LESS TALK MORE ACTION




Alana Zimmer by Max Abadian for Flare June 2010
Love this!
Sminket, kläderna, håret.. ja, ALLT!

Idag är det Mors Dag och därför ska det bakas. Måste ta och aktivera mig nu efter en slö morgon, jag vill hinna med en hel del idag. Först och främst måste jag cykla och handla ingredienser till en underbar cheesecake. :)

Igår var jag i stan och shoppade lite, en långklänning och tre ringar blev det. Egentligen hade jag lovat mig själv att ta det lite lugnt med ring-köpandet efter att jag hade köpt så många i Spanien. Men det är så typiskt, just när jag inte alls är ute efter några ringar så hittar jag flera fantastiska och billiga ringar på H&M. Man kan ju inte annat än motstå! ;D Så, om jag ska räkna alla mina ringar (även de väldigt enkla och små) har exakt 40 st, vad sägs om det!?! Jag kanske tar en bild på alla lite senare, nu måste jag get this ass moving!


JUST A SMALLTOWN-GIRL





Behati Prinsloo for Elle Italia June 2010 by Matt Jones

Behati
är en av Charlie's Änglar, nej hon är en Victoria's Secrets änglar. Kul för henne att hon börjat göra lite high fashion och inte bara sexy-pose-bilder à la Victoria's Secret. På tal om Victoria's Secrets, det är där de absolut snyggaste bikinisarna finns. Skitsnygga ju, önskar de fanns i Sverige. No offence, men jag är liite trött på bikinisarna från H&M som varenda kotte på stranden har, vill ha något unikare! :) Några bra tips på bikinis??


PHOTO OF THE DAY


Hilary Rhoda by Dusan Reljin  Numéro #72 April 2006

Fantastiska färger, ljus och rörelse i bilden!

Idag tog 3:orna studenten i min skola och vår musiklärare tvingades oss att stå i en kör och sjunga för de. Jag måste säga att jag är riktigt sur på honom för att han gav oss så mycket oväntad övertid i skolan and so on.. Hur som helst hotade han med att det var betygsgrundande (lärarnas ända vapen: de styr över våra betyg!), fast ändå var det EFTER skoltid. AArrgh!

Nu ska jag prata om något roligare. Efter att ha sett Avatar i helgen kunde jag inte få den underbara filmen ur mitt huvud och jag ångrade djupt att jag inte hunnit se den på bio. Men som tur var går den fortfarande, så därför åkte jag in till stan och såg den igår. Avatar in my <3!! Jag vill också vara en Na'vi, ha en ikran, flyga runt bland Hallelujahmountains, bo i Hometree och ha ett band mellan naturen och alla varelser. Det är verkligen en fantastisk film och jag gråter floder i delarna i slutet, can't help it! ;)


BAMBI BOHO HAS LANDED




Bambi Northwood-Blyth  Grazia Australia

Snygga, boho/etno-chica bilder på coola modellen Bambi. Älskar halsbandet i första bilden och klockan i andra bilden är ju "to die for"!


BUTTERFLY


source: studdedhearts

Förra sommaren lyssnade jag mycket på Jason Mraz men efter ett tag tröttnade jag, som alltid. Förra veckan var så somrig och härlig att jag började tänka på låtar som jag förknippar med sommar, däribland många Jason Mraz låtar. Så nu har jag fastnat igen, särskilt i låten Butterfly! Om ni lyssnar på den kommer ni nog märka att den har en ganska nasty text, hehe. Det är inte lixom därför jag gillar den, den har en härlig melodi och Jason sjunger så snyggt i den.


Butterfly


Summer Breeze


Childlike Wildlife


10 000 motherfuckers


Remedy


ALFIE











För ett tag sedan såg jag filmen Alfie med hetingen Jude Law *dreggel* och söta, stilsäkra Sienna Miller. Även i filmen hade hon en snygg stil och rolig karaktär. Det är en film med en del stillbilder som nästan liknar tidnings editorials, vilket gillas! Snygg, fin och lite tragisk film som ska ses! ;)
Två lite olika klipp från filmen:



THE TRASHED FASHION





Där vill jag bo!!



Anja Rubik väldigt ung!


Assugen på att färga min toppar i den där färgen eller i aprikost.



Chica Frida G.

Abbey Lee

Vem vill ha, sig chokla'!!

Mmm, ringar..






Fantastiska skor från Sam Edelman



Alexas jeansshorts är perfekta!

Jag skulle gärna vilja få lite fräknar på sommaren, såå sött!

Abbey och Freja

Punkarbarn, haha ^^,


Jagvilljagvilljagvill ha den där tröjan (om man kan kalla det en tröja!?)



source: thetrashedfashion.blogspot

Här är en massa härliga bilder att titta på. Jag har fortfarande ett bestående intryck av att ha sett Avatar <3. Kan inte sluta tänka på den, dessutom är jag beroende av soundtracket I See You med Leona Lewis. Skoltröttheten ligger på topp, men det är bara att kämpa igenom det sista. Jag tittar samtidigt som jag skriver på en dokumentär om den där förlamade kvinnan som ville få sin respirator avstängd (och som sen fick det) och då känns alla mina problem så obetydliga...



I SEE YOU











Jag vet att jag är lite sent ute, men såg just Avatar för första gången och nu förstår jag vad alla hetsat upp sig om. Den är helt FANTASTISK, nu vill jag också vara en Na'vi!!!!! :D Som Antonia sa: the movie brings out so many emotions!!


IT'S A BEAUTIFUL DAAAAYYY

























sources: motleyphotos.blogspot, wetbehindtheears, weheartit.

Det är verkligen fint väder idag. Hoppas, hoppas det håller i sig!! :D Tyvärr har jag en hel del skolarbeten jag måste göra men jag ska se till att få i mig lite D-vitamin också. ;)

Puss & kram, skumbanan.


INDIANA SUMMER



Vogue Russia February 2010  Magdalena Frackowiak by Tom Munro

Snyggt etno/indian mode!

Kombinerade kemiplugg med att pressa i solen i eftermiddags. På kvällen åt vi en underbar, somrig kycklingsallad med stekt Halloumi-ost. Tunna, stekta skivor av Halloumi är jättegott, ni måste prova!! :D Nu blir det filmmys med Elli.


A LOVE THAT'S NOT MENT TO BE


source: sannaknows.blogg

Åååhh, jag suktar efter denna fantastiska klänning från GinaTricot som antagligen inte finns kvar, den kan alltså inte bli min. :( Jag gråter blod.. not.. men nästan!


IT'S HARD NOT TO LOVE A CAMEL WHEN YOUR IN THE MIDDLE OF THE DESERT





Natasha Poly by Inez & Vinoodh  Vogue Paris April 2010

Natasha
sportar här den senaste Etno-trenden. Mönster på mönster, haremsbyxor, mycket färg... Vi får inte heller glömma att hon på fossingarna bär modevärldens älskade och omtalade stövlar från Isabel Marant. De är inte mina favoriter direkt, jag skulle nöja mig med de ursnygga kläderna! :D


I'M IN THE RIGHT MOOD





Frida Gustavsson by Andreas Sjodin for Bon International Summer 2010

Frida visar på olika stylar och attityd i bilderna för Bon International. Roligt! :)

Nu känns det som om slutspurten i skolan börjat, jag kämpar vidare..


YOU CAN TURN OFF THE SUN BUT I'M STILL GONNA' SHINE







Photos by me.

Lite flummiga bilder med tanke på att mitt rum inte direkt är någon fotostudio och jag är inte den bästa på att hantera självutlösaren på kameran, men, men... Här ser ni i alla fall vad jag köpte i den gigantiska Zara-affären i Barcelona; beiga shorts, jeans-jumpsuit, vit långklänning och en vit, transparent skjorta.

Vilken värme det är nu!! :D Börjar få den där riktigt härliga sommarkvällskänslan på kvällarna och nu är tunna kläder i högsta grad aktuella. Trots att sommarlovet bara är några veckor bort har jag ruskigt mycket att göra, det blir inte heller bättre av att jag börjat förlora kämparglöden.. Jaja, med all denna D-vitamin från solen lär jag nog få tillbaka lite jävlar-anamma!


MY NEW DARLINGS


Photo by me.

Detta är mina nya tillskott i smyckes-familjen. Jag köpte alla dessa när jag var i Spanien för en mycket billig penning, mellan  ungefär 15-35 kr kostade var och en. Så passa på att spana in smycken när ni är utomlands, det finns så mycket att välja på och så är det mesta löjligt billigt! :D Jag älskar de alla men mina favoriter är nästan ormen och den med röda stenar! <3 LOVE <3


SAINT TROPEZ CRUISE


Här är en kortare version av filmen på Chanels resort 2011 visning. Jag älskar resort visningarna just eftersom att de är så somriga och härliga. Här ser vi sommarmode à la Saint Tropez!



source: Style


HOLA AMIGOS!










source: studdedhearts

I'm back! Jag hade a kick-ass time i Barcelona. Tog en hel drös med bilder som jag måste gå igenom, sedan kommer de upp här och så berättar jag lite mer så småningom. Det blev även en del shopping som ni kanske också får se.

Btw, har skaffat en till blogg på Modette i samband med tävlingen Next in Fashion. Lite kul grej bara, så får jag se hur det går, har liksom inget att förlora på det. Den bloggen kommer innehålla typ samma som den här bara att det är på en annan platform.

Trevlig lördagkväll!


I'M OFF TO A PLACE WHERE THE SUN NEVER SETS





Behati Prinsloo by Camilla Akrans  Harper's Bazaar US april 2008

Nja, fullt sådär varmt och skönt som det är på bilderna kommer det inte vara i Barcelona, men skönt ska det bli! Jag måste snart gå och lägga mig om jag ska orka upp, vårt flygplan går nämligen oförskämt tidigt. Hoppas alla får en bra vecka, vi hörs igen på lördag/söndag.

"Stay classy Stockholm!" // Jossan


A GIRL LIKE MOI













source: a girl like moi.blogg

Trevlig blogg med massor av fina bilder!



SOMETIMES WISHES COME TRUE









sources: Style by Kling, Columbine, Emsedge, FashionGoneRogue, Style

1. Moschino-skärpet är stilrent och passar till det mesta.
2. Elins leopardmönstrade shorts skulle gärna få bli mina!
3. Jag skulle så gärna vilja ha ett par skor från Givenchys
vårvisning, antingen de brunsvarta eller de svartvita.
4. Jag har länge suktat efter en tidlös Mulberry Bayswater i brunt. 


PACKING INSPIRATION




source: christeric.blogspot

Just nu packar jag lite inför Barcelona och det bara kliar i fingrarna efter att få använda fina vår/sommar kläder. Tänk om den här snygga outfiten kunde följa med i min resväska.. Hoppas verkligen att jag blir frisk till resan, senast jag checkade tempen hade jag feber. :(

UPDATE: Jag har klagat så mycket på den senaste tiden att jag nästan glömde hur glad jag är över att min ring från cocoo.se kom igår och att den sitter som en smäck! :D Ville ni se en bild så får ni scrolla ner i bloggen till inlägget Slicin' and dicin'.




LET YOUR MIND RUN FREE LIKE AN EAGLE






Constance Jablonski by Regan Cameron  Vogue UK May 2010

God morgon! "Solen skiner och snart ska jag slänga på mig bikinin och traska ut på stranden. Senare blir det nog en del shopping och sen lite sol och bad igen. Tillsist ska jag avnjuta en god middag på någon uteservering och se solen gå ner över havet." Ja, tänk om min tillvaro ändå såg ut sådär! Nu gör den ju inte det.. My Reality: Förutom att jag måste göra klart några tusen skolarbeten måste jag också städa och packa (vilket tar en eevighet för mig). Dessutom samarbetar min hals inte alls med mig. (Ni märker väl hur jag bara ääälskar att klaga!)

Good day to you, sir. 


MET BALL 2010


Chanel Iman

Liu Wen & Constance Jablonski

Kate Bosworth

Lily Donaldson

Alexa Chung

Natasha Poly

Sienna Miller

Met Ball
ägde rum tidigare i veckan och hela kändis- och modeeliten verkade vara där. Alla var klädda till tänderna i de finaste galablåsorna, här ser ni några av mina favoriter.



I SAW DAYLIGHT








source: wet behind the ears

God morgon allihopa! Det är fredag och jag har sovmorgon, dessutom tar jag lite extra sovmorgon idag eftersom jag sovit så sjukt dåligt för att jag har fruktansvärt ont i halsen. :( Nu vill jag bara vila och bli frisk till Barcelona. Fast jag måste ändå gå till skolan till de viktigaste lektionerna. Idag ska vi även göra ett av de sista nationella proven vilket är viktigt att vara med på.

Ha en skön fredag!


JEWELICIOUS




























sources: befashionlike, fashiontoast, i love wildfox, emsedge, olsen-files, studdedhearts, the trashed fashion, tobacco & leather, vanillascented, we heart it, where did u get that, caroline.feber.se, rackk & ruin


HIT ME WITH YOUR BEST SHOT




Alexandra Spencer in No Magazine

Efter en hård dag som denna kollade jag igenom mina inspirationsmappar och hittade de här fantastiska bilderna. Egentligen är de inte så speciell men de tilltalar mig ändå. Jag har nog lite hang-up på den här lite sportiga looken à la Alexander Wang. Jag älskar kombinationen av det Barbie-rosa läppstiftet och den maffiga klockan i den första bilden plus allt det andra. Ljuset och färgerna är även otroligt snygga i de här bilderna, särskilt i andra bilden. Tillsist, tredje bilden, är just sådär snyggt sportig och fräsch. Me like!



SLICIN' AND DICIN'


cocoo.se

Denna läckerbit är på väg hem till mig at the moment! Det tror jag i alla fall.. :S Det blev nämligen lite flummigt när jag skulle beställa, men jag fick ändå en bekräftelse på min beställning. Så jag ber till de eventuella vädergudarna att fråga den riktiga gud om han kan se till så att denna lilla ( eller kanske inte så lilla ) sak ploppar ner i min brevlåda.


IT'S THE DARKEST SIDE OF MY HEART THAT DIES WHEN YOU COME TO ME



Erin Wasson  Elle France January 2010

Mer Erin, bara för att hon är så cool. Så det är bara att gilla läget. :)


ERIN WASSON






Erin Wasson by Dan Martensen

Erin Wasson,
en jäkligt cool tjej med grym stil. Lite sådär hippie-chic! :D
Lägesrapport: Nu är 3 av 6 nationella prov den här veckan avklarade! Yeeay!


ALEXA CHUNG












sources: knighttcat, studdedhearts m.m.

Alexa Chung är en av mina absoluta stilikoner. Hennes stil är en perfekt kombination mellan roligt, gulligt och dressat. Tänk att få ha hennes garderob!! *dreggel* Hon började som modell och har varit med i många reklamer för ex New Look, Urban Outfitters och Pepe Jeans. Brittiskan har även varit statist i ett antal musikvideor innan hon fick jobb som en av programledarna i ett musikprogram. Efter det har hon varit programledare och konfrancier för flera TV-program och galor, särskilt mode-relaterade. Hon blev snart en stilikon och flyttade från Storbritannien till USA där hon fick sin egna talk-show på MTv: It's On With Alexa Chung.

 Om typ en vecka åker jag till Barcelona och då hoppas jag på en hel del shopping! Om någon har något bra shoppingtips så får ni mer än gärna dela med er av de! :D


OH SO COCO





Coco Rocha by Chris Nicholls  Flare April 2010

Coco Rocha
är en riktigt cool modell som det tyvärr varit ganska tyst om på den senaste tiden. Hon har inte synts i så många tidningar och bara på några få höstvisningar. Synd, eftersom hon alltid är så uttrycksfull. Det senaste jag hörde om henne var att hon har skapat sitt egna klädesmärke som hon designar kläder för, kanske har hon fullt upp med det!?

Idag fick jag ett av veckans nationella prov avklarat, five more to go...


PHOTO OF THE DAY


Anja Rubik by Hedi Slimane  Vogue Paris April 2010

Här kommer en liten lista med mina favoritlåtar just nu:


OMG remix - Usher ft. Will.I.am


Memories - David Guetta ft. Kid Cudi


Gettin' Over - David Guetta ft. Fergie, Chris Willis & LMFAO


I Need You Now Cahill Remix - Agnes


I Remember - Deadmau5 ft. Kaskade


Stereo Love - Edward Maya & Vika Jigulina


Ghosts n' Stuff - Deadmau5 ft. Rob Swire


HER MORNING ELEGANCE







Natasha Poly by Patrick Demarchelier  Vogue Paris February 2005

Det här är enligt mig den finaste photoshooten med Natasha. Inte så konstigt att bilderna är så bra när själva mästerfotografen Patrick Demarchelier har tagit dem.


RSS 2.0