18 NURÅÅÅ OCH JAG BARA MINGLAR

Okej, här är något för intresseklubben att anteckna

Alltså den här helgen, det här livet, bästa!!!! I fredags blev jag äntligen 18 och hade mysigaste födelsedagen med både fina familjen och kompisar. Ingen utgång men vad gjorde det, vi ville ju ladda för lördagens vita sensation!!! Och FAN vad jag och Tess var stressade hela lördagen, stressen släppte inte riktigt förrän ungefär en timme innan när vi stod och fixade det sista och vi hör musiken och känner basen upp till övervåningen, då föll alla puzzelbitar på plats. Och efter någon timme var stället fullt av våra vitklädda vänner och jag tror aldrig jag riktigt varit så lycklig! Okej, vi saknade några som tyvärr inte var där, men i princip alla var ändå där och gjorde vår kväll bäst! Så himla fina att jag nästan blev tårögd några gånger! Det är bara så sorgligt att det här som vi har pratat om i nästan ett och ett halvt år nu bara är över, men vi satte den, vi lyckades throw a damn good party!

Tröttheten igår när vi var tvungna att vakna tidigt för att gå tillbaka och städa var ganska påtaglig, men det var det värt. Det var grejer överallt och golvet var lika klibbigt som donkens golv en lördagsnatt en lönehelg men allt var ändå helt. Efter att ha moppat golvet på båda två våningarna tre gånger och klibbigheten was still standing strong gav jag dock upp och bestämde mig för att aldrig städa igen och åkte hem till mitt dödsstökiga rum...

Istället för att vara bakis och seg igår taggade jag till, gick på solig promenad med Jennifer, åt ost och kex och småplock med migsjälv på altanen och hade tårt- och rosévinsmingel med Ida och Lydia. Och eftersom det är Valborg idag så ska väl minglet fortsätta! Jag har varit lite kluven på vad jag ska göra, vill göra allt men det finns inte tillräckligt tid och Josefin för att hinna allt! Så det ser ut som att det bär mot stan för mingel och sen vidare till amba, juste, utgång på ingång! xD xP


narre med 18 barre snarre

Igår besegrade jag vad som kändes som domedagen, fem timmars nationella prov i svenska never more.
När jag och jennifer sen hade diskuterat gamla lågstadiet minnen och taggat sommar tog jag mig till Hagaparken, inte för att stalka kungafamiljen utan för en liten photoshoot. Stod i stormvindarna, under en grå himmel i vita, skira klänningar, 3 meter höga klackar, gåshud, vita(läs: BLÅ) ben(jag har ingen normal hudfärg..) och agerade lycklig student framför kameran. Men nu ska jag inte låta som en fitta för det var faktiskt bara jättekul och fotografen var jättetrevlig och kom med massa tips och erfarenheter om foto!
Imorse vaknade jag något förkyldare och med en obeskrivlig verk i kroppen, det är konstigt hur jag ibland får mer träningsverk när jag inte tränar än när jag varit och köttat på gymmet... Gjorde mig själv en dignande frukost med både det ena och det andra. Okej att det inte är min födelsedag än men man kan väl fira lite sin sista dag som sjuttonåring! Jag är så FRUKTANSVÄRT TAGGAD PÅ HELGEN OCH LIVET JUST NU OCH LYSSNAR PÅ EN BRA LISTA OCH MIN HUMOR ÄR VERKLIGEN PÅ TOPP NU! Passade därför på att göra två inspirerande collage för damerna och herrarna som kommer till vita sensationen, njut:
måste själv säga att jag blev ganska nöjd :3

one of dem interesting inläggs

Alltså min födelsedag närmar sig ju med stormsteg och jag är så lycklig och pigg idag av helt okänd anledning! Det måste varit att jag horade ner mig med matteboken ända in på småtimmarna inatt eller att jag var tvungen att gå upp okristligt tidigt imorse... eller?! Kanske är det för att jag fått ett prov överstökat och att jag nyss besiktigade lokalen, tog anteckningar och mått inför lördagens bravader. Peppen blandas med skräckblandad stress, framför allt inför att domedagen stundar i morgon med längst nationella-prov-helvetet och rädslan för att bli sjuk till helgen, för det FÅR inte hända!

Och när jag gick öve gator mot röda gubbar (like a non-typical svensk) och cruisade igenom stan med bussen blev jag så sugen att sitta och äta en glass ute i solen men nej, kom ju på att jag faktiskt måste vara lite fit imorgon för att jag ska fotas. I studentklänningar, utomhus och allt, jisses, FÅR BARA INTE BLI SJUK annars är allt gött ju!


bråda dagar

Nu är det bråda dagar! Om fem dagar är jag arton, om sex dagar vankas det
vit sensation och idag har jag ränt runt på stan som en liten sate. Att hitta
festkläder kan vara lättare för vissa men för mig är det mer komplicerat än
att trassla upp alla världens hörlurar och lösa Einsteins ekvationer. Jag var så
desperat idag att jag t o m gick in en butik så ghetto-trash-chic att butiksbiträdet
var en ca 23 årig gravid kvinna som medtagit sitt pratsamma, klängiga barn
till jobbet. Den var en salig blandning av kortkorta kjolar, ruffsiga volanger,
träffsäkra mönsterkombinationer som leopard, blommigt och någon neonfärg,
allt inklämt i ett enda plagg och framför allt det snygga militär mönstrade fodralet
i sliskigt material. Den unga damen som just då blev hjälpt i kassan bad om att få
sätta på sig sina nyköpta, vita mjukisbyxor med strass med det samma. Nöjda
kunder med andra ord, jag var dock inte en av dem....!

Men om jag åkte hem i fredags med nästan tårar i ögonen så har jag idag turn'at
that frown upside down för här har gjorts framsteg. Problemet är att jag skapar
en bild i mitt huvud av det jag vill ha, sen kan det vara en aning svårare att hitta
i affärerna. Jag tror mitt flyt idag beror på att jag redan var på så bra humör, för
att igår kväll var så himla trevligt och mysigt och för att de spelade Jay & Kanye,
Kings, 2 door och Crystal Castles överallt! Nu ska jag åka hem och mysa ner mig
med ekvationer, PQ-formler och randvinklar, vilket jag tidigare lyckats med ungefär
lika bra som med shoppingen i fredags... Jag hoppas att det här flytet jag har idag
håller i sig och lyfter mig till pythagoras-skyarna!

blaze

Nu har jag återhämtat mig lite efter min verklighetsslap som jag fick igår. Pengar, jobb, skola, förväntningar, träning och ensamheten bara slog mig samtidigt i en andnödsskapande kombination. Utmattad och blöt efter en intesiv runda på stan i försök att skapa perfektion kom jag hem och tog igen det jag antagligen behövde allra mest, sömn! Nu sitter jag och gaskar upp mig med prima, rysk electro och planerar dagsordningen och taggar kvällens mys. Igår satt vi och var okoncentrerade på lektionerna och fick varandra att rådna stup i kvarten så nu kan jag inte säga röd utan att bli en tomat! Mmmm, tomat, ska jag nog ha på min frukostmacka

Och igår vare blaaaze, fuckin 420 ju

.

Känner mig såhär idag, ganska på pricken! Min säng ser skön ut.

helgens bestyr

I fredags var ju stressad hela dagen och åkte sedan ut till tyresö på mysig tacomiddag för att sedan dra vidare ända bort till värmdö på festligheter. Vaknade upp sen på morgonen, såg endast en vit gardin av snö och ville bara säga hejdå till hela världen. Efter att världens bästa pappa kämpat dit genom snön med bilen och tagit oss från det som verkligen var bortom civilisationen, där det inte ens fanns tillräckligt med signalstyrka på tvn, och efter en kväll av tyskt importvin och fall från en trappa mm kände jag mig inte i tillstånd för dagens planer. En lördagsbrunch var nämligen inplanerad hos mig men vädret tillät ju inte ens någon kommunal trafik att fungera så den blev flyttad tills idag. Och visst var det fabulöst, en god och ytterst trevlig avslutning på lovet med några snygga väninnor! Nu är jag mätt och glad och inte riktigt redo än att släppa all glamour och svida om från min klänning och klackar medan jag sitter och smått planerar nästkommande event.

och om jag tråkar ut er här så kan ni alltid kika in på min tumblr för lite najs bilder

am I all alone in this world

Jag som var så lycklig att vara hemma igen, men så kom verkligheten ikapp mig och nu är jag en bitter jävel. Tiden är knapp, saker som ska göras är många, ångesten bara växer, längtan efter allt man trånar efter är stor medan inkomsten är i princip icke-existerande. Jag vill bara förtränga allt i spritfyllda minnesluckor men det hjälper ju inte. Hur mycket jag än går APESHIT (vilket jag allra helst av allt vill göra nu) så måste jag ju ta tag i mitt liv, känner hur myndigheten knackar på dörren lite smått. Time to be lite tråkig typ
Så här sitter jag lite på kvällskvisten och filosoferar kring arbete och vuxenliv varvat med klädbegär och sommartankar, det bara går.inte.ihop.



RSS 2.0