lycklig

Det är så himla värt när man är så här glad som jag är nu! Ni märker ju hur jag verkligen går i en grov bergochdalbana från en dag till en annan. Men nu bara svassar jag runt i mitt rum med ett stort leende på läpparna, provar mina allra delikataste klänningar och outfits, taggar kommande fester och lyssnar på bästa, mingligaste humörhöjaren. Det bästa är ändå att jag imorgon ska få göra något som jag så länge drömt om och som mitt 15-åriga jag typ skulle amputerat båda benen för. Jag och Harriet (jag kan inte vara mer tacksam!!!!!) ska andas mode, modeller och mingel på en visning på Mercedes-Benz Fashion Week. Att bara få vara där...aah, det är ju så jag vill leva, med mode sprudlande ur alla håll och kanter! FASHION WEEK. Det är nästan lite för mycket att ta in, det här är verkligen en big deal för mig! Så jag är glad, verkligen lycklig.

GAAAHH

Så ska det REGNA NU OCKSÅ!!! Herregud. Jag har tagit bort twitter på mobilen för att alla ska slippa min bittra overload men nu måste jag bara avreagera mig någon annanstans än på Ida! Jag kan inte låta bli att vara arg och depp och otaggad på vad som än väntar för det är tillbaka till den gamla vanliga vardagen nu igen. Det har inte ens gått en hel vecka i skolan och jag är redan så trött på att sitta i klassrum och försöka lyssna intensivt och "vara aktiv", det är SKIT! Och sen att åka hem utmattad av inget för att sova, vräka i sig glass ur paketet som en invalid eller bara peta navelludd. Så regnar det också, som grädde på moset. VI BEHÖVER INTE FLER SNIGLAR ATT TRAMPA PÅ. Aja, jag får väl göra det bästa utav det... Det är den livsandan jag behöver få tillbaka! Peace out ma homies

blöggä

wöööh det är typ jobbigt att blogga och vem vill egentligen läsa om mitt liv!? Jaa okej jag kan ju hålla på och vara hysterisk och skriva av mig en massa skit, men det känns lättare att ladda av all den skiten på twitter, just nu i alla fall. Lär komma cravling back till bloggen igen alla tomma, tråkiga höstkvällar framöver men så kul ska vi inte ha det nu, tror jag.

do you not think so far ahead, cause I've been thinkin bout forever

HEJ nu är jag hemma igen efter att ha.. ja jag vet inte ens senast jag bloggade eller var hemma känns det som! Och det är precis så det ska vara för än är det baskemig fortfarande sommarlov!! Jag har i alla fall haft det världsbäst på emmaboda där det förtärts thaimat, mjukost mackor, mängder av chips, dansats i natten, frusits i tält, hängts i camp den, vilket jävla legacy, ta bort, ska du börja gråta, YÖLÖ, rökts vattenpipa, känt svalkan i bartältet, skrattat in på småtimmarna, dygnat och kedjerökt sista natten och så var det den där natten som bara är helt svart för mig jaah. Och att få road tripa hela vägen fram och tillbaka med kompisar, musik och en sprängfylld bil! Sen har jag hunnit klämma in en veckas mat och sömn i finland hos släkten, äta och sova är nämligen det man kan roa sig med där. Nu har jag bara slängt mig in i det sociala livet igen med takhäng och venezia-pizza på dagen och sen lite mingel på kvällen, ingen hangover oohoooo dagen efter utan tefika ute under tak i regnet på söder med ida och kvälls"utgång" på kungsholmen. Men nu taggar jag sönder för sommarens sista stora event, WAY OUT FUCKING WEST PÅ LÖRDAG MED JENNI!!! Och så en god natts sömn på exklusivt hotell på det. Mmmmmm känns inte helt fel!

RSS 2.0