paris JuneJuly 2010


sources: knighttcat, studdedhearts, FashionGoneRogue

Måste säga att jag inte är och har aldrig varit något stort fan av Kate Moss, but THIS I like! :D


PHOTO OF THE DAY


source: Ilovewildfox

Dagens bild är såklart denna - Beach Love! :D


YOU'VE GOT ME STRANDED








Tanya Dziahileva for Harper’s Bazaar Spain July/August 2010 by Nico

En rätt så "strandig" editorial som ändå är lite originell och väldigt snyggt gjord.


"I GOT BEAUTY I GOT CLASS I GOT STYLE AND I GOT ASS.."

..Beyonce Knowles' Why Don't You Love Me.






Marloes Horst for Princesse Tam Tam Swimwear 2010

Sista bilden är riktigt häftig även fast det inte är så mycket av badkläderna som syns, hehe. Det som hon gör är en sorts s.k. Light Graffiti, fast med typ tomtebloss. Det finns speciella lampor att köpa just för att göra den här sortens bilder men mobilen eller annat funkar också bra. Hur gör man då? Jo, man ställer in en lång slutartid på kameran och tar en bild på någon som liksom ritar i luften med något lysande objekt. Det blir bäst effekt om man är någonstans där det är mörkt och det kan vara bra att ställa kameran i ett stativ eller på ex en stol så att inte kameran rör sig och skapar en suddig bild. Lycka till!


BEYOND THE BEACH






Doutzen Kroes by Nathaniel Goldberg  Harper's Bazaar US 2007

Här cruisar VS-modellen Doutzen runt på en lyxig segelbåt, lite variation till att bara dega på stranden! ;)



SUN-KISSED SKIN, TURQUOISE WATER AND BEACH HAIR







Cameron Russell by Greg Kadel for Vogue Germany July 2010

Nu är det ju sommar och det känns väldigt aktuellt med vad man ska ha på sig på stranden. I modemagasinen finns uppsjöar av editorials med just bad- och strandmode, särskilt nu till sommaren! Jag har plockat ut en del grymma bilder som bara ligger och väntar i mina inspirationsmappar, därför har jag tänkt att göra ett strand-bad-mode-maraton. Först ut är de här lite ovanligare bad-bilderna tagna av grymma och nytänkande Greg. Många strandmode editorials är väldigt lika varandra - vacker strand, turkost vatten och en modell som posar i badkläder, vilket kan vara snyggt men jag gillar lite variation och bilder som är utöver det vanliga. Det tycker jag att Greg och hanns team levererar. :)


MY HEART IS YOUR HEART AND YOUR HEART IS MY HEART

















source: studdedhearts

Jag pepprar på med inspirationsbilder såhär bröllopsdagen i ära. :D


THE SWEETNESS OF VANILLA



















source: vanillascented

Den här norskan slutar aldrig att inspirera med sina stilrena och trendiga outfits och andra snygga bilder. Kolla in hennes blogg för sjutton gubbar!


GOOD MORNING SUNSHINE!







Lily Donaldson by Camilla Akrans  Vogue Nippon October 2007

Det här är nog min all time favourite editorial med Lily. Färgerna, ljuset, the setting, stylingen, ja allt är toppen! Inte så konstigt att det blir så bra när det är Camilla Åkrans som fotar! :D


ROYAL BEAUTY




source: Ebbas blogg

Jag har varit lite trött på all den här uppståndelsen kring det kungliga bröllopet men jag tycker förstås att det ska bli kul med själva bröllopet idag. Igår tittade jag på den live-sända Bröllopskonserten i Konserthuset, en present från regeringen till bröllopsparet, och den var riktigt lyckad. Vackert, roligt, inte så många tråkiga inslag och så det bästa: de kinesiska akrobaterna/balettdansarna - AMAZING! Det var nog inte bara Victoria som tappade hakan när den kvinnliga dansören balanserade med ett ben, på tå på den manliga dansarens huvud. Sen vill jag bara ge all credit till Victoria som bar en underbar och superglamourös klänning! Var lite rädd att hon skulle ha någon sorts glansig, juvelfärgad klänning som känns så klassiskt för kungligheter och som lätt kan bli lite tantigt, men hon (eller hennes stylist) kunde inte valt något bättre. Klänningen var verkligen modern, elegant, glamorös och stilig, dessutom var hela hennes look, allt från diamantörhängen till diamant-amour-pil genom håret, supersnygg och hon var definitivt vackrast av alla på festen. Jag gillade kanske klänningen lite extra med tanke på att den andades väldigt mycket Elie Saab Haute Couture Spring 2010 (se nedan), en av mina absoluta favorit couture-visningar!



source: Style 


I JUST WANNA SPEND THE EVENING ON A BEACH LOOKING AT THE SUNSET




Bambi Northwood-Blyth for Grazia Magazine source: knighttcat

Känner mig rätt trött och seg efter all träning de senaste dagarna och sängen ser mycket lockande ut. Badade även för första gången det här året idag. Eller, jag hade nog aldrig hoppat i om jag inte blivit i-puttad så tack, Siri! :) Trots att jag är trött så skulle jag vilja spendera den här kvällen på en strand i solnedgången, inlindad i en stor filt med trevligt sällskap och några chokladdoppade jordgubbar. Mmm..


MISTY MOON HAUNTING IN MY NIGHTMARES


Eyes on Fire - Blue Foundation









sources: weheartit, wetbehindthears, athingfor


LET'S FORGET ABOUT ALL THE TO-DOS AND JUST HAVE A GOOD TIME








Erin Heatherton by Rennio Maifredi for Marie Claire Italia June 2010

Passar med lite strandmode i dessa sommartider, trots att vädret är lite växlande här i Stockholm. Jag väntar på att den där riktiga och varma sommaren ska bryta ut, den som vi fick ett litet försmak av för några veckor sedan.

Idag var jag på en jättemysig brunch med kompisar. Verkligen jättetrevligt och gott! :D Sen tränade jag faktiskt också (kors i taket), jag gör ju inte det så ofta bara lite då och då. Men det var faktiskt rätt skönt att få röra på sig! På kvällen blev det också en liten kvällspromenad, och som den väderoptimist jag är så gick jag ut i shorts och typ frös ihjäl eftersom det bara var runt 10+ grader. 

Känner mig ganska trött så jag ska nog gå och lägga mig, det är ju en ny, LEDIG dag imorn! :D

Btw, grym låt som ger minnen från förra sommaren:

 
This Time - DJ Antoine


WHERE YOU CAN WALK ALL DAY IN THE SUN













source: wetbehindthears

Sommarlovet startar med regn och moln, precis som förra året! Trist, jag vill ju ha sol och värme! Men nu kan jag faktiskt passa på att se all klassiska, tecknade Disneyfilmer som jag missade som liten. Vi hade nämligen inte VHS när jag var liten och sen skaffade vi det ganska sent så då ville jag hellre se andra filmer. Mina kompisar säger alltid att jag måste se dem så jag tänkte passa på att göra det nu på sommarlovet, jag älskar ju faktiskt teckande filmer. Imorse passade jag på att se Den Lilla Sjöjungfrun och fasiken vad fin film och, som vanligt, blev jag hooked på filmmusiken.


Part of That World


FROM THE RUNWAY


Den här skjortan är to die for!!

Samma färgkombinationer som ovan, skitssnyggt.

Den här outfiten är också fantastisk fast mer färgstark än de andra.
Camilla & Mark 2010



De här två outfitsen ovan känns perfekta för en härlig, slapp sommardag på beachen, fast ändå lite mer uppklätt.

Den här klänning är i min nuvarande favoritfärg och passar perfekt till brunbränd hy. Jag skulle så gärna vilja ha en liknande fast utan det där skärpet som förstör allt!
Little Joe Spring/Summer 2010


Blommigt i mängder, funkar nästan alltid.

Lite slapp, unusual outfit som är supersnygg och som för tankarna till Wildfox.

En riktig drömoutfit, vad mer kan jag säga!?
Nookie Spring/Summer 2010




Tycker att all glitter och glans börjar kännas lite uttjatad. Jag är rätt trött på alla paljettplagg man hittar i affärerna här hemma, men det här är grejer det. Glitter på ett riktigt snyggt sätt!
Ellery 2010



BEAUTIFUL DAZE




Harper's Bazaar Romania May 2010

Jättevackra bilder, styling och setting!

Det var skolavslutning och nu är det alltså sommarlov!! Har riktigt svårt att fatta att det verkligen är det. Man måste nog bryta det vanliga mönstret för att verkligen förstå.


THOUGHT IT WAS NEVER ENDING







Abbey Lee Kershaw for Ablejeans

Lite mer Abbey bara för att hon är så grym och bilderna är så grymma! ;)

GAAAHH!! Kan typ inte fatta att skolan slutar imorgon!?! Skolavslutning och sista dagen i den skolan tillsammans med min klass. I tre år har det varit samma gamla vana att gå dit, gå i alla de där trapporna, vara i samma klassrum och känna tryggheten av att alltid ha klassen där. Men nu försvinner allt det och det känns lite som att behöva börja om. Jag blir lite nostalgisk och ledsen men samtidigt är jag taggad (och NERVÖÖS) på något nytt, förändring och att gå vidare.

Det är även lite jubileum här i bloggen. Detta är nämligen mitt 600:e inlägg! ;D


DRESSED IN PEACHES





Photos by me.

Dress - H&M, Brown furbag - a christmas gift, Clockring - Ur&Penn, Armourring - cocoo.se, Nailpolish - Urban Outfitters

Idag hade jag på mig mina nya persiko/aprikos färgade (?) långklänning som jag älskar! Till det hade jag brun pälsväska, gladiatorsandaler och silvriga detaljer.


GOTLAND #1














All photos by me.

Här kommer några av de många bilderna jag tog när jag var på Gotland i helgen. Hoppas ni gillar de, ge gärna respons i kommentarsfältet! :)

Igår var jag på 9:ornas bal som var rätt kul, fast lite besvikelse.. hade hoppats på nått mer. Men sen, efteråt, knallade jag och en del andra runt i byn och tillsist slutade det med att jag och 6 andra hade en "cheesecake-fekkenation" på en en filt i en park med en stor cheesecake och en gitarr. Där satt vi och planerade vårt framtida band, som (SÅKLART) skulle heta Cheesecake-fekkenation, sjöng barnprograms themesongs och hade allmänt kul tills det blev midnatt och vi drog hem. Lyckat! :D


JUST CHILLAX







Frida Gustavsson by Richard Bush for Numéro #114

Jag älskar ordet chillax, en perfekt kombo av orden chill och relax.

Kom hem inatt från Gotland som verkligen var super trevligt. Var rätt så trött i morse så jag tog lite frånvaro-anmäld-sovmorgon, hehe. ;) Lyckades även komma för sent eftersom det var strömavbrott och tågen var utbytta med bussar som såklart var sena. Hur som helst, det spelade inte någon stor roll, hela dagen var chillax. Typ bara en massa lekar, spel, städning och inga "riktiga" lektioner. Tänk, det här var min sista måndag i obligatorisk skola, sen börjar ju gymnasiet. Det börjar verkligen gå mot sitt slut och jag känner på mig grymma  och välförtjänade betyg! :D Imorn är det även 9:ornas bal som ska bli lite kul att gå på.

Nu ska jag kolla igenom flera hundra bilder som jag tog på bara de här 3 dagarna på Gotland. Sen blir det väl något sorts bildmaraton här!


FROM THE SHADOWS TO THE LIGHT







Eniko Mihalik by Richard Bush for Industrie Issue #1

Det här är min favorit-editorial med Eniko, gillar metallkläderna, hårstylingen(!!), ljussättningen, the setting.. ja, allt!

Nu måste jag snabbt packa och sen sussa sött i sängen. Vi hörs om några dagar, när jag är tillbaka. Chip chop!


INTO THE BLUE





Eniko Mihalik by Kai Z Feng in Into the Blue  Vogue UK June 2010


ARMED FOR ADVENTURES




Eniko Mihalik by Cédric Buchet  Vogue Paris March 2010

Pepprar på här i bloggen med ett litet Eniko Mihalik-maraton innan jag går och lägger mig. Imorgon åker jag med familjen på en liten weekend på Gotland, ska bli trevligt. När jag kommer hem väntar sista obligatoriska skolveckan någonsin (gymnasiet är ju inte obligatoriskt)! :D


COLUMBINE











columbine.freshnet.se

En av min favoriter bland modebloggarna är Columbine Smille. Hon blandar vintage, budget och lite lyx i sina grymma outfits som ofta är mycket stiliga, classy och väldigt city-chic. Jag skulle vilja ha det mesta ur hennes garderob, särskilt hennes svarta Marni-pumps, röd/bruna Chloé-väska, röd-gröna sjal, röd-gröna halsband och förstås de där fantastiska, flerfärgade Acne-byxorna!! Se och NJUT!


DOORSTEPS



Abbey Lee Kershaw  Moussy SS 10

Med de här bilderna avslutar jag mitt Abbey Lee Kershaw-maraton. Hope you enjoyed it!


WHY DON'T YOU LOVE ME WHEN I MAKE ME SO DAMN EASY TO LOVE









Abbey Lee Kershaw by Angelo Pennetta for Vogue Nippon July 2010

Abbey's
senaste editorial där hon sportar sin nya frisyr. Älskade hennes långa svall och lugg, men shit vad snyggt den här korta frisyren passade på henne! Överhuvudtaget fantastiska bilder! :D


MOVEMENT IN THE SHADOWS





Abbey Lee Kershaw by Ben Hassett   The Sunday Times UK Style Magazine


YOU'VE GOT TRUST AND A GOLDEN ARMOUR




Abbey Lee Kershaw by Rafael Stahelin in Lovely Bones  Vogue Korea April 2010

Haha, kolla in min random-rubrik till denna grymma editorial. :P


LIKE A PRETTY FLOWER IN A VASE





Abbey Lee Kershaw by Greg Kadel Numéro #110

Nu har jag gjort klart alla prov, inlämningar och redovisningar i skolan och det känns så himla sköönt! Efter sommaren blir det gymnasium och ny skola vilket känns extremt nervöst, hoppas på en trevlig klass. Men nu är det bara drygt en vecka kvar till sommarlovet och igår gick vi i klassen ut och åt middag vilket blev väldigt lyckat! Maten kunde varit godare men annars var det trevligt!

Nu kommer jag proppa bloggen full med inspiration, jag har så mycket som bara ligger och väntar i mina inspirationsmappar. Jag vet att jag lovade mer personliga grejer, och det kommer. Men först måste jag bara lägga upp en del annat som är så fint och inspirerande. Jag tycker att vi börjar med ett Abbey Lee Kershaw-maraton. Den modellen, hon kan hon! :)


RSS 2.0