för det var bäst försök att överträffa det

Alltsååååå. Då var man hemma från emmaboda då! Helt underbart super jätteskönt med skjuts av Hannahs pappa ända fram till dörren, hade dött annars eftersom jag inte kan gå normalt längre med stövlarna pga blåsor, blodiga och leriga skavsår och allmänt mögliga fötter! Ska byta till torra strumpor oftare nästa gång!! Men annars då, det regnade i princip hela festivalen (alltså det var skyfall), lerigt såklart, bajamajorna var förstås fräscha och man visste inte om det var lera eller bajs som låg på golvet, tältet läckte, grannarna dygnade typ hela tiden och spelade "Kompisarna i en buljong" en hel natt men vafan, det var så JÄÄÄÄVLA FETT!!!!!!!! Stockholmare, skauningar, ggg(goa glada göteborgare), skapa egen presenning, GRYMMA band, dans tills fötterna inte bar, apotekets stolar, festivalmat på obestämda tider, under fekkelampor där allt vitt blev självlysande, vattenpipetält, knäcka koder, känna igen massa folk, rosa hårtoppar, inte duscha, inte gå och lägga sig, matkrig med pasta älgar, fyndarmband och apan Clydes solglajjor, MAXAAAA!!, THE moment med slevkompis och så sjukt mycket mer kul! Saknar det redan hehe!! Nu ska jag nog sova lite eftersom det var mer än ett dygn sen jag gjorde det, och BORSTA TÄNDERNA!!!

ett mål mat och en dusch senare

Jag åt köttbullar och makaroner i lastbilschaffismängd, ett riktigt mannamål vill säga! Sen duschade jag så att jag är renare än någonsin och packat har jag också gjort för länge sen och jag har fått ihop dragkedjan trotts mängderna jag tryckt i den där hockeytrunken. Sen tänkte jag också prova hur tung den är om man bär den på ryggen och det var ju ett helt företag att bara få upp den på ryggen till att börja med! Jag fick först slunga upp den så den balanserade på fåtöljen och sen häva och bända mig innanför axelremmarna så jag hade den på ryggen och tillsist, det svåraste, att få upp den från fåtöljen! Först höll jag seriöst på att trilla baklänges, men det funkar faktiskt, bara jag går absurt mycket lutad framåt! Haha story of my life typ.. Så jag väljer nog att dra den i alla fall! Nu åker jag snart till ida för att sen imorgon åka 8 timmar buss ner till Emmaboda. Jag är så taggaaaaaad så det inte fiiinns!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

smoke on sundays when you're drunk and dressed

AAAAH SHIT!!!! Mycket att göra idag känns det som, fan vilken tur att jag inte vaknade senare!! Vaknade nyss med otippat ont i nacken och axelpartiet, typ lite nackspärr(?!?) och en lite ostabil mage men annars är det inget att klaga på! :) Nu måste jag få nått i magen, jag tänkte köttbullar.och.makaroner. maaaah!! Och sen PACKA utav bara helvete och sen en redig dusch så jag har en fräsh grund inför Emmaboda, som kommer bli allt annat än fräsht.

godfyra-på-morgonen

Alltså majgaddd, ligger med laptopen typ på halsen så jag nästan spyr...  Har faktiskt sovit ett tag redan men vaknade igen av känslan att något dött i min mun, behövde.vatten.!!! Vaknade faktiskt först i en stol där ute för någon timme sen, skönt och svlat men nu är jag i min underbara säng som jag inte kommer se på ett tag fram över. Men det var en kul kväll med bara några finisar, väldigt kul, kanske lite för kul..!=?! Återstår fortfarande att se i gryningen, eller iaf om ett antal timmarrr. Nös över hela skärmen så jävla fresh!!! Nu ska jag nog försöka sova, typ sätta på en film att somna till även fast jag är lite blind just nu

hejheejhallååå

In till stan nu va, biff ska kirras nu när emmaboa närmar sig med stormsteg! Och jag börjar få lite panik också, packa ska man ju också hinna med... Men jag har som tur varit så strukturerad och skrivit en utförlig packningslista och bestämt vad jag ska ha med för kläder, sen ska jag bara lyckas få in allt i väskan. DET.är.problemet. Men jag antar att det löser sig! Som sagt stan nu, och sen blir det lite små festligheter på kvällen
hehe bra gif från bra film

river en vacker dröm






Så himla fin låt som jag har spelat på högsta och dansat runt till ett antal gånger ikväll efter att resten av familjen åkte till släkten. En vecka utan pappa och brorsan och två veckor utan mamma som stannar där längre, därför tog jag initiativet och lagade delikat middag igår. När de åkte idag gick det också verkligen upp för mig att jag om bara några få dagar åker till Emmaboda, obeskrivlig lycka!!! Tur också att jag inte är ensam hemma alls länge för jag har redan lyckats spilla juice och yoghurt i köket och så vet jag inte riktigt heller hur diskmaskinen fungerar (därav det lilla missödet med yoghurten, skippade liksom tallriken..) Men det ska nog gå bra, jag är awesome.

försöker fylla huvudet med tysta skrik

Varför dampar min hjärna just nu..? Jag orkar verkligen inte med det, jag trodde att jag hade kommit fram till saker och var nöjd med det men vafalls!? Allt (eller allt och allt..) vänds lite upponer nu och jag vet inte vad som är fram och bak, igen. Vad hände? Tankspridd är vad jag är och jag makear ingen sense heller. Jag måste tänka om eller nått men egenligen vill jag nog inte tänka så mycket utan bara flyta på och åka till emmaboda och ha det grymt och bara leva! Fruktansvärt förvirrad och kryptisk tjej, jag orkar inte migsjälv. Men jag ville bara skriva av mig, kanske rensa lite tankar och sen bara sova
.

tänd ett ljus

Helt overkligt det som hänt i Norge, kan inte föreställa mig... Man blir helt skakad när något sånt här händer uppe i "oskyldiga" norden, så nära oss, det är helt klart alltid hemskt när såna här saker inträffar men såhär nära inpå. Som sagt, svårt att greppa! Och sen alla stackars anhöriga!! Som om det inte var nog med knas så har Amy Winehouse också dött, vad är det som händer!?!?
Tänder ett ljus

GOOD MOOORNING STAAARSHIINE, THE EARTH SAYS HELLOOOO

"Klockan ÄR sex och tjugo.TVÅ" är vad min talande klocka på min superhightechmobil säger just nu! Sitter och chillar i fönstret hemma hos Max, på söder, mmmmm så härligt! Har redan hunnit sova ett antal timmar och vaknat och suttit barfota i sovtröja uppe på takbalkongen, pratat och sett ut över alla andra tak (alltså mmmMM söder!!!). Nu sover de andr men inte jaaag, fast jag börjar faktiskt bli rätt trött så nu crashar jag på tha couch! hehehe how to crash on a couch, om man behöver lite hjälp med det liksom. Aahh vad jag känner att intresseklubben antecknar nu....!!
Hehee fräsh brud i fönstret liksom
Ingen dålig hatt, och för att inte tala om den vita, fluffiga boan!
Jävligt bad sådär på morgonkvisten
Lite Hair!! :D

HE DOESN'T LOOK A THING LIKE JESUS BUT HE TALKS LIKE A GENTLEMAN

Tog det lugnt igår, jääävligt lugnt! Lämnade inte residenset en enda gång och förutom lite prövning av emmabodakläder bodde jag i samma kläder som jag sov i. Fresh! Men så kan det bli när det är sommar! Idag är det i alla fall fint väder så jag ska se till att se dagsljuset!


already out of the atmosphere

Ida, som nu sover, har bevisligen härjat lite här i min blogg. Funderar på att på något sätt ge igen lite men inte nu för hon är så söt när hon sover hahah, jag är för snäll för det! Sitter fortfarande och smälter de där kantarelljävlarna, som jag suktat efter så länge, och vår otroligt smarriga banan och choklad cheesecake med lite snickers-surprises!! Aah, kakbröderna har verkligen varit i farten hehee. Idag cruisade jag runt på saltis gator, som känns väldigt tomma just nu (stockholmsveckan i Visby??!) med Jenni för att sen möta upp Agnes (hard-working womaaan) och avlöka oss med ett dopp! Vi såg inga sälar, det finns tydligen lite såna vid oss!! Ska lyssna klart på denna hära och sen sova!

bloggrape fo sho

MASHALLAAAAA!!!!

OH LORD WON'T YOU BUY ME A MERCEDES BENZ

idA HÄR, FELLING GODD. ÄR VARM MEN DET ÄR FINT ÄNDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ-ÅÅÅÅÅ-ÅÅÅÅÅ. <----fet länkkkk

Kakkaan stååår i ugneen, som.vanligt...

Sitter i Idas cuisine och diskuterar framtid och liv och has gjort pizza och sett på Hair och druckit te och nu står pajen står i ugnen nu. fint väder. Vi hade egentligen tänkt stt se (LITE KOKOS HADE VART GOTT PÅ PAJEN NU SKA IDA HÄLLA PÅ!!) bJÖRNBRÖDER Men fick för oss att hämta något gott i köket att tugga på, det slutade med att vi bakade en amääääzing hallon-sylt-banan-choklad-kokos-paj, vi kan aldrig ta den enkla utvägen, det kan aldrig bara vara en vanlig ost och skink pizza, vi är inte mellanmjölk, vi är 75% fett (citerar Iduberga)!! Det ska med andra ord vara lite extra allt, all the tajm. Nu ska vi förtära pajen och se Björnbröder och kanske, kanske fälla en liten tår. God afton
OCH DET HÄR VAR 1000:e INLÄGGET DET MÅSTE JU UPPMÄRKSAMMAS OCH NU FIRAR VI MED PAJEN OCH VANILJVISP!

Ida är snygg och Max sover

Har suttit och skypeat de senaste 3 timmarna:
Max e söööt
sjunga lite Bieber
Mingel med champagneglas! Brorsan fick också joina
börjar bli dags att sova
det laggade lite så Ida blev väldigt vacker och Max sussar

okänd dag

Ååå det regnar igen, och inte bara lite utan det spöregnar, men då kokar man bara te och sätter på denna lista och vips är alla problem ur världen! typ. Liksom det problemet att jag åkte till stan för att shoppa massa och reafynda och allt men inte hittade ett skit!! Kände det på mig.. jag hade dåligt shoppingflow idag och dessutom var det så jääävla lökigt att prova kläder, som man ändå inte köpte i de där omklädningsrumsljusen.. Men det var ändå en trevlig dag på stan med Ida och samtalsämnena under middagen här hemma piggade upp! Vi är mästare på att byta samtalsämne i vår familj:
mamma: "..därför borde de nog renovera lite!"
jag: "Vi tänker prova att göra syltpaj, paj med sylt i!!"
-
magnus: "..så saltsjöbanan åkte iväg med barnvagnen medan mormorn stod kvar på stationen."
mamma: "Har vi SEX såna här glas??!"
-
pappa: .."men det var faktiskt rätt svårt att hitta röda byxor som passade oss alla."
jag: "Jag vill smaka mango cider, det finns Xide mango!!"
Hållbar kommunikation där alla lyssnar på varandra :D <33
ungefär så lökigt var det i de där fittomklädningsrummen

I'll close my eyes, then I won't see the love you don't feel when you're holding me



Fina filmer. The Notebook och Romeo & Julia, jag gråter varje gång.

man ser det från månen


the boy who lived

Då var det slut. Känns konstigt att det är slut efter så många år :((( Jag är helt... finner inte ord.. stirrig? matt? lite lost? Det är mycket att smälta.
"It was such an incredible experience. I’m just so blessed that I was chosen, I was given the chance to experience this, and have this be a part of my life. We are the chosen ones."

flyger iväg som ett pappersflygplan

Nu är resten av bilderna från Peace, överaskningskalaset för Siri och tagga-emmaboda-middagen hos Amanda framkallade. Analoga bilder blir så himla mysiga, jag gillart! Och nu är jag omåttligt taggaaaad för ikväll ska jag, Hermione och Luna (hehehee) se HARRYYYY POTTEEEERR!!!!!
.




amanda bor veeldigt mysigt!

WITH THE MOON I RUN FAR FROM THE CARNAGE OF THE FIERY SUN

Låten. Fortfarande, älskar den. Och bilderna talar för sig själv och hur jag tänkt där

imorgon, eller tekniskt sett idag

Tjohoo, imorgon joinar jag hillbillyiduberga ute på landet över dagen och natten. Lantisskjortan med: CHECK! Kommer hem till fredagskvällen för då ska det firas födelsedag!


WON'T LET THE CITY DESTROY OUR LOVE

.
Fattade inte riktigt grejen med Skins förut men efter att jag i princip slukat fyra säsonger under midsommarveckan har jag förstått. Rätt så bra serie liksom! Ganska hemsk ibland men fängslande, och den brittiska engelskan är underbar! Förövrigt är jag täppt i näsan, verkligen.täppt.som.faaan.

körsbär, sommarregn och maratoninlägg

Idag har jag inte varit mitt vanliga, sjuka, lata jag utan idag har jag gjort saker så det stått härliga till! Träffade en kompis som jag inte sett på länge, bakade och planerade lite för fredagskvällen. Vistades också ute i solen för första gången på länge (rädd att jag snart skulle börja utvecklas till mullvad) och plockade körsbär i hennes trädgård i uppehållen mellan de konstiga sommarregnskurarna. Sen har jag även hunnit sluka lite gossip girl avsnitt, försöker ta igen och komma ikapp lite! Men tro mig, jag ligger långt efter, just nu ser jag liksom om säsong 2!!

Men det har inte bara varit nöje idag utan jag har nu packat ur mina två resväskor (jag vet.. redan!??!?!) som legat utvräkta på golvet i mitt rum och (håll i er) VIKT in ALLT i GARDEROBEN!!! DESSUTOM har jag dammsugit golvet vilket minst sagt behövdes eftersom det var ett rejält antal veckor sen det gjordes senast. Jag har en heltäcksmatta i mitt rum (som förvandlar knäna till köttfärs varje gång man bara nuddar knäna på den och jag har t o m fått ett x antal konstiga stickor i mina fötter av den! Jomen visst, fantastisk matta för ett sovrum!!) och nu kom jag av mig helt. Juste, heltecksmattan är bra på ETT sätt, den är väldigt skonsam när det kommer till smuts och damm. Dammet syns oftast inte så bra på mattan om det inte är så att det lagrats och är blandat med långa hårstrån så allt har samlats i tussar som sitter fast i stråna på mattan. Så var det i det här fallet, inte vackert. Men nu är det fixat! Det som väntar nu är att jag ska laga middag åt mig och brorsan (wish me luck, det har gått brutalt fel många gånger!) eftersom mor, far och några andra släktingar har valt att äta middag på annan ort ikväll. Sen ska bror och jag friska upp minnet lite genom att se de två senaste Harry Potter filmerna, goos! På återseende vänner
Mmm vi får se hur bra det kommer gå i köket, jag och att koka pasta brukar inte vara en så bra kombo..

en gås som morrar åt folk med gula jackor och plötsligt glatt skuttar till Jönköping med hatt och hela falleruttan

..tydligen är det en av 8 saker som killar inte vet att vi tjejer vill ha!! Killar borde ju verkligen ha bättre koll.. klart man vill ha en morrande gås liksom!!! Har precis klätt på mig hehe, ska träffa en kompis lite bara innan hon åker iväg! Inväntar henne vilken minut som helst och för att roa mig undertiden har jag sattit mig in i lite olika scenarios:
bra hatt, sitter verkligen där den ska!
just creepin' in tha woodz!!
just drivin' my car, and smashing another car!
just being Elvis!
fuckin' looove to be on stage!!
en till fantastisk hatt!
och nu var det visst slut på det roliga

for the love comes the burning young

Jag vill inte ta ut någon seger i förväg men praise the looord jag tror jag håller på att bli friskare!!! Lukt- och smaksinne börjar komma tillbaka mer och mer och jag känner mig inte på nått sätt febrig längre! Längtar efter att kunna njuta av mer av sommaren igen.

.

babebabebaaabe

BABE!
BABE!
BABE!
BABE!
BAbe... eeeehhh, wait whuut!??

fred och kärlek dåråå

Var bara tvungen att lägga upp lite av bilderna jag tog med engångskameran på peace. Myyys, jag saknar

But I AM the chosen one

Oooh shiiit vad jag vill se Harry Potter nu, och den har ju premiär på onsdag!!! Kollade på trailern och fick gåshud! När jag tänkte efter så kom jag också på att jag inte ens sett dödsrelikerna del 1 än för det har aldrig riktigt blivit av, shame on me!! Så nu vill jag se båda på bio, fast inte 3D för det är rätt jobbigt för ögonen i längden! Men ååååh jag måste see

EVEN WHEN I'M OLD AND GRAY I'M GONNA' FEEL THE WAY I DO TODAY

Jag mår så jävla bra fast jag är sjuk men det har jag liksom begravt i värktabletter, nässprey och sprit hehee! Indisk mat avnjöts i solen på en uteservering med tess och max och hur gott var inte det!?!! Sen chillade vi hela kvällen i max underbara lägenhet med blandad musik men den här är fan bäst!!! Ibland har man det bara så bra och jag är taggaaad för emmaboda!

K

Jag K:ar sjukdomen och åker till stan nuuu!! Det är fan sommar och det ryktas om att en viss någon vaskar lite pengar och bjuder på indiskt..! Myspys
Btw så är engångskameran på framkallning, ser fram emot att se bildernaa!!

ruttna smaklökar

Alltsåååå, jag är jeteehungrig och det står massa saftiga jordgubbar i köket som jag bara vill slurpa i mig, MEN det skulle vara så sjukt ovärt för jag känner INGEN smak alls!!! Vet ni hur mycket det suger..!?!? Bara känna konsistensen och inte ett uns av smak!! Aaarrghhh!! Så nu sover och hungerstrejkar jag tills smaken kommer tillbaka! fuckfufkkcuuffuuuuuckkk solen lyser ute och det är varmt jagvillintevarasjuuk

YOU'RE BREAKING YOUR GROUND

Så här blir det när man fotar lite allt möjligt! Fotar sånt som alltid funnits där, självklara saker, men som man aldrig riktigt lagt märke till.
Och nu ligger också Bon Ivers nya skiva uppe, på riktigt, och den är fortfarande jättebra fast jag lyssnat sönder den.

bara så länge det finns stjärnor över oss

Har massa trötta tankar som jag inte borde eller orkar dela med mig av. Är lite för trött just nu och tänker lite för mycket på allt och inget. Men det var en härlig dag med massa mys med tjejer som man inte träffat på länge och planering inför emmaboda!


Ville också ha en fin stjärngif som Lydia

låten är också faktiskt väldigt fin, och månen

en dag senare, jag har bara duschat en snabbis, fortfarande lite ofräsch..

Jag lever och känner lukten av mat. Stekt, fett, kött. Är mycket glad över att jag känner lukt och smak nu igen för det gjorde jag inte igår och tidigare idag, och febern är över! :D Slemhostan dock fortfarande.... slemmig och näsan snorig men det duger! Är hur taggad som helst på att framkalla bilderna från min engångskamera, det är inte så många men alltid något och jag vill så gärna se dem!! Nu ska jag göra något som jag HATAR: packa upp....... Det suger och känns deppigt plus att jag t o m har två väskor att packa upp! Därför brukar oftast mina väskor länge stå ouppackade i mitt rum. Men nu ska jag minsann göra det, mycket behöver tvättas eller alternativt lagas/slängas (hittade en redigt trashad tröja från en vild kväll... vackert! Mamma skrattade) Nu äta och packa upp!

☮ & ♥

Nu är jag tillbaka och jag kan ju bara säga att det var så.jävla.fett!!!!!! Herregud, jag har sett bl a Lykke Li, Kings of Leon, Kapten Röd, Deadmau5, Maskinen, Looptroop rockers, Timbuktu, Veronica Maggio och många fler. Sen var nog vårt ungefär 20 manna och 13 tält stora camp korvfest bäst!!! Helt klart en grymt, fett underbar vecka och jag saknar det sååå men gud vad skönt det var med ordentlig sömn i natt/dag! Men jag är fortfarande jättetrött och riktigt sjuk, så jag ska fortsätta sova nu. peace out

RSS 2.0