sweet disposition

+

Vi ska ha världens bästa tema på vår studentskiva: 90-talet och jag ska vara Anastacia cause she be fierce!
Frös inte som en sathora idag
Masade mig till gymmet för ett omotiverat träningspass
Tog äntligen mitt efterlängtade lång skumbad med tända ljus och en skål fruktsallad
Last night, couldn't even get an answer kan fortfarande vara en av de bästa låtarna liksom den och den 
All allt för tidigt uppsatt julbelysning gör mig faktiskt sugen på julmys med mjöl på näsan, bakning iklädd klänning och raggsockor, mina röda kinder som äntligen passar in till årstiden och så vill jag ju bara åka häst och vagn i ett riktigt winter wonderland helst i Central Park.
Onödiga facebook konverstioner, men men då finns det ju i alla fall nått som händer i mitt liv!
Vill bara sitta en hel dag och kolla på OC, alla hemska men också roliga avsnitt
Ska till Turkiet om exakt 5 dagar för att få varm all inclusive vecka!!!!
 
-

Vill bara kunna ta en jävla cigg när jag sitter i det där badet
Är förkyld och fläskig och vill inte vara det i Turkiet
Vill ha någon jag kan dansa tryckare med till Hero på skivan, någon som jag kan julmysa med i vinter, som tar mig till New York för att jag ska få mitt winter wonderland och någon, annan än granatkärnorna som trillade i vattnet, att dela mina mysiga skumbad med.
 
 

Mmm

När jag kommer hem ska jag ta med mig kylskåpet, lägga mig under täcket och inte komma ut på några dagar! :) Ha så kul med livet you guys!!


:)

Hej alla två läsare! Jag hänger ju, som ni trogna fans kanske märkt, inte här så mycket. Det är väl mest om jag är arg som det är trevligt att avreagera sig någonstans där inte så många tar skada eller om jag är riktigt, äckligt glad. Annars är mitt liv inte så fruktansvärt spännande att läsa om och att vara filosofisk är inte min största styrka så bilder är ju kul. Hänger därför mer HÄR där det finns massa kul bilder :) Eller om jag vill skriva av mig lite sjuka tankar hamnar de HÄR! Bara så ni vet, om ni skulle få någon sorts Jossan-abstinens....

JÄVLA KUK

Jag blir lite handikappad om jag har kläder på mig som jag tycker är genuint fula! Har jag de minsta tvivel om min outfit innan jag går hemifrån kan jag lika gärna call it the day och ge för den dagen kommer banne mig blir förjävlig! När jag annars har outfits som jag tänker ååh det här skulle vara trevligt att vandra runt i stan med och känna sig lite chic och så när man väl ska till stan tar jag det vidrigaste av det vidrigaste FÖR DET TYCKER JU JAG ÄR JÄTTEKUL!!! Jag KAN inte släppa detta. Kan den här dagen bara dö


RSS 2.0