AWESOMENESS



ACNE spring/summer 2011

Som vanligt bjuder ACNE på en massa godbitar, gillar särskilt den där lite gulvita skjortan (3:15).. och de silvriga grejerna och de glansiga förövrigt och så förstås de där jackorna och kavajerna och ja, ni förstår. Jag tycker det var en hel del snygga grejer med andra ord! ;)

Igår hade jag en supermysig-trevlig-rolig kväll med några av mina classmates och en annan trevlig person som inte var från klassen. :) Vi gick först och åt middag i kungshallarna (finns ju så mycket gott där!), köpte godis och flummade in the candyshop, hehe, såg I Rymden Finns Inga Känslor och skrattade en massa och sen gick vi en sväng på Café 60. Tack för en grymt härlig kväll!! :D <3 Kommer sakna dessa underbara människor (och ni andra som inte kunde hänga med också) nästa vecka! Vadå då? Jo, jag åker till GREKLAND IMORGON och ska vara där hela nästa vecka!!!!!!!!! :D Mmmmm, ska bli såå härligt! Lovar att sola lite extra åt alla här hemma! Blir brun perfekt till skolfotot som är veckan då jag kommit hem. ;)

När jag ändå snackar om lyckopiller som härliga kompisar och varma resor kan jag slänga in den här grymma låten. Det är The Kooks som gjort en akustisk cover på Kids!! Awesomeness!! <3




I SCREAM YOU SCREAM WE ALL SCREAM FOR I SCREAM ('ICE CREAM')



source: ILoveWildfox

Mmmm, tror vi har lite hallonsorbet i kylen.. Borde motstå men.jag.måste.ha! :P


FREAKING FAB STUFF


Har haft denna bild rätt länge nu och jag kan inte hjälpa att tycka att den här outfiten är apcool och görsnygg!

Mmm, guld..

RINGAAAR!! <3<3 (och nagellacket!)

Me like transparanta skjortor!

Orättvist! :O Sienna Miller har snygga kläder OCH Jude Law! ;)

Ja, ni fattar. ;)

Cool klänning, hallå!!

sources: knighttcat, anniieemal. blogspot


YOUR MINE NOW



source: studdedhearts, knighttcat

Jag köpte dem!! Skorna som jag pratade om tidigare, nu är de mina och jag äälskar dem! <3 :D Mina fellow friends (ni) har redan gett mig mucho, fina komplimanger för dem. :)

Gillar att gå klädd i helsvart men till det skulle det vara grymt snyggt med en mörkggrön, glansig elr röd och glansig väska, kanske i sånt där "ormskinnsgrejs". Eller, varför inte ett par röda skor som t ex de på bilden, MUMS! Men som sagt, nu är jag pank så det blir inga fler skor eller väskor för min del, inte på ett tag i alla fall. ;)


THE DOG DAYS ARE OVER




source: studdedhearts, fashiontoast

Nu så här på hösten vill jag alltid skaffa en massa härliga, mysiga tröjor. Älskar stickade tröjor och dessa ovan är inte precis helt fel, gillar också på första bilden hur de kombinerat den med de röda byxorna!! :D Men hur ska jag nu kunna införskaffa såna här tröjor när jag är pank.. Jobba!?

( Btw, The Dog Days Are Over är en grym låt! )


THESE SHOES WEREN'T MADE FOR WALKING


source: befashionlike
Kollage med ett antal snygga skor men antagligen är de inte så skonsamma mot fötterna.

Är riktigt sugen på att köpa skor, höga som låga! Har provat ett par kilklackar på antingen Crispin eller Nilsson som skulle kunna fungera lite som ett par vardags-klackar. Ganska basic, inte superhöga och så är de jättelätta, väger typ ingenting! :D De har funnits i mina tankar ett bra tag nu och jag tror jag måste ha dem!


WHEN THE LEAVES TURN RED





source: unknown

Lite såhär skulle jag gärna se ut i höst, den där bruna hatten i bild 1 och skorna i bild 4 är ju to die for!

Har haft en mycket treevlans helg, eller en lite lagom kul fredag. Den bestod nämligen till mestadels av att skrota framför dålig tv tills man började chatta med en trevlig polare på facebook lite inpå småtimmarna. Lördagen bestod mest av pyssel hemma inför en mysig kväll! :D Idag har jag i princip suttit vid datorn och gjort pappersarbete, tråkigt men viktigt (och så får man ju pengar för det också ;)). Nya veckan börjar med klacksko-dag imorgon och hela veckan ut så har vi en sk raggarvecka. Ja, vi estetare är allt rätt fyndiga, vi kommer nog bli ökända på NG! ;)


Tulip Trees med Rob Costlow, inte precis den musik jag brukar lyssna på men den här är väldigt fin och kan hittas i min spellista på spotify som heter "lugna bananer".





I'VE GOT THE SUN IN MY POCKET AND THE MOON IN MY HANDS

















Vet att jag tagit upp det här tidigare, men den här bloggaren är genial! Det spelar i princip ingen roll vad hon tar på sig, jag vill ha allt!! :D

På tal om saker jag vill ha så var jag i stan igår och shoppade lite: en grå, silvrig, stickad klänning, röd t-shirt, gräddvit tröja och gråa jeans. Är mycket nöjd eftersom jag länge letat efter ett par snygga gråa jeans och nu hittade jag ett par snygga på Weekday. Gillar Weekdays jeans, tycker de är väldigt snygga, bra modeller, stort urval och så sitter de bra och får benen att se snyggare ut. :)

Sen, efter skolan idag gick jag till Forum, till Zara, där jag hittade jackan som jag letat och varit ute efter! Det är en brun läderjacka med fårskinnskrage, precis som jag ville ha, i Burberry Prorsum-stil. När jag först såg den tänkte jag "den där måste jag ha", det var inget snack om saken! ;) Så nu är det en mycket nöjd tjej som sitter här vid datorn och lyssnar på spotify ( Hoffmaestro ;) ), för tillfället är det en skum reklam om någon som samlar på navelludd!?! Hahah, det låter som något för mig. :P




I WILL NEVER FORGET, I WILL NEVER REGRET



Natalia Vodianova by Paolo Roversi in The Seated Beauty  Vogue China May 2010

Natalia Vodianova by Mario Testino  Vogue UK May 2008

Natalia Vodianova by Mikael Jansson

Natalia Vodianova by Patrick Demarchelier in Dream Girl  Vogue China May 2010

Natalia Vodianova for Vogue Russia September 2010 by Mert & Marcus


IN MY HEART THERE IS A FAIRY TALE




Natalia Vodianova by Peter Lindbergh  Vogue China May 2010

Väldigt förtjust i färgerna och "stilen" på bilderna, superfint! :)


WHEN TIMES GET THOUGH AND THE ROAD IS ROUGH




Natalia Vodianova by Mert & Marcus for Forum Spring 2011 Campaign


IF I COULD MELT YOUR HEART






Natalia Vodianova by Ellen von Unwerth  Vogue Italia November 2002

Återigen otroligt vackra bilder med ett lite ovanligare tema!



ROSES ARE RED, VIOLETS ARE BLUE, THEY BOTH LOOK PRETTY GOOD BUT THEN SO DO YOU








Natalia Vodianova by Mario Testino  Vogue US July 2007

Om någon är en grym modell så är det Natalia. Den här trebarnsmamman har hållit sig på topp i branchen ett ganska bra tag nu och det förvånar mig inte. De här bilderna är helt, otroligt, underbart fantastiska! Settingen, stylingen, fotograferingen av Mario Testino och Natalia som verkligen ger liv i bilderna, 5 av 5 toasters! :D Har ett par fler editorials med Natalia, så jag tänkte köra ett litet maraton.



LA LA LA LA LIFE IS WONDERFUL






Angela Lindvall by Tom Craig in Viva Cuba  Vogue UK June 2010

De här senaste veckorna har varit väldigt roliga och det är trist att vissa saker är över men samtidigt har jag en hel del att se fram emot. Vecka 39 åker nämligen vi till Grekland, jag är så taggad!!! :D Kan inte fatta att det var ca 1 år sedan jag var på Mallorca, kommer så tydligt ihåg hur vi sa att vi skulle åka någonstans nästa höst också och jag tyckte att det kändes så långt dit, men nu är det inte långt kvar. Sen när jag kommer hem behöver jag inte deppa för på höstlovet ska jag också åka några dagar till Barcelona, igen, för andra gången i år! :D Känner mig verkligen såå lycklig just nu, inte bara för det här med resorna. För det första hade jag en underbar sommar och sedan när jag började skolan visade sig det vara hur bra som helst, har haft jättetrevligt med min nya klass! Och överhuvudtaget så är livet så underbart just nu, känner mig så otroligt lyckligt lottad och älskar livet! Det ända som gör mig lite rädd är att det känns som om det säkert kommer hända nått dåligt bara för att livet flyter på så bra.. :/ Jaja, det är säkert sant som Adrian sa, kvinnor oroar sig för mkt, det gör i alla fall jag. Nej, nu ska jag bara njuta!

Kärlek till er alla där ute!

(Nej, jag är inte hög om ni tror det, bara allmänt lycklig och lite flummig!)


CAUSE I KNOW WHERE I'VE BEEN






Raquel Zimmermann by Mario Sorrenti in Darker is the Memory  Vogue Nippon October 2010

Riktigt snygga och coola bilder! Är nästan lite kär i dem plus att nu får de fungera som lite plåster på såren för att ja inte uppdaterat på så länge, tiden räcker helt enkelt inte till! Hade tänkt lägga upp lite bilder på min klass, eftersom det är med de jag spenderar mesta av min tid nu för tiden, men det ville visst inte funka så jag får se hur det blir med det.

Skolan börjar komma igång lite mer på riktigt nu och det känns väl ok. I torsdags hade vi insparksfest på Münchenbryggeriet vilket var jättekul. Jag och några andra kom lite väl tidigt dit, så de hade inte hunnit öppna. För att inte behöva stå utanför och vänta (inte kul att hänga på låset, liksom :P) så gick vi ombord på någon restaurangbåt där det verkade vara värsta old school rock festen. Vi tänkte förfesta lite där men då kom hon i baren och sa att det var bäst om vi gick. :( Jaja, sen fick vi komma in på festen och vi hade jättekul trots att det skedde några "olyckor", hehe. ;D Blev jättehes så när pappa kom och hämtade oss satt jag typ och sjöng och pratade hela bilresan bara för att försöka behålla min sexiga, hesa röst! ;)

Sen på fredagen var de flesta rätt trötta men det blev att gå upp tidigt till skolan. På kvällen var idéen att jag och några från min klass m fl skulle iväg och se på Hoffmaestro som spelade på Grönan. Eftersom det var Amandas födelsedag skulle hon äta hemma med sina parents och vi åkte in lite senare. N

är vi kommer till stan är kön till djurgårdsfärjan nästan upp till katarinahissen, så vi tar t-banan och spårvagnen. Spårvagnen i sin tur var knökfull, man fick verkligen trycka sig in för att komma på den, den körde jättelångsamt, stannade nästan hela tiden och det var suuuper lökigt!! ALLA skulle till Hoffmaestro!! Utanför var det värsta folkvandringen, människor gick, sprang(!!), åkte skateboard, cyklade mm. N

är vi kom fram var det huuuuuur mkt folk som helst och man kunde inte se var kön till grönan började. De ropade ut att det bara fanns 800 platser kvar och sedan efter ett tag var det slutsålt. Fatta att de stängde insläppet till grönan typ en halvtimme innan konserten började, SÅ mkt människor var det, rätt svårt att föreställa sig!! Lite trist men vi bestämde oss för att fira amanda på nått annat sätt och drog och köpte tårta och annat gott på Konsum och gick och fikade i en kompis mormor och morfars lägenhet. Blev hur kul och mysigt som helst! :D


COMING TO MY SENSES









sources: genericdreams, fashiontoast, motleyphotos, src783, vanillascented

Ett random urval av härliga bilder som jag velat blogga länge nu. Riktiga må-bra-bilder! :)


IT WILL NEVER BREAK IF YOU BOTH GIVE AND TAKE



Jag är verkligen sugen på att köpa nya, coola skor och de här från FINSK är ju tokballa! :D Helt fantastiska, särskilt de silvriga, gemiggemiggemig!!!!

Har inte använt så mycket örhängen på sista tiden, är ju så fruktansvärt insnöad på ringar, men jag diggar helt klart allt med kedjor, kors och fjädrar. Dessa speciella örhängen är ju magnifika och skulle gärna få förgylla mina outfits, säärskilt den med blåa fjädrar! Muuumms!!


TAKE ONLY WHAT YOU NEED






source: studdedhearts

Jag diggar verkligen det här med långklänningar, ett underbart plagg som typ fungerar året om! De finns ju i så många olika material, former och färger. Just nu måste jag nog säga att jag mest gillar den transparenta, blåa fast den röda med hela outfiten är helt fantastisk också.

Ikväll ska vi ha en klassträff på ett berg i stan där vi ska sitta och prata, grilla, mysa, lyssna på musik och allmänt lära känna varandra ännu bättre. Jag är verkligen aptaggad! Tyvärr känns det som om vädret är lite emot oss, vind, blåst och kyla är inte precis toppenväder när man ska grilla. Därför får vi pälsa på oss ordentligt och bunkra upp med en massa filtar. Ska så småningom ta mig ut i ovädret och åka iväg och köpa grill och andra nödvändigheter inför ikväll. Mors!


SWEET DREAMS OR A BEAUTIFUL NIGHTMARE







Abbey Lee Kershaw for Vogue Germany August 2010 by Alexi Lubomirski

Lägger upp de här gör snygga bilderna på Abbey från tyska Vogues augustinummer såhär när augusti är över. Stylingen, fotona, allt är snyggt men jag älskar särskilt stylingen på fjärde bilden och det där håret är ju för underbart!! :D Nä, nu tänker ja sova, har i för sig lite sovmorgon imorn men jag är trött. Zzz..


RSS 2.0