Färgfest


Brian Atwood, Jimmy Choo

Nicky Hilton och Katy Perry har båda på sig en klänning från Matthew Williamsons kollektion för H&M

Det verkar som om Brian Atwood, Jimmy Choo och Matthew Williamson har tänkt samma, färgglada tankar när de designade sina vår/sommar kollektioner.

Trevlig lördagskväll!
/ / J.

30/5-09

Jag har tillbringat min lördag med att sova halva dagen och att sola på badet med Elli. Vi cyklade till ett bad nära där vi bor och låg och solade på andra våningen i hopptornet. Det var så varmt och skönt att det nästan kändes som om det redan var sommarlov. Fast det är ju faktiskt nästan bara 2 veckor kvar till skolavslutningen! Vädret var varmt men vattnet var iiiissskallt, så vi badade inte. Jag smaskade också i mig en Magnum Mayan Mystica, en av mina favorit Magnum-glassar! :D


Elli gör lite konster i hopptornet på badet. :)

Fågeln hade bygt sitt bo i hopptornet, så den låg på några plankor högt över oss.

Haha, jag! :P


Linne: Weekday, Kjol: Zara, Skor: Köpta i Finland


Summerfeeling

Härliga fredag, idag slutade vi nämligen kl 11. Vi hade alltså bara två, enkla lektioner idag. Den här lyckan hade vi bara för att de i skolan tog studenten idag, så de skulle ha en finare lunch med varandra och lärarna i matsalen. Därför fick kunde inga andra klasser äta lunch i skolan och då får man inte ha några lektioner efter det. Skönt! :D Efter skolan stack några stycken till en park, där vi spelade brännboll och hade picknick i hettan. En skön dag som avslutades med en god, grillad middag, yum!

                           
Är inte de här cherry strap sandalerna från Stella McCartney bedårande och helt perfekta i dessa sommartider!?

Pussar / / Little Miss Sunshine :)


Påpälsat

 
Givenchy, Miu Miu
 
Nicholas Kirkwood, Pierre Hardy

Det är flera designers som kör med päls och fjädrar på den här sesongens skor. Jag måste säga att alla varianter jag sett, inte har varit så snygga, men Miu Miu's och Pierre Hardy's är några som jag mycket väl skulle kunna tänka mig!

Hoppas ni får en trevlig kväll, snart är det helg igen!


Shoesforelephants


De här skorna från Christian Louboutin är gjorda i bara 50 par, dessutom går hälften av det man betalar till att ta hand om skadade elefanter i Afrika. Så man kan köpa dessa godingar utan att få dåligt samvete! ;D

Cupcake design

  
 
Care Bears-cupcake och en med kattansikts motiv
 

Roligt dekorerade jordgubbar! :D
Tips och recept på hur man kan göra såna här söta cupcakes och andra bakelser och kakor finns på Wilton!

I wanna rock, ROCK!

Idag hade vi bara 2 lektioner och sen åkte vi till stan för att se på teater. Vi såg De tre musketörerna på Stadsteatern vid Sergelstorg, som var som en rockmusikal där de skådisarna spelade och sjöng många rockklassiker ( ex I wanna' rock och Cashmir ). Den var hela 3 timmar lång och därför rätt seg men ändå ok, särskilt med dem bra låtarna. Jag gillar nämligen de där gamla hederliga rockklassikerna, så på den punkten blev jag rätt medryckt! Det var ju en del roliga moment och skämt också. Väldigt knasig, särskilt när huvudpersonerna visade rumpan! Haha. xP Det var också ganska fint väder idag, från och till i alla fall. Men det blåste som sjutton!
  Här är min fina kompott till outfit, med lite lånade och gamla plagg:

Jag och Mimmi


Kavaj: Zara, Tunika/topp: Lånad av Jennifer, Jeansshorts: Mycket gamla, avklippta jeans

Blommor som mamma plockat och sattit i en vas på soffbordet, såå fint! ^^,

Är det någon annan som sett De tre Musketörerna på Stadsteatern? Vad tyckte ni, i såna fall, om den? :)

One egg on the floor..no, two

Har ni haft en bra dag? Det har jag! Strålande väder och sommarvärmen gjorde så att jag vågade visa mina bleka spiror i shorts. Det kändes verkligen som "glassväder", men vår frys innehöll bara några frysta strömmingar och några quornfiléer, med andra ord var det ganska öde! En sån här fin eftermiddag och kväll ville jag inte spendera ensam, med plugg (hela familjen var nämligen på andra håll), så jag gick till min kompis Jennifer och sen fixade vi middag hos mig. Hahaaa, Jennifer lyckades tappa sitt ägg på golvet så det kläcktes, sen lyckades hon göra samma sak med två till ägg. xD Som tur sprack inte det tredje ägget.

 
Ägget på golvet

Mina naglar som jag fixade för någon dag sedan. Ljusrosa med bruna, små blommor och silver detaljer.

Puss på er! :)

Cardigan: Zara, tubtopp: Mango, jeansshorts: Never Denim (BikBok), Solglasögon: Urban Outfitters, Örhängen: Topshop

Gladiatorsandaler: Deichmann

Dags för Ugly Betty och Desperate Housewives. Ha en trevlig kväll!
Kram / / Miss J


Monday


Har sååå kul, lägger upp en bild av min efterrätt igår; Gantaloupe( stavning?? )melon och en kula vaniljglass, hihi!
Idag var annars en helt vanlig tråkig måndag, då vi spelade kubb på gympan!?!? Någon som förstår meningen med det, I'm confused!!!?? Sedan insåg jag och Louise att vi hade tagit på oss precis samma tröja och liknande, mörkblåa jeans!! Hur stor är egentligen möjligheten att det händer.

Nu ska jag se på Project Runway.
/ / Jossan

Which one to chose..

Här är lite kläder som jag provade idag, undrar bara om det är något av det som jag ska köpa!? Älskar det mesta, men kan inte bestämma mig för vilka.

Linne 399kr på Topshop

Den på övre bilden påminner, enligt mig, lite om den här från Alexander Wang

typ 550kr på topshop

400kr topshop

"Carrie från Sex and the city" - klänning 400kr på Monki

tröjan 200kr, eller shortsen från Weekday

möjligen lite bättre bild på tröjan 200kr

som smocktopp, fast kjol med dragkedja där fram som jag inte kommer ihåg priset på. :P

Vilka/ vilken tyckte ni var de finaste sakerna, undra om jag ska köpa någon och i så fall vilken/vilka. Gillar ju alla så mycket.

urbanflurry

Jag och Elli var i stan idag. Med tanke på min stora shoppingrunda förra lördagen, så letade jag inte efter så mycket speciellt. Fast det var några saker som jag gärna viljat ha:

Snygg, kort jacka som jag sett på Urban Outfitters hemsida...

..och på Elin Kling

De här underbara kilklackarna (jag och kilklackar ;D ) från också från Urban Outfitters hemsida, var jag ute efter..men ingen av sakerna fanns i affären :(

I stan provade jag också McDonald's nya McFlurry Maräng Swiss. Riktigt god, enligt mig, med vaniljglass, chokladsås med lite smak av banan och spröda minimaränger.
Den får betyget 4 av 5 stjärnor av mig: * * * *

Nu ska jag spela Guitar Hero Metallica ( det släppte i fredags, och min lillebror köpte det samma dag :P ) med brorsan. Sen ska jag kanske se på filmen Click som kommer på TV. Jag kanske lägger upp bilder på lite grejer som jag provade idag i stan. Jag vet inte om jag ska köpa några av plaggen, kan inte välja vilka. :P

Go kväll!
/ / J.

nitar

 
Bilder: Net-a-porter och Style.com
Både Alexander McQueen och Roberto Cavalli kör på "ring"-nitar. Riktigt coolt enligt mig. Någon som också har fallit för dessa nitar är Mischa Barton.
 Bild: zimbio.com
På lanseringen av Matthew Williamsons andra kollektion för H&M, bar hon Alexander McQueens peep-toe stiletter, fast i svart.

Take care!
/ / Miss J

àlacampagne

Bilder jag tog på landet, à la campagne ( på franska ).

Eftermiddagsfika i torsdags med morotskakan som jag hade bakat, sega och goda chokladkakor som min moster hade bakat och pistage-bull-längd

gula tulpaner på gården

stugan ( där sov vi inte )

bilder från deras nybyggda stuga ( där sov vi )


uppifrån loftet där jag och brorsan sov




mycket blommor...

..och en kopparorm :S

Miu Miu


Underbara paljettpumps från Miu Miu

More M.W

Ja, som ni märker är jag hemma nu. Det var väldigt härligt på landet men min mage skulle nog inte tåla en längre vistelse. Vi hade nämligen bakat en morotskaka ( mer som en tårta ) och tagit med, medan min moster också hade bakat en del. Så jag har verkligen "smörjt kråset", och helgen börjar inte förrän nu. :P Nu ska jag nog mysa ner mig i soffan framför en bra film!

Mer Matthew Williamson:

Matthew Williamson tillsammans med Mischa Barton på Röda Mattan

Matthew och Sienna på lanseringen av kollektionen för H&M. Bild: deliciously fashionable 

..tillsammans med Mischa Barton. Jag älskar Mischas skor!!!! <3<3 Bild: zimbio

Lily Donaldson, MK Olsen, Daria Werbowy och Matthew på H&M lanseringen. Bild: modelinia

Daria och Matthew efter fotograferingen av H&M kollektionen

Den här påfågelmönstrade (såklart från Matthew Williamson for H&M) klänningen har varit populär bland kändisarna på Röda Mattan. Vem tycker ni klär bäst i den, Nicky Hilton eller Katy Perry? Jag tycker nog Nicky. :)
Bild: zimbio

Trevlig fredagkväll till er alla!
/ / Miss J

PicsFromH&M

H&M Magazine x2
H&M Magazine

MATTHEW WILLIAMSON for HM
Snygga bilder och snygga plagg. Jag trixade ihop dem här bilderna från H&M polyvore. Vissa av kläderna är från H&Ms vanliga sortiment och några från Matthew Williamson kollektionen. Jag är riktigt förtjust i bikinin ( och baddräkten i samma stil/mönster ) som vackra Daria Werbowy har på sig på nedersta bilden! :D


En absolut favorit av Matthew Williamson på H&M!

De till vänster är så fruktansvärt snygga :D

/ / Jossan

Matthew Williamson

Igår friterade vi kräftskärtar, första gången vi friterade, och det blev jättebra och gott! Särskilt gott var det med min egengjorda Aioli.

Nu ska vi åka till min mosters sommarställe och vara där några dagar, så vi hörs när jag är hemma igen.




Det här är en av mina favoritplagg från Matthew Williamsons kollektion för H&M. Men den är såklart slutsåld, som det mesta från kollektionen! :S

Ha det bra så länge!
/ / Miss J


shoesshoesshoes

Jag blir nästan knäsvag när jag ser de här ursnygga, svarta, nitbeklädda kilklackarna från Urban Outfitters :



Sov gott!
/ / J.

SHOOT: animal
















Pälsväst: Gina Tricot, Jeansskjorta: Fynd i garderoben, T-shirt: H&M, Jeans: Cheap Monday, Armband: Lindex

Hehe, jag och timern på min kamera hade en liten photoshoot idag! Jag kände mig lite djuriskt inspirerad med pälsvästen och allt, så det blev lite "animal instinct"-tema


Tuesday's Outfit


Mina naglar, hihi.. xP

Tröja: Cubus, Jeans: Dr. Denim, Halsband: Assesorize (om det stavas så), Örhängen: I Me My

Mimmi & Gucci

Katterna låg och myste på några presentpapper, i soffan, från min födelsedag. Ja, vi är ganska sega på att plocka undan grejer i min familj, så ett presentpapper från min födelsedag, den 27 April, ligger fortfarande och skräpar. Men en anledning till att vi inte har tagit undan det, är just för att katterna ( av någon jävligt konstig anledning ) gillar att ligga på dem!?!

Pöss


Förrgår



Blazer: Zara, Linne: H&M, Jeans: Lee, Kedja: Wedins


Haha, förrgårdagens middag: Grillad lax med hemmagjord Aioli på, kokt pressad potatis under och ruccola, gurka och gula körsbärstomater runt om. Smarresmask!! :P



Jag provade de här skorna i lördags i den nya skoaffären i forum; Deichman. Rätt coola, men om jag skulle köpa dem så skulle jag ta bort det där nätet mellan remmarna. Då tappar dem lite den här nätstrumpbyxor-piska-pussycatdoll-looken, hehe. ;) Coola och billiga iallafall!


MorningInTheSun

Nu på morgonen ( mitt på dagen; som är morgon för mig x) ) har jag suttit ute på altanen och ätit frukost, målat naglarna och stekt.

 
Jordgubbs- och mangosmoothie till frukost, med en mugg vatten. Vatten är välbehövligt i denna värme! *pust*

Mina naglar! ;P

Puss
/ / Miss J

Shop until I drop

Jag var på forum och shoppade igår, det var liksom en födelsedagspresent lite i efterskott!

Jag kom hem från forum med en massa kassar. Outfit: Cardigan: Cubus, Linne: H&M, Shorts: Bikbok, Väska: mammas


Blazer: Zara, Hatt: H&M herr

Billiga gladiatorsandaler med fransar från ny affär på forum: Deishman ( tror jag att den heter ) De har vääldigt mycket skor, billiga och snygga skor och väskor! :)

Tubtopp: Mango

T-shirt: Lindex

Blommig tunika/klänning: Lindex

Hatten var en klar favorit, snyggar upp vilken outfit som helst och täcker smutsig hår! Jag köpte också en lång, snusnäsduks-mönstrad och otrolig vacker klänning från Mango, som jag ska ha på skolavslutningen. Jag visar den inte förrän vid skolavslutningen. ;D Jag köpte också ett svart, löst linne med dragkedje detaljer, en jag är lite osäker på det, får se om jag lämnar tillbaka det!

Eurovision Songcontest

Ja, jag såg på finalen, såklart. Det är ju en tradition, hehe. ^^, Hela dagen gick åt till shopping och kvällen till tv-tittande. Jag lägger upp vad jag shoppade lite senare. Norge vann hur som helst hela tjottaflöjten och det var väl okej. Jag hade ändå ingen speciell favorit, fast Island var helt ok.

Är det bara jag som tycker att Turkiets sångare Hadise är sjukt lik Becky Newton som spelar Amanda i Ugly Betty?!?!

 
 
 
 
Hadise till vänster och Becky till höger.


Snälla mamma och pappa hade också köpt en Ben&Jerry's som vi alla kunde mysa med på kvällen. Bohemian Raspberry, med hallon och brownie, är nog en av mina favoriter! ;)


Trevlig söndag till er alla!
/ / Jossan

Matthew Williamson for H&M

Reklamen för Matthew Williamson för H&M:


I really like it! ;D

Nu ska jag äta cheesecaken med hallon och aprikos, som jag gjorde i helgen, och se på Desperate Housewives. Imorgon lägger jag kanske upp lite favoriter från Matthew Williamson-kollektionen.

/ / Miss J 

Monday makes me go bananas

Nu är den längsta av skoldagarna avklarad Vi slutar nämligen halv 4 på måndagar, och sista lektionen (syslöjd) brukar alltid dra över tiden. Slöjden var katastrof, som det nästan alltid är, med massa trassel. Jag tror det blir så här dåligt på lektionen eftersom det är så bråttom med att göra klart våra arbeten. Vi ska vara klara med arbetena efter nästa lektion, så att hon hinner betygsätt. Det känns som om jag inte kommer att hinna klart., Det känns alltid så stressigt på syslöjden, lite som Project Runway ( som jag för övrigt ska se på ikväll :D ).

Vår franskalärare kom i alla fall med en rolig idé, hon undrade om vi ( i franskagruppen ) skulle vilja åka till frankrike några dagar nästa år. Svaret var; JJJAAAAA, hallå, såklart vi ville! Inget är bestämt, men hon lovade att kolla upp det. Om vi åker, så kommer vi antagligen bo några dagar hos varsin värdfamilj, där vi får mat och sovrum. På dagarna ska vi gå i skolan i byn och sista dagen skulle vi kanske spendera i Paris. Jag tänker kräva  att få shoppa i Paris. Underbart om detta blir av!! :D


Vädret har varit bra till och från idag, men jag vill ha det så härligt och soligt som på bilden! ;)

Ha en mysig kväll!
Pussar / / Miss J


Pizza in the evening

Jag fick ingen lycka på min hattjakt, hittade bara en typ maskeradcowboyhatt och våra nyårshattar, tyvärr. Då får det bli att leta i affärerna, det är ju inte livsviktigt, men ganska coolt att ha och döljer praktiskt ( och snyggt ) håret om man har en dålig hårdag! ;)

Mamma är och hälsar på mormor, så pappa, jag och brorsan beställde hem en pizza att dela på till middag, väldigt mättande. :)


Jag var bara tvungen att lägga upp den här bilden från U.O. Älskar det lösa linnet och svarta bh:n under, det påminner lite om ett från Alexander Wang. Nu ska jag se på Gossip Girl.

Trevlig kväll!

In i micr..ehm..graderoben

Min klädhängare ser alltid ut som ett bombnedslag, eftersom jag bara kastar kläderna på den när jag har använt dem, istället för att stoppa dem i garderoben. Jag måste verkligen bli bättre på att stoppa tillbaka kläderna i garderoben, nu när jag även fått en walk-in closet! Jag brukar i alla fall rensa klädhängaren en gång i veckan, så jag gjorde det idag.
 
Kläderna skulle härifrån......................................................in hit!

Jag med händerna fulla av kläder.
 

Hattjakt

Yoho, regnet har slutat och solen tittar fram, jag vill ut! Tog lite bilder, med mammas blazer, som jag kanske lägger in sen. Men först ska jag leta här hemma i garderoberna om jag hittar någon hatt som mamma eller pappa haft, jag är nämligen ute efter. Så jag börjar att leta efter en här i husets vrår.

Njut av ( om det inte är molnigt hos er :P ) solen, jag ska på hattjakt!

Puss / / Jossan


Sunday, more like Rainday!

Dyster dag idag, känns hopplöst med skola imorgon, men that's life! Bakade cheesecake ( som vi ska smaska i oss idag )igår och såg på American Pie, ja det var typ det. Haha, min lillebrorsa älskar typ American Pie, och nu förstår jag varifrån han får alla perversa ord. Jag tyckte filmen var sådär "klant-rolig" ( de var så klantiga hela tiden ) Oj, juste, vi såg också på Most extreme elimination challenge på 6:an, dubbningen från japanska till engelska är så rolig så ni måste bara se.


( dålig kvalité på bilden ) försökte rita av ( jag kalkerade lite ) Lisa

Nu ska jag gå upp och klä på mig, ha en bra dag. :)
/ / J.

Zippers

Alla de här kör med mycket dragkedjor, and I like it:

KyssJohanna, Tom Binns..

Alexandra Neel, Balmain
Bikbok
Never Denim ( BikBok )


Ge mig en garderob med dem här snygga grejerna, mmmmmzipzipzzipmmmzipzipzipmmmzipmmzzzipzipmmmzip


Ha en lövly fredagskväll ;D
/ / Miss J

Dagens Outfit




Jag rockar loss lite xP



Jacka: Zara, Tröja med volangkrage: H&M Trend, Jeans: Cheap Monday, Ballerinas: Ellos, Väska: Charmant

Pöss på er / / Jossan


I ate the dinner on my plate

Jag fick nått konstigt ryck och ville ta bild på min middag, så här är den:

Stekt lax, potatis, broccoli...

..och sen hollandaise(?)sås, såklart! ;)

Gött som attan vare!! xD

Dagens Outfit






T-shirt: JC ( gammalt och noppigt, fast det behöver vi ju inte säga till nån :P ), Cardigan: Zara, Jeans: Dr. Denim, Skor: Ellos
(vilket fint ansiktsuttryck jag har på alla bilderna! )

Yabadabadooooooo, imorgon har vi Operation Dagsverke i skolan, det betyder att vi är ( i princip ) lediga. Vi är hemma från skolan och jobbar ihop pengar till barn i Afganistan. Härligt med en no-school-day! Därför är det inte heller några läxor just till imorgon, så nu ska jag se på Scrubs.

Soo long, kalsong!
// Glada shillivippen
( Jossan )


Svammel och John Galliano skor.

Helloooo, hoppas ni har haft en bra dag!? Jag har haft en lång och halvtröökig dag. Watch out, för nu har jag planerat att babbla på en del. Igår var det ju tisdag ( som vi alla vet ), och det ären av de dåligaste skoldagarna i veckan, det enda som gör den dagen bra är att man får bänka sig framför Ugly Betty OCH Desperate Housewives på kvällen. Men vårt område där vi bor har ComHem som sån där bredbandsgrej och hela ComHem fick ju elavbrott igår kl 20. Så, där satt jag, bombsäker på att få mysa framför tv.n när det utbröt "myrkrig" på skärmen!! Jag blev helt coco-bananas, såklart! Så jag missade Ugly Betty, men som tur var, kom bilden tillbaka perfekt till D H.

Och nu till dagens dag, alltså idag. ^^, Tråk, tråk, tråk var det nästan hela dagen, men på något sätt blir alla lite flummigare till sista lektionen på onsdagar - Teknik. Självaste ämnet är botten ( jag fattar inte heller hur vi kan ha prov i det när vi inte ens har några läroböcker utan bara gör grejer i skolan ) men lektionen drar fram något knasigt ur en. Vid ett tillfälle, när Emilia frågade vad en kortslutning är, svarade jag något obegripligt som jag antecknat på en lapp när vår lärare gick igenom just kortslutning på tavlan. Det förstod vi såklart inget av, så Emilia frågade om jag hade gjort samma "station" ( uppift ) som hon höll på med, någon tidigare lektion. Det hade jag. Men det komiska var att på frågan "Vad är en kortslutning" hade jag hänvisat att "svaret finns på lappen i slutet av häftet", just den obeskrivliga lappen! Jag garvade så tårarna sprutade!! Hahahaa xD

Jag tackar er tålmodiga som orkade läsa allt mitt svammel! ;)

 
Jag tyckte de här två clowniga skorna passade bra till dagens knasiga inlägg! Föresten är dem från John Galliano.

Good Bye, for now...

Shoe-maniac


                 Burberry                                                                                                      House of Holland

Gemiggemiggemiggemig!!! Jag är galet kär i båda de här skorna, synd att dem måste vara så dyra! :(



Dagens Outfit

Tråkigt att det är ny vecka och skola, jag vill bara att det ska bli sommarlov! Dåligt väder var det också idag, "toppen". Som tur är så är det Operation Dagsverke i skolan på torsdag ( man ska samla in 200kr/elev till barn i Afganistan ) det betyder ju att man är i princip ledig. :)

GAAH, det går inte att ladda upp bilder, så det blir ingen Dagens Outfit för mamma hettsar på att jag ska gå och lägga mig nu, eftersom det har blivit så sena kvällar i helgen. Jag är faktiskt rätt trött också.


Natti natti
/ / Natt-ugglan

Update
Nu kommer bilderna i alla fall. :)



 




Tröja: Urban Outfitters, Jeans: Cheap Monday, Örhängen: H&M








 


"Central Park"

Igår gjorde familjen en utflykt till stan, närmare bestämt Djurgården! Jag föreställer mig att det är lite som Stockholms Central Park ( New York City ). Vi promenerade runt på Djurgården nästan hela dagen och så fikade vi på eftermiddagen på Rosendals Trädgård. Jag smakade förstås Morotskakan som klassifierats som Stockholms bästa, den höll verkligen måttet. Smaskens vad jag blir sugen på den nu när jag tänker på den!

Mot kvällen så åkte vi till norra Djurgården, Stora Skuggan, där vi strosade runt och så jättesöta lamm och får. Tyvärr var kameran död vid det laget, så jag fick ingen bild av dem, men jag förlängde livet med några goda skratt där. Vi besökte också gärdet, Tessinparken och de trakterna där vi bodde förut när jag var liten, det fick mig nästan att vilja flytta tillbaka dit. Haha, det tog min mamma en lång tid att vänja sig vid att där vi bor nu är hennes hem, hon kallade hela tiden stan för "hemma".

När vi ändå var i stan, så passade vi på att äta där. Jag tog en underbar lasagne på Capri. Capri är verkligen en mysig, italiensk restaurang som ligger på Nybrogatan.


Hjärtformat träd











Det fanns jättemycket vitsippor på Djurgården

Gammal bil vid Rosendals Trädgård.

Morotskakan på Rosendals Trädgård; poäng 5 av 5! ;D

Djurgården är värsta pick-nick-paradiset!









Rosendals slott tror jag att slottet heter.

Jag( ser absolut galen ) i en stor trädstam som finns på Stora Skuggan.

/ / Jossan

BALMAIN - vår/sommar 09

  
 
 
Jag hittade de här ursnygga kreationerna och skorna(!!!) från Balmains vår/sommar kollektion.

Topshop clothing.

The Dark Side
Breezy summer
Här är en del snygga kläder som jag hittade på Topshop.

Lisaplace









Snygga bloggerskan och modellen Lisa. Jag älskar hennes grymma stil!


/ / J.


Cherry blossom

Tjenixen! Mådde bättre igår, så jag gick till skolan och efter så stack jag, Elli och Louise till stan. Vi åkte till Östermalm och Sturegallerian för omväxlingens skull och det var riktigt trevligt. Vi drog också ner till Kungsan för att se Körsbärsträden.

 På kvällen hade vi planerat att gå till Majbrasan ett litet tag och sen se på film hos Elli. Men vi stannade vid brasan längre än vi trott för vi träffade några från vår gamla klass och lite andra, riktigt trevligt. Vi studdsade även studsmatta med Peter Settman son, hehe. ;D Tillsist gick vi och såg på film, Dirty Dancing, en gammal klassiker. Johanna hängde också med.



Kungsträdgården är alltid lika fin när Körsbärsträden blommar!

Ut i vårsolen nu!
/ / Miss J


RSS 2.0