+++



Mary-Kate Olsen wearing awesome shoes! :D
source: studdedhearts

Nu har jag varit på Yasuragi (relaxcenter) och självmaserat, ätit gott, mediterat och badat till tusen. Det var verkligen superhärligt! Ni missade väl inte serie-premieren av FlashForward igår efter Idol? Såå spännande, jag kommer att sitta klistrad vid TV:n nästa lördag!! :D

Nu blir det Halloween-tårta och film! // Jossan.


RELAX




Vogue Paris Feb 2005

I eftermiddag ska jag och mamma till ett spa-ställe där vi ska stanna över natten också. Vi var på samma ställe förra höstlovet också, så det blir skönt att komma tillbaka dit och bara relaxa och äta god mat. Det ingår nämligen en trerätters middag, gissa om jag kommer att bli mätt! ;) Men som tur är, så är portionerna ganska små. :)


Frida's/in/the/spotlight








Stockholm SSAW Frida Gustavsson by Andreas Öhlund
Vackra Frida är ju en av de mest framgångsrika modellerna just nu. Hon gick t ex många visningar på Fashion Week Paris. Kul för denna svenska donna! :)

Igår och idag har jag gjort en hel del faktiskt. Igår var jag i stan med mamma och shoppade. Kan meddela att det blev ett par svarta ancle-boots från Topshop, t-shirt från Cubus, Halsband från Kappahl och vita Converse! Nu har jag också blivit av med min "Converse-oskuld", hehe, jag känner mig lite skämtsam idag. :P På kvällen åt vi (hela familjen) middag ute. Idag var vi på IKEA och köpte lite allt möjligt vilket var rätt kul eftersom det var ganska länge sen senast.


today/everything/feels/black/and/white





JimmyChooforH&M



Här är mina favorit pics från den kommande Jimmy Choo for H&M - kollektionen. Så himla snyggt! 14 November släpps kollektionen, och av erfarenhet från tidigare H&M-designer-samarbeten så är det bäst att vara snabb om man vill hinna få det man vill ha! ;)

//Jossan


INSPIRATION



source: stylorectic


MK Olsen source: conscient

source: elinoryouknow

source: LeFashion

Lily Donaldson source: thowelina


a/love/that/lasts/through/anything









Vogue China July 09
Model: Anna Selezneva

De här bilderna är sååå snygga, jag kan inte sluta att kolla på dem!! F.Ä.N.G.S.L.A.N.D.E.


TRÈS/JOLIE





Nicholas Kirkwood for Rodarte, några gamla favoriter. Några av de snyggaste skorna som någonsin skapats!

Just nu ser jag på Love Actually och äter morotskaka. Den här klassiska julfilmen får mig att längta lite till julen, hehe! ^^,


MALLORCA




kaktusar












hahaa





Jag fick äntligen arslet ur vagnen och la upp bilderna från Mallorca, är riktigt nöjd! Ännu fler bilder hittar ni här. (jag vet, mkt bilder! :P )

Hej, hoppas ni haft en bra helg! Imorgon börjar mitt höstlov, jippii!! Ska verkligen bli skönt, fast man inte åker utomlands. Är lite avis på er som åker till Egypten och så, men jag fick ju min resa till Mallorca. Fast någon gång under veckan ska jag faktiskt på spa med mamma, så det ser jag fram emot! :) Eftersom jag har en hel vecka ledigt så ska jag väl hinna med att blogga en del också, fast jag har tusen andra saker planerat också. Vad ska ni göra under lovet?


EYECANDY


jak&jil


style.com


somekindofheaven



source: 00888.blogspot

Gaaahh, riiingaaar!! :D


Bella'slullaby







Marie Claire Italy

Jag har blivit lite beroende av Twilight soundtracket: Bella's Lullaby, den är så fin! Måste lära mig den på piano. Idag hade vi förövrigt en väldigt skön dag, för vi slutade kl 12! Snart är det lov också, vilket är jäävligt nice!  Lyssna på melodin och njut av bilderna över. ^^,
// J.

 


MONDAY





RANDOM


Jag. Tack för tipset Bella

Lägesrapport: Sitter i soffan och nördar Farmville samtidigt som jag försöker plugga till kemiprov (inte någon bra combo), typ knarkar gammalt, avdankat tuggummi, gör en back-up på mina mobil kontakter (mobilen har fått för sig att börja lagga!) och så har jag en liten kudde i röven, som jag inte orkar flytta på.


LISA/FASHIONISTA



lisaplace

Det ryktas om att det var den här underbara bloggaren, Lisa på Lisaplace, som vann årets fashionista på Blog Awards. Hon är en av mina största inspirationskällor inom mode och hon verkar också ha en härlig personlighet. Jag tycker att Lisa är värd priset till 100%! Grattis! ^^,

Kan också passa på att berätta vad jag gjort idag. Har varit och shoppat lite; en tröja och en kofta, kanske kommer lite bilder på det sen. Just nu är jag riktigt gottigott-sugen men enligt mitt nogranna letande i skafferiet, så verkar vi inte ha så mycket att erbjuda. Jag ska se vad jag kan slänga ihop för något.. 

//Miss J


AlexanderMcQueen


Alexander McQueen RTW spring 2010

Hela kollektionen är väldigt nytänkande och skorna.. Jag trodde att Nina Ricci hade nått toppen av otroliga skor i år, men Alexander McQueen tog banne mig hem det! Mönstrena och formena är väldigt space-iga och futuristiska men samtidigt så känns det inspirerat av dinosaurier och fossiler. Plaggen längst upp är som Afrika och djungeln medan de längre ner känns som istiden och the white witch i Narnia! Det bästa med hela kollektionen är mönstrerna, jag är helt såld! :D


thereissomethingaboutthatDaria



Magazine: Glamour UK -09
Model: Daria Werbowy

Incredibly beautiful pictures!


INSPIRATION






source: knighttcat


CHANEL/IMAN


altamiranyc

stockholmstreetstyle

Chanel Iman, snygg model med ett ascoolt namn!

Jag säger bara: plugg, plugg, plugg.. Man hinner knappt ha ett liv!
// J.


sharpbutyetsoft



i-D fall 2009.
Jag älskar den första bilden, Anna Selezneva är så vacker!

Nu är jag tillbaka från Mallorca. Det var helt underbart och det går inte riktigt att beskriva med ord, så det kommer bilder senare!


WANG/CAVALLI


fashiontoast, Alexander Wang sweater


Just Cavalli spring 2010

Är det någon mer som tycker att de stickade tröjorna i Just Cavalli's vår-kollektion andas lite förra sesongens Wang-tröja?


SUMMER/CLOSET








fashiontoast

Jag måste egentligen packa, men jag vill bara blogga lite till. Det ska bli kul att få använda lite mer somriga grejer. Jag skulle gärna vilja ha något av det på bilderna i min sommar-garderob! Så sjukt snyggt och själva bilderna är också så snygga!! :D Älskar första och sista bilden!


MALLORCA


matteo ferrari

fashiontoast. Underbara färger på de här bilderna!

Imorgon, eller rättare sagt i natt så åker vi till Mallorca!! :D Ska bli såå skönt att komma bort till värmen( vi får iaf hoppas att det blir varmt ^^, ). Hoppas ni läsare får en bra vecka här hemma!

xoxo // Jossan


RSS 2.0