FAB

Yes yes please hello derp can I look like this!?

it's always darkest before the dawn

just nu fekkar jag lite dygnet runt 
hej grabbar 8)

Fint väder men satig kyla idag, man kan ju inte få allt liksom. Dödströttheten slog till också men jag gick och tränade efter skolan ändå och HÖR OCH HÄPNA det var inte så himla jobbigt! Lyssna nu på min teori: det kanske var för att the båtten of the trötthet and utmaning redan was nådd. Så det som egentligen skulle varit jobbigt as FUCK var inte så mycket jobbigare än den jobbighet jag redan upplevde, allt är relativt.

Åt nyss middag och blev lite fet, hatar när det händer, men förhoppningsvis är det bara temporärt. Sitter även och gör det jag är allra bäst på att göra, nämligen att inte göra det jag borde göra, jag är fan bäst på det!! Funderade en kort stund på att bli golfproffs och tjäna pengar men tydligen är det svårt för att man måste hålla och slå med klubban åt "fel" håll enligt min bror. Jag kan väl slå lika bra från både vänster och höger, inte så att jag brukar gå runt och slå med klubbor så himla ofta på fritiden att jag fått en favorit sida att slå från men visst if you saaay sooo!

På tal om bror min har han nu järn i käften, japp, han har gått och blitt med tandställning och en vit och "osynlig" sådan (som man minsann får betala extra för och jag fick dras med den som ingick i gratiserbjudandet. Jag är inte bitter men där ser man var prioriteringarna ligger!) Nej men jag ska bli hans mästerliga tandställnings-sensei och leda honom längs järnvägen!
känner mig lite såhär nu:
heeej grabbar!

hugga ved och skjuta ääelg

Avslutade ännu en skolvecka med att på kvällen åka till norrland. Eller i alla fall till en fest med norrlandstema som låg en bit mot norrtälje och dit man fick åka dubbeldäckare som kändes som om man var på skidresa med klassen. Norrlandsstämningen var ett faktum när man gick den oupplysta, snöiga vägen i vad som kändes som ingenstans och sen kom in i den lilla varma stugan, fylld av glada rop, rutiga skjortor, reflexvästar, björnfittor, magnus uggla-låtar och öl. Jo vars, stämningen var på topp! Sen när tröttheten blev för påtaglig klämde vi in oss alldeles för många i en charmig bil som fungerat både bar och askkopp under kvällen för att ta oss till busstationen där vi stämde in i lite finsång och sen åkte hemåt. Vi somnade i en alldeles för skön säng (jag har fått perspektiv på världen av sängar nu och kan inte tycka att min egna säng är lika skön längre, katastrof) och vaknade till något som lät som vatten som rann i stuprören. Mina förhoppningar om tö och vår släcktes när jag fick veta att det tydligen bara var "elementen som behöver vattnas"! De vart som fan!
hahah norrland asså

I know places we can go

Efter gymmande, mat i magen och en planneringspromenad med jennifer känner jag mig på topp! Tidigare idag hade jag sagt att jag bara vill härifrån för att jag var så horigt sur men nu är jag bara taggad. Taggad på allt sommaren som 18-åring har att erbjuda. Emmaboda är bokat och mycket mer väntar men det är massa småsaker som att kunna sitta på en uteservering och bara ha sommarlov och KÄNNA SIG FRI OCH INTE BEHÖVA FRYSA ARSLET AV SIG! Herregud, jag är verkligen vintermänniska och jag lever verkligen inte i nuet, men nu ska jag först och främst fokusera på helgen.Drick lite dålig mjölk och fånga mardrömmar i drömfångarenmonkey slut

Har legat i sängen och verkligen njutit av sovmorgonen som en riktig livsnjutare, ätit avocadofinncrisps, druckit smoothie och kollat på både Skins och Misfits. Jag vill också festa på en skön underground klubb i värsta containerlabyrinten! Varför finns inga såna? Inte några jag är medveten om i alla fall..
baka den

Måste baka den den. Anroping idubergaaa, kak-bro!!

sommartider HEJ HEJ

Åh juste, jag längtar sööööndeeer till sommaren, vill bara ha massa batik, slitna jeansshorts, stentvättade jeans, solglajjor och hår som ser ut som om det är doppat i blå eld eller en rosa sockervaddsmaskin! Och emmaboda och utomlands mmm-Mmm.
vill se ut sådär! särskilt håret, och en svart skinnjacka
cäääämp
smörja in mig med solkräm alla soliga sommardagar
sockervadda håret
eller blåelda det lite!

några lager smör om dagen göder fetto magen

Att komma hem efter skolan och bara ta det piano brukade vara vardagsmat men händer nu bara vid mycket rare occations. Idag är en sån dag med guldkant och skit. Inte träna, inte plugga, bara ha det riktigt skönt. Och mamma har köpt ostfrallor och wienerbröd så jag säger bara FUCK beach 2012 för nu ska jag faskemig äta lager av smör och smördeg, för det är exakt det wienerbröd är - smör! Men imorgon ska jogga som en ÄNGEL I RUMMET och få lite fnittriga vader hahaha. Är det spårfredag imorgon eller? det ttyycker i alla fall jag att det ska vara
praktiskt kan jag tycka!

LET'S BREAK SOME FUCKING EGGS

Nathan i Misfits langar helt klart bästa inspirationstalet. Det är fan helg så man ska leva! Och FUCK snöstormen som byggs upp utanför mitt fönster, jag är taggad på sommar och har redan spanat resor till Magaluf bland reafynden. Inte nog med det, förfesten kickar ju redan igång i maj på Grönan med LMFAO och Maskinen. Aggressiviteten efter min ca tvåtimmarsträning börjar nu gå över till ett behagligt endorfinflöde och tagg! Ska man göra matte?? Nnnnnnej

they major


californifuckincation

California dreamin' - det är vad jag gör! Den här kylan passar mig verkligen inte. Jag vill gå ut på promenad men hindras av att jag inte orkar kränga på mig ett pansartjockt lager kläder för att slippa all sorts sjukdom som skulle kunna hindra mig från att fucka ur. Den här glåmiga blekheten klär mig inte heller riktigt. Därav tar jag gärna en tripp till californien, där kanske den bästa serien OC utspelar sig, änglarnas stad, surfing och sol och stannar där tills april och åker hem precis till min 18-årsdag, om jag får välja. Då kan jag nämligen njuta av Coachella festivalen som nyss släppt sin otroliga line up som man skulle kunna tro var sänd från skyarna. Bon Iver och Radiohead bara för att nämna några guldklimpar bland kalaset, PALLANTE, man kan ju tro att det är en ploj men this shit's FOR REAL! Det verkar som de bara var sköna och bestämde sig för att boka (nääästan) allt som är bra, jag gillar deras stil. Dock är det ju i USA (UUUesAA), som vissa säger!?), så ska man ta sig dit, tiny problemo.... Jag får helt enkelt sitta här med mina frusna fötter och bara längta som en liten sate om inte någon känner sig manad att pröjsa mig en californication!?? 18-årspresent, någon??

I'd drink that bad milk

I would TOTALLY go black!!!

8)

Började året med en vecka med släkten hos mormor, instängd i en stuga på landet med massa choklad. "Jamen det var ju rabatterat så vi köpte ett 5-pack med chokladaskar OCH lite annan choklad, ÄT NU jag behöver inte bli fetare!!" Jaaaah, det är min moster det... Skönt att vara där ett tag men skönare att vara hemma i vårt hus som känns supermysigt. Dock inte lika skönt med skola. MEN efter en omfattande, livsdiskuterande fika med ida och en arktisk promenad med jennifer senare har jag verkligen fuckin rätt inställning till året och jag så gott som vet vad jag vill. I just wanna go APESHIT. Inget jävla trams fan! nog nu. Inget slöseri med livet. Ja jag känner ingen ångeeeer, KÄNNERHURDETBRÄNNERINOMMIG!! Jag har också fuckat verklighetsuppfattningen en aning med Misfits, men det är då man måår


RSS 2.0