RANDOM PICTURES FOR MY HOMIES





Whoop, nu äääntligen uppdaterar jag och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men det blev lite random bilder! :D Helgen va naaaaz, myste och knasade hos Haariet i fredags och sen va det fekkenation på lördagen, totally awesomeness! xD Men jag är inte mätt på fest, JAG VILL HA MER, ÄR SUPERTAGGAD!!! Men nu sitter jag och skypear med lite klassmates, vi har liksom gått över från facebook till skype, the new thaaang, hähä! Oj, lite flummigt inlägg men äh, ajajaj.. Hej då bajskorvar! mihihhhiihihiiiiiiii


OPPOSITE OF COLOURS



source: thetrashedfashion

Gillar bilderna, pretty soft enligt mig! Nu ska jag snart sova efter en rätt lång men också ganska rolig dag. :) Svenskapresentationen och matteprovet gick inte helt åt helvete och det har jag firat med eftermiddagschill och varm choklad med grädde.
Puss och sov gott!


LET'S GO DANCING IN MY BACKYARD, THEN THE SNOW STARTS FALLIN' AS WE'RE SHARING DIFFERENT HEARTBEATS










Kasia Struss by Hugh Lippe

Så gaal1 snygga bilder så jag tror jag döör lite! Crazy!

Let's Go Dancing
Heartbeats
Mango Tree
Blood Bank


GOOD MORNING (NO) SUNSHINE



Cyber Tribe  Freja Beha Erichsen by Josh Olins

Rätt gamla bilder men snygga ändå! :)

Ligger här i sängen med laptopen på magen. Vaknade nyss men i en säng bredvid mig ligger fortfarande en Amandapanda och snarkar. hehehe Ja, det blev inte direkt någon superspårad fekke igår men lite fest var det i alla fall. Amanda kom över till mig och sen stack vi till Isse, där hennes syrra bjudit över lite fler 91:or, så det var najs (fast det kunde varit liite fler killar, meheh ;) ). Trevlig lördagkväll hur som helst! Men nästa helg är jag taggad på något riktigt stort, galet, spårat, mycket spyor, folk som däckar stup i kvarten, haff och ja, ni förstår.. Hihihi, typ nått sånt i alla fall! ;) Idag ska det pluggas och det kommer inte bli lätt..


LUDDIPUDDING



Pictures by Ida

Det är väl ingen nyhet att jag älskar min klass, och kolla här vad underbara Lydia har gjort i sin blogg! :D <333 SÖTNOS!

Nu är jag väääldigt partysugen men vi får se hur det går.. Känner att jag har lite oflyt med att hitta nått just nu :( jaja, jag fortsätter leta.


DEEP RED DREAM





Sasha Pivovarova by Camilla Akrans   Numéro #86 September 2007

Jag tycker de här bilderna är så coola och effektfulla med det där djupt rosa-röda håret, läpparna och allt, särskilt den första!! :D


FOR LACK OF A BETTER NAME






Erin Wasson by Dusan Reljin   Numéro

OJ, vad trött jag varit idag! :O Gal1, har typ sovit på nästan varje lektion i min supermysiga gosegos tröja! ^^, I för sig hölls jag vaken ganska länge igårkväll men det gjorde inget! :) Försöker hitta orsaker till att inte plugga (vilket jag verkligen MÅSTE göra!) så jag har suttit på facebook och t ex haft lite Poke Wars, vilket liv jag har.. :P Nej, nu ska jag vara lite duktig! Måste gitta, tjarråååå!

Skön låt, hallåå!! :D

Islands - The XX


THIS IS WHERE IT SHOULD BE A SMART "RUBRIK" BUT I'M A BIT TO TIRED TO COME UP WITH ONE















source: motleyphotos.blogspot.com

KNASKALAS. Massa mysiga bilder som jag haft i mina mappar i evigheter nu men som jag INTE tagit själv, önskar att jag hade det.. :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, är förbryllad och helt splittrad i huvudet. Orkar inte göra något fast jag vill och borde det. Kan inte riktigt tänka klart. Borde sova mer, gå och lägga mig tidigt ikväll men det vill jag inte. Jag vill vara uppe, vill prata vill.. ja, jag vet inte riktigt vad jag vill. Klagar inte på livet, för livet kicks ass, men jag är bara i någon sorts liten svacka kanske?! :P Åh, vet inte.. Fast idag hade vi en ganska chill dag med lång sovmorgon och inte så jobbiga lektioner (förutom franskan!! :( ) men ändå var jag bara massor med trött tills på franskalektionen när jag och Floppi kom på värsta grejen som vi började planera och blev helt hyper över. Tröttheten svängde helt om till hyperventilering, sprall i benen och hysteri, jag blev typ rätt hög på livet! :D Hahah, knasiga saker kan hända..


THE SOUND OF LETTING GO












source: weheartit

För att sammanfatta gårdagskvällen/natten hos Floppi kan jag inte säga annat än att det var SUPERKULT!! :D Slutade dock lite trist för en kompis, som jag hoppas mår bättre nu. <33 Och skönt nog är jag inte heller så bakis, hehe! Berättar mer imorgon när jag har lite mer krafter, just nu är jag rätt trött och behöver egentligen göra lite skolarbete (vilket säkert kommer hända..). Dessutom måste jag väl fixa nått trevligt åt papsen eftersom det är farsdag idag.

fekka!


KISSES 700


source: ILoveWildfox

Haha, läpparna såg lite omysiga ut men ändå en fin bild. Måste bara uppmärksamma att det här är mitt 700:e inlägg och att väldigt många i klassen har bloggar, värsta bloggarklassen! ;) Så nu ska här länkas:

Amanda
och
Harriet
och
Ida
och
Isabelle
och
Lydia
och
Filippa
och
Simon
och
Viktor
och
Niklas
och
Hannah
och
Therese
och
Fiskkvinnan.. ;)

Påminn mig om jag glömt någon! :)
Gå nu in och kolla och kommentera på alla dessa härliga bloggar så blir mina fina classmates glada! :) <3

Nu blir det lite to much information här men k bry! Jag måste verkligen gå på toa, senast jag gick var imorse när jag vaknade, så det börjar bli dags! heheh





BARCELONAAAA







Photos by me.

Här är lite random bilder från Barcelonaaa (tänk er Barcelona sagt med riktigt spansk röst och läspning på c:et ;)) där det fikades, promenerades en massa på stan, fikades lite mer, solades och en massa annat.

Det var en tokigt lång dag idag och jag var otroligt oproduktiv (alltså jag gjorde inte så mycket, ville bara skriva det med ett fisförnämare ord!? heheh), så nu borde jag egentligen göra en massa saker som jag inte orkar med på långa vägar. Men idag slapp man (jag) iallafall frysa eftersom jag lånade mammas enorma och superhärliga dunjacka som från och med nu är i princip min. Löövely! :D Fick även bra betyg på en svenska-inlämningsuppgift, som vi fick tillbaka idag, vilket piggade upp onsdagshumöret (oh, någonsorts nytt ord där va!?) (note to myself: måste tagga ner med de här parenteserna!)

Igår var jag sugen på en-minuters-bullar (det tackar vi kära Harribo för!) och idag är jag gal1 sugen på Ben&Jerry's. Men som tur är så är det någonsorts Ben&Jerry's-dag på fredag (i alla fall enligt facebook) vilket blir finfint!

Det här inlägget känns något sådär osammanhängande (men man kan inte klaga på styckeindelning! Känns på den Stefan-svenskalärare!), mehehee, men då kan jag lika gärna lägga in en kalasknaazigt bra låt som jag knarkar sönder för tillfället:


Miike Snow & Robotberget vs. Eric Prydz - Pjanoo Silvia (Felix Voya Bootleg)


(Note to myself: måste tagga ner med de här parenteserna!)




A LIGHT IN THE DARKNESS






My photos.

Idag var det verkligen riktigt snöoväder ute. Den iskalla, snöblandade vinden piskade en i ansiktet när man skulle till och från skolan. Som tur var tog jag vinterkängorna imorse! Hade en extremt kort skoldag men ändå var jag seg och trött?! När vi slutade, halv 5, var det bäcksvart ute men i ljushallen var det jättemysig belysning, så jag blev genast på bättre humör. Det kändes verkligen som om det skulle kunna vara december nu, fast det inte är det. Blev så himla sugen på att mysa ner mig i soffan med mysiga människor, tända ljus, te, lussebullar och lite julmusik.. Skulle vara som ren terapi för själen! Istället hittade jag lite gamla bilder på mysbelysning. Ikväll blir det väl Desperate Housewives och Cougar Town i vanlig ordning. Ska nog göra mig en 1-minuters-bulle (vitt bröd + smör, socker och kanel på, sedan in i mikron) eftersom vi har kvar lite korvbröd. Mumsigt, hehhehe! ;)

Mysig, nostalgisk låt som jag fastnat på igen:


Funky Kitchen Club - DJ Antoine



MYSAMYS ♥












sources: knighttcat, studdedhearts, motleyphotos, thetrashedfashion

Just nu när kylan börjar komma skulle jag bara vilja ha någon att sitta och mysa med, någon sådär extra speciell, någon som verkligen älskar mig och som jag älskar tillbaka. Men någon sån person har jag inte hittat än så jag antar att jakten fortsätter.. Så länge får jag mysa extra mycket med mina underbara, fina vänner som såklart betyder jättemycket för mig! <3

Två mysiga och glada låtar:

Bon Iver - Re:stacks


Snook - Såpbubblor


UNHEALTHY ADDICTION




Silvrigt hos ACNEs vårkollektion. Tur för min plånbok att den där väskan inte kommer ut i produktion för annars hade jag nästan varit tvungen att köpa den. Men gaaaaah vad den där jackan är to die for....








sources: Columbine, Emsedge, StyleByKling, Knighttcat, Vanillascented, WhereDidUGetThat

Jag heter Josefin och har ett ohälsosamt beroende av silver! Nämen skämt åsido, jag har verkligen märkt att jag går och drar i allt som är något sådär silvrigt när jag är ute och shoppar, men det är ju såå fint! :D Någon vecka sedan köpte jag faktiskt en silvrig jacka från Beyond Retro som är riktigt cool och lite galen, känner mig lite som från Tillbaka till Vintergatan när jag har på mig den. Särskilt fint blir det när jag kombinerar den till mitt grå/silvrigt stickade linne/klänning. Silver på silver liksom, plus lite silversmycken. ;) Jag kan aldrig få nog!!


Eftersom silver är som mitt knark tycker jag att den här låten är ganska passande! ;)



x3 TIMES THREE x3


Snygg men något blottande klänning!


source: knighttcat

Triss i Natalia Vodianova i snygga galablåsor! Jag vill också klä mig i galet fina, extravaganta, lite för jättedyra festklänningar och gå på exklusiva fester, fast det kommer nog inte hända.. Men jag är så grymt nöjd med liv i alla fall! :)


I JUST WANNA PARTYYY






Photos by me.

Här är lite bilder från Viktors halloweenfest förra lördagen där vår klass spårade tillsammans med några sköna rytmus-människor! Måste göras om snart igen!! :D GAL111 De här bilderna och den här grymma låten gör mig jäkligt festsugen just nu!!


GOOD TIMES


Heheheh, "cowboy afterparty"! :P

Två bilder från gårdagen som Linda tog.

Efter jag kom hem från Barca (som verkligen var superduuuper!!!) så har jag lanat, ätit massa gott, fått ansiktet tejpat, ryggen maserad, gjort enminutersbullar, sovit, ätit frulle och myst en massa hos luddiee. Sen när jag väl kom hem från det blev det väldigt bråttom att tvätta mitt gröna, fettiga hår innan jag skulle iväg på nästa grej, nämligen en myspysig födelsedags middag!! :D Fick en ordentlig dos av tårta (tjockar till mig ordentligt nu på lovet) men fick inte sova över för mamma och pappa tycker att jag behöver sova ordentligt, vilket känns lite överskattat enligt mig. Fast det kanske var bra eftersom jag vaknade kl 14 idag, sköönt att sova men samtidigt hinner man inte göra så mycket när man typ sover bort dagen, hehe. :P Jaja, ikväll har jag också lite planer, eller först och främst tvingade päronen mig att äta hemma och hänga lite med dem, men sedan har jag andra grejer planerat.  


HANGING AT THE LYDIACRIB

Hänger hos Ludde med mina gröna hårtoppar skapade av karmelfärg!! :D GAALET :P

RSS 2.0