MASKERADE



Här är masken som jag gjorde för festen imorgon kväll! Har inte hunnit fixa något band till den så därför håller jag den med händerna. Den såg lite mer mongo ut när man tog på den men den är ok, funkar iaf! :)


CRETE #2













Photos by me.

Här kommer ett ytterligare urval av bilder från min vecka i Grekland, vilken var verkligt underbar och som sent kommer glömmas! :D

Den här lugna fredagen bestod av endast 2 lektioner fast med 3 timmars håltimme mellan lektionerna, så många i klassen tog tillfället i akt, åkte till stan och åt på Pizza Hut. Det blev tävling om vilket bord som kunde mest och vårt bord som bestod av 5 tjejer fick ihop sammanlagt 57 bitar, ganska bra! Visade även all boys and girls att jag minsann kan äta, åt hela 17 pizzabitar!! Jag var så mätt att jag typ hade pizza upp i matstrupen och de sista bitarna var rätt svåra att få ner, men jag kämpade, jag har ju vinnarskalle liksom! ;D Ikväll tar jag det lugnt och laddar för imorgon som kommer bli awesome!! :D Nu är det ju lov vilket kommer bli underbäst (som amanda kom på)! ;) Puss hej!


JUST WATCH AND LISTEN..









source: motleyphotos.blogspot, wetbehindthears.blogspot



Längesen - Petter ft. Veronica Maggio


Heartbeats - Jose Gonzalez


1901 - Phoenix


WE ALL NEED SOMEBODY THAT WE CAN LEAN ON





Daria Werbowy by Terry Richardson  Vogue Paris May 2007

Veckan lider mot sitt slut vilket betyder att det snart är höstlov! :D Som det ser ut hittills kommer höstlovet bestå av först halloweenparty :D, BARCELONA och sen såklart en massa klasshäng m.m! Ida och Adrian har slagit vad, och det gäller FIFA, så vi andra måste träna upp Ida så hon kan vinna det här, hehe! ;)

Igår var jag, Pudding, Percy och Panda i stan och fixade lila läppglitter och rosa hårfärg inför lördag, det kommer bli så awesome!! Sen tog vi en kvällsfika på muffinbakery vilket var asmys och gottigott! Nu ska jag förbereda lite inför resan och så ska jag försöka göra någon sorts mask, lite enklare variant av den på första bilden, till lördag! Mors!


INSPIRATION FOR SATURDAY, PEOPLE!








Floppi och Percy, här är lite inspiration till hur vi ska se ut på Viktors feeezzt. Bara måste ha såna där läppar, så döösnyggt!!! Helt amazing! Och sen måste vi ha cool färg på topparna, färgglada naglar och helsvart till det!! Kommer bli awesomeee, taggtaggtagg! <3 :D


TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT


Gollum och psykopat! ;)






Marabou Vintervit!


Gick till skolan i SNÖOVÄDER igår morse! Snön har kommit alldeles för tidigt! Men skoldagen flöt och efteråt var vi tre glada tjejor som tog en sväng förbi Buttericks i stan för att kolla in smått och gott inför kommande Halloweenfester. På kvällen hade vi egentligen tänkt att se på bio men det funkade liksom bara inte så vi bestämde oss för att ha lite mys hemma hos mig. F

örst kom Ida, Harriet och Amanda över och vi snackade, åt choklad och frossade i nagellack. ;) Sedan, när Simon kom, tänkte vi spela lite Wii, men det ville inte samarbeta så det fick bli Xbox istället. Ida och Amanda tog sista saltsjöbanan men Simon och Harribo stannade för att ta en senare buss. Så vi snackade vidare och såg halva The Hangover när vi plötsligt inser att klockan är 2 och vi måste skynda till bussen. Kalla och trötta som vi är förstår vi inte riktigt att bussen framför våra ögon faktiskt är den som går till Slussen, så de missar den. Vi orkar inte mer och bestämmer oss för att de får sova över, lika bra det! :) Men istället för att gå och lägga oss direkt börja vi se på PS I Love You. Vid 5 ger vi upp för Simon som ber om att få sova och vår trötthet och går och lägger oss.

Harribo och jag vaknar, lite konstigt nog, halv 10 och börjar snacka medan Simon sover vidare (tror vi)! Men antagligen väckte vi honom så han ligger där med täcket över huvudet, kalastrött och kan inte sova. Vid halv 12 pallrar vi oss upp och de drar hem när jag går till tandläkarn.

Känns bra att jag inte sovit alls så mycket förra natten med tanke på att det är game-night hos Amanda the panda i natt. Vi ska lana tv-spel och käka pizza och massa gott hela natten, är tanken. Känner att jag måste slumra lite innan det bär av mot Orminge. Men jag är verkligen SUPERTAGGAD!! :D Med lite energidryck kommer det nog bli awesome, tror kameran också hänger med! :)

Trevlig lördagkväll, people!


ANNA DELLO RUSSO







sources: columbine, Jak&Jil, emsedge

Extrem kvinna med extremt cool stil! Men hon är ju inte direkt vem som helst, hon är ju modechef på Vogue Nippon Hennes motto är inte direkt "Less is more" utan mer "More is more"!


COME AND BE MY EVERYDAY MAN







fantastiska färger och mönster från Dion Lee

Vogue Paris masked anniversary ball


En liknande skjorta som denna hade jag på mig idag, modellen är likadan men min är vit och lite glansig. :)







source: Jak&Jil

Jag älskar streetstyle, tycker man nästan blir som mest inspirerad av random folk som man ser på stan eller var som helst! Men streetstyle är helt klart bäst på Jak&Jils blogg, det är grejer det!

Usch, vad trött jag är, ska försöka gå och lägga mig lite tidigare idag. Igår blev det sent eftersom det var tisdag och det är bästa tv-kvällen på 5:an. Cougar Town är BÄST!! "Självsäkerhetsdansen" liksom! Hhahahaa xD Kände mig riktigt seg och degig innan engelskan idag och till min stora lycka såg vi på film hela lektionen, perfa! Vi såg Corpse Bride, riktigt bra film. Sen när vi skulle hem och jag och Sirran var nära tågstationen såg vi att vårt tåg kom. Jag fick värsta paniken och bara "FIITTTAAA, FUCK, FUCK, FUUCK, KUUUUTAAA!!!" Så vi sprang allt vad vi hade ner för trappan och sen uppför en trappa, där jag typ slog till och sparkade alla jag mötte, sprang liksom helt okontrollerat. Men vi hann!! Så naaaajs! Kände verkligen då att jag var snabb som blixten! ;D


NATALIA x2



sources: FeliciaFrithiof, conscient.blogg.se


BEL AUTOMNE












Photos by me.

Lite redovisning av helgen då: Härlig fredag med fika på Fåtöljen efter skolan tillsammans med Jennifer, Siri och Louise. Trevligt att vi kunde samlas alla fyra igen för det var ett tag sen senast. :) Lördag spenderade jag på stan med Idis pidis och Luddi. Shopping var det och lunch på Riche. Idag sov jag lääänge och sedan blev det en mysig promenix med Jennifer i det perfekta höstvädret. Insåg att jag verkligen älskar att ha höst just nu, även fast sommaren gick fort så känner jag mig rätt klar med den. Sen längtar jag ju i för sig till julen, men just nu vill jag ändå ha höst, i alla fall den här fina, soliga, färgglada hösten. När jag kom hem var det bara att sätta sig ner och göra klart inlämningsuppgiften tills imorgon, det blev ett argumenterande tal och en intervju med Homeros. Nu känner jag att förkylningen håller på att komma tillbaka. :( Just nu är huvudet helt slut och det gör ont i ögonen så jag ska bara längtar till min gosiga säng! Natti natti :-*


SUNNY SATURDAY


På Riche.

Ida och jag vid lunchen.



Coola indianer vid plattan! ;)

Fiina Lydia som tagit alla bilderna! Hennes blogg hittar ni HÄR!

Dagen spenderade jag på stan med två finfina polare, Ida och Lydia! :D Förutom att shoppa tills vi var helt slut så lunchade vi på Riche; inte varje dag man gör det! ;) Lydias pappa jobbar nämligen där så här bjussades det på smaskig mat och bästa bordet, totally awesome! :D Efter ett tags snackande och kändisspanande kom Sofi Fahrman in och började prata på med Lydias pappa och det resulterade i att Lydia fick skaka hand med själva fröken Fahrman. Coolt värre! Försökte hålla lite i pengarna och köpte bara det nödvändigaste; strumpor och trosor. ;) Kände mig så duktig och ekonomisk så jag skämde bort mig lite genom att köpa två muffins, från American Cookies, som jag och min brorsa nu ska mumsa i oss! Puss hej!



WHAT HAPPENS WHEN YOUR LIFE GOES OUT, NO ONE'S THERE TO GIVE YOU MOUTH-TO-MOUTH











Den vänstra bilden är typ perfekt; väskan, nagellacket och klänningens färger, material och hur den rör sig. Magic! Skorna är ju också rena konstverk.

Fjärilar! :O

source: Style.com

Alexander McQueen RTW Spring/Summer 2011.
Nu är det drygt ett halvår sedan Alexander McQueen hittades hängd i sin garderob, närmare bestämt den 11 Februari. Kommer ihåg att jag trodde det var ett skämt när jag hörde det första gången. Kollade på flera nyhetssidor och nyheterna bara för att va säker på att det verkligen stämde, grät t.o.m (jag är en mycket känslosam person) när jag fick veta det. Tycker bara att det är så himla synd att en designer som han skulle gå bort. Han var verkligen unik, ingen skapar så uppseendeväckande, fantasifulla, extrema och spännande kollektioner som han gjorde. Det är inte bara mode, det är verkligen konst. Sedan hade han också visningar som var i en klass för sig. Någon gång hade han en 'cirkus' på catwalken, en anna gång ett schackspel med alla modeller och 2006 hade han det omtalade hologrammet som visade en ljuspunkt som utvecklades till en gestalt som sedan visade sig vara Kate Moss och som tillsist försvann som i en blixt.

Han var verkligen den designer som jag känner lite speciellt för eftersom hans kollektioner alltid gav något nytt och spektakulärt. Jag hade även önskat att någon gång få uppleva någon av hans visningar, vilket jag fortfarande kan, men det känns inte riktigt som samma sak när det inte är just han som ligger bakom det. Någon gång i mitt liv ska jag även prova att bära de häftigaste skorna som någonsin skapats, från förra vårvisningen som verkligen blew me away!!

Modehuset Alexander McQueen, som ägdes till ca hälften av Gucci, lät de leva vidare och här är mina favoriter från vårvisningen. Sarah Burton, som arbetat vid Alexanders i 15 år, är den som fått ta över som ledande designer i modehuset och jag tycker absolut att hon har lyckats. Det här fantasifulla och gestaltandet av en stark kvinna, som är Alexander McQueen, finns verkligen där men i den här kollektionen lite mer jordnära. Det känns verkligen som djur och natur har inspirerat med tanke på fjärilsklänningar, löven på både skor, väskor och kläder, fjädrar och andra naturmaterial. Jag tycker även att man kan hitta lite av de fyra elementen, t ex eld och vatten, i just rörelserna, färgerna, snitten och materialen i kläderna.
R.I.P Alexander McQueen

Här är Lady Gagas (hon och Alexander var mycket goda vänner) uppträdande på Brit Awards bara några dagar efter hans död; en sorts hyllning till honom. Börjar faktiskt gråta lite igen när jag ser det här, hehe :')



IN A GLASSELEVATOR THAT CAN TAKE YOU ALL THE WAY TO THE SKY







Abbey Lee Kershaw for Vogue Australia November 2010 by Nicole Bentley

Gosh, vad snyggt! Klänningen på andra bilden är toksnygg liksom den på näst sista bilden! Sen är ju hela outfiten på fjärde bilden FAB; lädret tillsammans med de där lite glittriga(?) byxorna och så skorna. :D


Jason Mraz - Up

Underbar låt som jag just nu sitter och lyssnar sönder! ^^,


I HAVE A LONG WAY TO GET THERE




Klockren outfit!!







source: columbine.freshnet.se

Jag dör typ för den här kvinnans alla snygga outfits, alltid så sablarns snyggt!! Det är knas vad människor kan klä sig snyggt. Lite extra kärlek ger jag till de där röda satin( erl är det sammet? mocka?)pumpsen på första och tredje bilden! *dreggel på hög nivå*

Idag var det onsdag, längsta dagen i skolan med andra ord, men också Suit Up Day!! Såklart hade jag suit, eller jag suitade up så gott jag kunde; svarta jeans, svart kavaj och vit skjorta under med en liten vit rosett. Finfint, klart man måste sattsa! :D Som jag nämnde var det en lång dag vilket ofta orsakar trötthet hos många (inkl. mig) vilket resulterar i mycket skratt och skoj. Engelskan, sista lektionen, var väl det absolut skojigaste. Börjar med att Floppi ställer mycket roliga frågor till vår (läskiga) lärare om bl a hennes relationer och hur ung pojkvän hon skulle kunna tänka sig och att hon talade för alla killarna i klassen, hahaha!! xD Flera av killarna i klassen tycker liksom att läraren är snygg, så det var verkligen kul! Sedan fick vi skriva en typ läskig historia i grupper vilket såklart blev väldigt roligt och knasigt. :P Får inte heller glömma att berätta om mina nerklottrade armar, händer och fingrar, står en massa kul på dem. Fick även "Fuck You" "tatuerat" på mina läppar av söta Hannah, a k a Percy-Cercy! ;)

Tack och hej, det var allt för mig!


HOT FUZZ



source: columbine.freshnet

Helt UNDERBARA tröjor som jag känner att jag bara måååste ha!! :O Första bilden är något lite extra eftersom färgen på tröjan är FAB, hennes mörka hår och ögonbryn är skitsnyggt till liksom den där mini-lilla Chanel kassen som är pricken över i:et.

Hot Fuzz är förövrigt en jätterolig film som ni borde se! Det var någon gång när jag såg på tv som jag började slötitta på den lite, trodde först att det var en sån där seriös, action-polisfilm men så märkte jag att det var en riktig knasfilm, haha! ^^, Kul jul!


TAKE ME BACK TO MY MEMORIES





Photos by me.

Här är några få av bilderna jag tog när jag var på Kreta! Alla bilderna är tagna från vår lägenhet som enligt beskrivningen hade "delvis utsikt över havet"! Hahah, jag skulle vilja se hur hel utsikt över havet ser ut! ;) Resten av bilderna kommer upp lite efter hand.


PROENZA SCHOULER









sources: Jak&Jil, Style

Här är en godbit från Fashion Week i New York. Proenza Schoulers vårvisning var i det stora hela riktigt smaskig och andades verkligen Proenza Schouler-stilen, enligt mig. ;) Gillade särskilt det gula(!! har verkligen börjat älska gult den senaste tiden), transparenta, blandningen av de olika materialen och assesoarerna, fast skorna var verkligen inget speciellt, jag hade förväntat mig mer efter de fantastiska skorna från höstvisningen och förra vårvisningen. Dem här var ganska basic, spetsiga, i princip enfärgade pumps men jag tror de valde lite enklare skor för att passa kläderna, de ville väl inte göra det alltför extremt.


source: Jak&Jil. Skor från förra vårvisningen (2010).


dance dance dance






Lite fler ego-bilder som jag tog på Kreta, mmmyyyyss! ^^, Ska fixa och trixa lite mer med de andra bilderna innan de kommer upp här. Annars, helg, wohoo! Det gillas starkt! Blir tyvärr en del plugg till franskaprov men imorgon blir en trevlig dag med en tur till stan med kompis och sen lite mys på kvällen! :) Nu ska jag tjocka mig med naturgodis, MUMS!! :D

Här är några grymma låtar som jag lyssnade mycket på i Grekland!!


Free Fallin' - John Mayer


Bromance (The Love You Seek) - Tim Berg (spola fram introt typ 1 min)


Från och Med Du - Oskar Linnros


The Sea - Morcheeba


Electric Feel - MGMT


Kids Acoustic cover - The Kooks


Slide - Goo Goo Dolls


Dance Dance Dance - Lykke Li


EGO EGO EGO




Lite ego-pics, det är ju inte så mycket av den varan i den här bloggen men here you go! :)

Nu är jag i alla fall tillbaka från Grekland och det var AMAZING!! :D Varmt och skönt med mycket badande! Tog en massa bilder som jag ska försöka lägga upp här inom kort.

Rivstartade veckan med matteprov och idag hade vi no-prov plus att imorgon har vi en redovisning i historian, men det känns inte så farligt. Later Aligator!


RSS 2.0