under love's heavy burden do I sink

And when I shall die, take him and cut him up in little stars, and he will make the face of heaven so fine that all the world will fall in love with night and pay no worship to the garish sun. Romeo och Julia, så himla fin.









SKORNA FFS

KAN INTE DE HÄR SKORNA BARA FINNAS NÅGONSTANS RÅÅ, TRÖTT PÅ ATT LETAA JÄVLAFITTFITT MAAAAH

the pineapple incident

the pineapple incident. Alltså kan Talihina Sky, dokumentären om Kings of Leon, finnas någonstans!?!?! Jag behöver se den, sooo badly!! AAah, jag får väl ha tålamod då.. sämst. Men något som är bra är att jag nu har biljett till Fleet Foxes fgusjhUHGGUKREU88iyherugd7geI9DÖÖÖÖR 325 GÅNGERRRR!! <333 November kommer ju bli så jävla fett. Och jag SKA vara hemma när Bon Iver spelar, därmed basta. Finns inget annat alternativ helt enkelt! Och avokado är gott, så.jävla.gott. Tack för miiigggg

CALIFORNIA WAITING

_







YOU KICK THE BUCKET

You kick the bucket, I'll swing my legs. Sitter och är sentimental över att jag faktiskt sett bästa kungarna i sommar och är lite halvt stressad över att vi kanske är borta när min kärlek, Bon Iver, spelar. JAG HAR JU FÖR FASIKEN REDAN BILJETT OCH JAG ACCEPTERAR INTE ATT INTE KUNNA GÅ! sådeså. Men annars är allt bra mycke sol fin väder idag ja puss venen!
aah, älskar grabbarna Followill

sista gången vi delade en spliff på balkongen, satt uppe på natten

Sista gången vi delade en spliff på balkongen, satt uppe på natten. Var på mysigaste lilla Reggaefestivalen i Vinterviken igår. Ida, Hannah, Amanda, Hanna och Janine var med och vi satt i gräset i perfekt sensommar eftermiddagssol och beskådade vackra långkjolar, mammor med barn på axlarna, alla dreads, tog bild med General Knas och lyssnade på musiken. Det blev sent och vi var med och dansade med ska n' ska för deras nya video(!!!) men väntan på att de skulle spela var lång, vi dansade meeeeraa och sen när det var slut vid 12 tog vi oss till en fest i närheten. Där var det nya ansikten, varmt, ännu mer dans, mycket balkonghäng, springa barfota till tunnelbanan, vi allsångsrappade, väntade på gash i säkert en och en halv timme, "vart jag mig i världen vänder" och hade kul ända till halv 6 på morgonen då jag och ida gick de få metrarna hem till henne. Vaknade 2 idag, gjorde fattiga riddare med socker, kanel, jordnötssmör och sirap, köpte godis i axan och hittade min toffs på gatan på väg till tunnelbanan hem. Värd lördag helt enkelt!!
Vi och generalen och lite gos
snyggkusinerna och frukosten.
Snodde bilderna av Ida och Hannah, taack för lånet babes <3

svullna ögon och shortsväder

Åh vad skönt med helg och att sova ut, dock mindre skönt att vakna med flottigaste håret och svullna ögon. Skippade loppis på söder, tänkte att det kanske var bättre att stanna hemma och vila lite (ögonen är ju då inte ett dugg bättre..), baka lite scones. Men nu ska jag göra något åt mitt hår och sen börja dra mig mot stan och Roots festivalen i Vinterviken. Fint väder idag!

Fleet Foxes kommer till Stockholm och jag vill seeee men det är på höstlovet och då kanske jag inte är hemma livet sugeer. ibland.

Solarium

Fick något ryck nu, orkar inte riktigt. Svart blev det i alla fall och rubrikerna vill verkligen inte synas! Kommer säkert ångra mig för det här men nu är det så, bloggen rekonstrueras.

EMPTY SPACE

Känner verkligen inte för att skriva något just nu, bara lyssna, på musik. och jag har ätit lite glass.









och så kändes det som sommarlov igen

Underbaraste kvällen! Obeskrivligt bra. Efter en rätt lång skoldag med magont och för lite mat tog jag, amanda och hannah oss till Mosebacke terass. Efter mycket förväntan stod vi längst fram och fick vi se Movits! och när jag bara vände bort huvudet för någon sekund stod plötsligt Timbuktu där, och sen Promoe!! En hand på axeln. Nemen ser man på, tess och max! "Så va e på gång..." och där var Kapten Röd så nära att jag kunde röra honom! Sen kom också General Knas och det var delelelelelikat, bombastic, fantastic. Och efteråt bondade vi lite med själva Promoe och berättade för honom om när jag och hannah tog bild med "honom" (någon som inte ens var lik honom.. haha) på Emmaboda. Efter lite naaddamaaat på dorren drog vi till South Side, jag var ekonomisk, bara chillade och smälte kvällen och gick/sprang sen till slurren. Väl på saltsjöbanan, lökig och ofresh efter min spurt stannar en man, påväg av tåget, vid mig. "Säkert någon familjekompis eller något" tänker jag, han ler. "Vad fin du är!", och går sen av tåget, inte obehagligt sagt, bara artigt och jag blir glad.

KAPTEN RÖD IKVÄLL BARA SÅ NI VET, TAGGAAA!!!!!!!!!

haha untz untzz

niklas låt ♥

Min kåmpiz Niklas har gjort en fett bra låt som jag tycker att ni alla (10 000-tals bloggläsare..) ska lyssna på nu!!! Så lyssnalyssnaLYSSNA och spriiiid!! Vi ska sprida den som en epidemi över hela jorden, med hjälp av fåglar, gräshoppor och delfiner! Sådeså.

looks like morning in your eyes

Jag är lite tom i bollen just nu. Efter en dag med två rätt sköna lektioner och strosande på stan med Lydia och Ida var jag vrålhungrig så självklart vräkte jag i mig middag som tillagades av mig i egen högperson. aldrig någon behärskning, jag är ju hopplös. Vårrullar OCH pasta med pesto och mozzarella lagade jag (för jag kunde inte bestämma mig för vilket av det jag ville ha..) medan min bror sov på altanen i solen. Varmt och härligt blev det ju idag (vilken tur att jag tog på mig mina svartaste kläder imorse dårå!!) och på stan hittade jag äntligen ett par jeans och sen lite otippat ett par söta jeansshorts. Fick lite sensommar känsla och ville ligga i gräset på en grön äng! Inget jag gjorde men det frestade, och med en glass i handen, eller vattenmelon, jag ska ju vara nyttig. Suck! Men i det stora taget känns det som att hösten är påväg med stormsteg och även fast det skulle kunna vara sommar livet ut enligt. Men jag välkomnar ändå en strukturerad höst av ansvarstagande (jag har gjort seriösa pakter med mig själv om ansvar n' shit!) och med tekvällar, mys och stora, stickade tröjor.
Lyssnar lite på mysiga Seabear, Norah Jones och en somrig lista

tydligen kan för många tuggummin ha laxerande verkan, som läkerol. Jag har dock ingen egen erfarenhet av det

Alltsååå, jag lät ju full i det tidigare inlägget, vilket jag kan garantera att jag INTE var! Det jag ville säga var att vi chillade på stan efter första skoldagen och hade lite kul i en Mac-affär men den där jävla iPaden förvandlade ju alla ord till SKIT. Och nu börjar min nyttiga era. Jag kan inte säga att jag är så taggad. Just nu frestar en varm choklad med grädde. Behärska dig Josefin Elise Ander, BEHÄRSKA DIG!!

I en Macaffär på söderrrr

Wasa hårdför jag i en Mac affär och leker med en iPad och Tess gråter lite för hon skrattar så mycket! Sååå kul harvi och nu ska vi chilla lite mer i stan, lösöret lixxxx!! Höhööh och imorgon börjar vi med matte b och hacknings falla på det.. Men men jag turkar mitt frown ilskes Downs och gråter inte över någon spilld mjölk nono

TONIIGHT I HAVE TOOO LEEEAVE IIT

Har sminkat mig och nu dricker jag te (aaah det blir lökiigt!), det går framåt! Så nu, taggaatagga skolaa hehee
såhär jag dansar när jag är hemma själv, bara så ni vet

säger det igen, skola. what IS that even..

Vakna tidigt (10.45 hehee) till alarm känns mycket ovant. Någon slags bajssmak i munnen. Mat till katterna, jag kräktes några gånger. Nästan. Plötsligt kommer den där handikappade känslan som jag inte haft på sååå såå länge, den där känslan när allt blir en jävla utmaning. Typ att sminka sig, hur gör man ens det..? Eller jag kan väl men jag kommer aldrig igång och kläderna jag tänkte ut igår kväll (t o m provade) känns helt fel idag. Vafalls!?!? Aja, kort dag, sen tror jag at jag drar till stan en liten snabbis! Jag.behöver.jeans.PRONTO
Ska skaffa några jeans som inte kräver att jag gör den här dansen varje gång jag sliter på dem..

patrik stjärna och jag har en del likheter..

Vad ska jag säga om gårdagskvällen? Fest i Amandas partytält. Hur.lyckat.som.helst. Det var grillning och dans, storm och prat och framför allt sköna men något nerdränkta människor. Men i slutet hamnade jag i deck-mode och sen slutade det med att vi som sov över låg på köksgolvet och åt mackor - med smör!! Somnade tillsist när kräkhickningarna upphört och vaknade till att göra en maffig och flottig frulle. När jag kom hem tänkte jag att jag skulle kolla på serier och äta Ben & Jerry's och vara sådär allmänt skön men såklart har jag sett klart på massa serier och glömmer be pappa om att köpa glass. Jahapp, så då tog jag av mig byxorna och la mig istället på golvet (det är något med golv..) och gosade med Gucci. Skön...t! Men nu vill jag typ se Björnbröder, igen, för typ fyrahundrasjuttioelfte gången den här månaden, för älgarna är så bra. <3 Och idag står det kräftor och vårrullar på aftonmenyn, den spännande kulinariska kombon beror på att jag var så fruktansvärt sugen på vårrullar så det bara gick inte utan dem! Nu ser det också ut som om pappa ska återvända till affären för att åtgärda det som krävs att åtgärdas! Och jag känner hur fenomenalt bra rubriken passade till det här inlägget, en röd tröd genom texten, verkligen.
hahaha, kolla på hans små nuttepluttefötteer!! och kinderna!!!

all the lights that lead the way are blinding

Nu ska jag äta frukost, riktig frukost, AWESOME FRUKOST!! Toast med pesto, croissant, smoothie och te, har sett fram emot det typ hela natten.. hehee. Och jag är sådär töntigt kär i Skins, därav alla gifs, men det är ju så bra!! Nästan så att jag börjar göra såna där fjantig fan-bilder och skicka in dem till skins fanpages. Men bara nästan!

smoke on sundays when you're drunk and dressed







fuckin love animal planet.. and disney

mmm jordgubbste och bra lista






fighting for a system built to fail

Jag har i princip befunnit mig i konstant matkoma i ett helt dygn nu! Åkte till nackas OC, handlade massa mat och sen blev det massor med pommes med chili bea och tacos hos Amanda typ 10 på kvällen. Somnade till desperate housewives, vaknade och åt tacorester, chillade galet hela dagen, bakade havreflarn och blev ännu lite fetare, åkte hem och kräktes typ när jag behövde laga mat för jag var så mätt men sen åt jag i alla fall lite pannkakor för de såg så goda ut... Äta, äta, ätaaa! Kanske inte så konstigt att magen värker nu och mamma vill tvinga i mig lite wienerbröd aaah jag klarar typ inte mer, herre!! Lugnar nerverna med lite detta: 

Götgatshäng

Såhär snygga var vi när vi var på stan i söndags, bilder av Ida som blev en gif av Lydia.




#000000 & #FFFFFF

Åh, var ska jag börja? Kräftskivan i förrgår hos mandi var kul och härlig och trevlig och alla såna där positiva adjektiv! Kom hem hyffsat tidigt och tänkte gå och lägga mig men ändrade snabbt planerna och joinade resten av familjen i vardagsrummet, åt en halvliter glass med mamma och skämtade om att jag druckit absint (oväntad lugn reaktion på det..). Istället för att ha en lugn hemmakväll igår kände jag verkligen för att göra något så då blev det ett väldigt spontant och roligt biobesök med Amanda, Harriet, Siri och Jennifer. Och idag har jag spenderat dagen på Götgatan på Weekday och café Fåtöljen i sällskap av Ida och Lydia. Men det blev inget mys för mig hos Lydia ikväll för imorgon ska jag tyvärr på begravning.

mmmm lite kräftskiva jajajjaaa mat sådär gooott

Skulle träffa Amanda igår och visst gjorde jag det! Det hela utvecklades till en middag på stan med både henne, Hannah, Lydia och Harriet, jättetrevligt! Och ikväll blir det kräftskiva hos Amanda, så himla mysigt! Har sett fram emot kräftskiva ett tag nu. Jag och Jenni sprang iväg idag för att köpa kräftor men lite orutti som vi är köpte vi frysta och tänkte inte på att de behöver tina typ en hel dag... Hehee Men man lär sig av sina misstag och problemet är redan löst! Nu blev det här nog det mest intressanta blogginlägget genom tiderna men äh, jag slänger in en liten gif så blir alla glada och nöjdaaa! hoppas jag. (Jag är under lite stress, okej!?)
aaaah the burgers JUST KEEP COMING!!!

en dag, tre val

27 augusti, då händer det grejer minsann!
1: Andra dagen av popaganda, den dagen jag skulle vilja se, den dagen då Lykke Li och jj spelar
2: Timbuktu OCH Hoffmaestro gör en spelning tillsammans
3: En lite mindre, trevlig festival tar plats vid Vinterviken med bl a Ska n' Ska och DOM!
Tre olika grejer men jag är liksom taggad på alla! Något ska jag i alla fall gå på, frågan är bara på vad? Och sen kommer också pengar med i bilden... Jag måste minst sagt sova på den här saken!
'
Nu sitter jag och äter pistaschbulllängd, medveten om att jag skrev tre L på rad, orkar inte ändra, fick för mig att lyssna på Cher, känner mig redo för kommande termin och år och att ta tag i saker som jobb, skola, träning(!) n' shit. Och jag är medveten (jag är medveten om väldigt många saker inatt känner jag!) om att det här är mitt andra inlägg inom ett pinsamt få antal minuter och med det vill jag även önska alla en god natt!
underbaar gif som inte alls passade in här!

rubrikN

Jag har varit så otroligt seg och otaggad på allt och helt enkelt lite tpl (som Max skulle sagt) de här senaste dagarna. Utan anledning. Imorse (läs klockan ett på dagen) hade jag ingen aning om vad det var för dag, men sen kom jag på att det var onsdag och att jag skulle till Erik på kvällen för lite trevligt häng. Jag vet inte om det var åskhelvetet som bröt lös och påverkade mig eller om det bara var allmänt som jag kände mig helt körd i huvudet, skakis, och jag blev lite arg över att jag var så klen! Satte mig bara i soffan och orkade inte göra mig i ordning eller något. Men jag ville ju såklart ändå åka och visste att det skulle bli kul, så jag tog mig i kragen och med lite hjälp av min pappa, som gärna tar en sväng med bilen, tog mig till Erik. Och visst hade jag kul!! Känner nu i efterhand att det var precis vad jag behövde, den rätta medicinen mot min sega inställning, jamma lite i källare och mysa lite på balkong. Insåg, som så många gånger förut, hur bra man kan ha det och att det var riktigt härligt att träffa alla de människorna igen, flera som man inte sett på alldeles för länge! Så inatt går jag och lägger mig med ett gott humör! Och Ida, this one's for you.. ;) hahaha nej men skämt åsido, det kommer andra gånger så krya nu <3

kaffe och gash

Det är vad jag är sugen på just nu, sitta på altanen under parasolet i regnet och njuta av min stora kopp kaffe (med skummad mjölk och kanel, lyxkaffe vankas det här minsann!) och så en gash till. Bara för att det fortfarande är sommarlov! Men det ska jag inte göra, jag står emot frestelsen hehee.

this is our decision, to live fast and die young

My my my vilken hektisk dag det har varit... elleeeer??! Vaknade runt halv 2, har kollat på Gossip Girl hela dagen (eftersom jag redan sett alla Skins avsnitt), åt frukost klockan 5 och nu är det väl snart middagsdags men jag är sugen på kaffe. Och som om det inte var nog att bästa Fleet Foxes ska till Way Out West, så har de gjort ett nytt bandsläpp och vem ska dit om inte The Tallest Man on Earth. Avundsjuka är bara förnamnet till vad jag känner för de som ska dit. Men jag ska vara glad för jag har ju faktiskt sett sjuuukt mycket bra den här sommaren, 2 festivaler liksom! Jag ska inte klaga! Så klickklickKLICK på bildern nuu:


"när jag blir stor ska jag slå mina barn OCH min fru!"

-citerar min bror, lika skämtsam som vanligt.

Jag sitter vid middagsbordet,
avnjuter en kräftstjärtssallad med pesto,
familjen är återförenad igen,
vi har givande konversationer om barnuppfostran etc.
Idag har jag solat lite, jag är inte brun. Inte.någonstans.

I'm up in the woods

Vaknade upp imorse till ljudet av regn. Rätt mysigt med en regndag lite då och då. Bara att ta fram standardmuggen, sätta på tevatten och lyssna på musik medan regnet faller utanför fönstret. Det var just det jag gjorde idag, och tittade på Skins. Det är faktiskt det jag gjort precis hela dagen, tittat på Skins, bara för att det är så himla bra!

vi flyger

vi gör det för vi kan

EMMABODA 2011

Knäppte de första bilderna i stan!
ida på centralen
hehe, ett stopp på vägen ner
Happy campers!
hos skåningarna
nu börjar det bli lite lökiga bilder hära, närbilder och sånt..
japp, vidar och jag, lööök!
Hampus och Ida
Lydia hittade en stoor pinne, jag undrar om det var på den jag fyndade mitt gööörsnygga armband..?
Glada snyggingar
Fest även utanför bajjamajorna!
Hahahha ååh
Jag och Hannah trodde vi hade hittat Promoe...hehehe
under fekkelamporna
Ida kööör! och har man tappat bort mobilen får man ha kontaktlistan på benen!
fin Lydia mot natthimmelen
Hittade slevkompis Mattias!!!!
Hahah, Amanda så jävla glad över vår yoghurtfekke!!
yoghurten som skapade en hel fest!
lite lerigt var det!
många speglar på Coop, bra om man behövde sminka sig!
mysigt i Camp Orutti!
i vattenpipetältet (där några randoms också hade sex!), de här bilderna hade blivit så mycket coolare om inte kameran envisats med blixt..
Mord Fustang (HAHAHA) tror jag att det här var!
vad ser jag när jag är på toa om inte Bob.. wait for iiit... KATT! hehe söt tyckte jag
mustascher!!
Mina och Idas jj-pinnar på jj!
spårat på jj!!

let the sunshine in

Idag är det fint, igen, sommar!! Måste ta vara på det så länge det går! Men först och främst ska jag (på order av far) ta itu med min i nuläge horisontella garderob. Sen var det också prat om fönstertvätt, så den här dagen ser ut att kunna bli riktigt rafflande! Men idag ska jag i alla fall äntligen få mina emmabodabilder, spelar ingen roll om de är fula. Det är minnena som räknas!
_




Fick bilderna. Jäävlaa blixtjääävel!!! Okej de flesta blev rätt mysiga men alltså lökigheten av blixten... why God, whyyyy!??!?

FASCINATION.

'
Otroligt fascinerande att bara vila ögonen på för några minuter. Förtrollande vackert

I walk upon the river like it's easier than land

Lätta upp tankarna lite innan jag ska sova





MAHAHAA SKADEGLÄDJE OCH CAPS

Lite ändrade planer blev det igår kväll, sushi i solen istället för Holmen Bar & Kök och sen bakning av en ultimat gigantisk kaka (som jag nu ätit upp för jag ärr typ plötsligt arg?? och känner mig verkligen jättesmal och härlig nu...!). Och sen efter att vi shakeat till Big Booty Hoes drog vi ut på longboard och chillade i Saltis, som var i princip öde, på en bänk under stjärnhimmel och hade superserious deep-talk! Lyckad kväll med andra ord, och det var det även idag! Drog ihop några på dagen och tog oss ett dopp i Långan och sen lagades det middag hos Viktor, som äntligen kommit hem, och hade det trevligt där och även i stan, dit vi drog efter kaffet hehe! Mmm, jag vet inte själv vad jag skriiver nu för jag är väldigt trött och så och fortfarande rätt arg, mest över det där med kakan och dylikt.. Och en underbar frukostblogg kommer ju verkligen förstöra mig gaaahh. Jag.blir.så.trött. och jga är liksom redan trött!! Orkar inteee. Sovasova sovaaa!!
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAA

över söders tak

Igår var en sån där dag då jag bara tog dagen som den kom. Hängde på stan med Ida, tog en fika, mötte upp några andra, åt en mozarellatäckt pizza, trog till Max där vi spenderade hela kvällen på det underbara taket på hans hus där man ser ut över alla andra tak och hela staden! Dricka och cigg konsumerades i goa människors sällskap under stjärnhimmelen samtidigt som vi lyssnade på 17 år, Resten av ditt liv, Kärlek vid sista ögonkastet, Closer och andra måbra låtar. Hörde jag perfektion?? Ja men visst var det perfekt! Det är i ett sånt läge som livet känns fulländat. Att sedan hemresan krånglande, att sl kan gå och ta sig någonstans och att vi fick vänta på burren i slurren 1 timme och 50 minuter ska vi inte prata något mer om.
Idag har jag bara njutit av den svenska sommaren med Jenni, våra planer om att baka byttes snabbt ut mot sol och bad när vi kände lökigheternas lökighet. Och nu svider jag om till aftonklänningen för ikväll ska vi äta ute! Hehe, skämt åsido, vi bestämde oss faktiskt att äta middag ute vid Holmen Bar och Kök här i saltis. Något som måste göras i alla fall någon gång under sommaren!

the ship will still sail on long after I'm gone

Efter att ha varit vaken typ 34 timmar sov jag 16 timmar inatt, så jävla värt!!! Har dock fortfarande inte ätit mer än en macka och en kopp te sen jag kom hem igår men det ska det väl bli ändring på snart. Tvättade också håret idag (senast var liksom i tisdags......) och tvättade mig, NOGGRANT, men lyckades glömma raka mig under ena armen. Sen var jag för varm och trött efter den omfattande duschen att jag ännu inte orkat gå tillbaka och fixa det, tror jag kör en torrakning med bara lite deo, för såå lat är jag! Men efter det ska jag lämna in engångskamerorna på framkallning för jag är så taggad på att se vad jag tagit för bildere!!!! Lovar att majoriteten av bilderna kommer vara superlökiga eftersom kameran envisades med att sätta blixten VARJE JÄVLA GÅNG jag tog bild.. Men bilder är kul att ha, lökiga eller icke lökiga!
fekkelampornaaa

hampus, ida och lydia i camp 6 vännerna och Vidar
sista dagen var himmelen blå
(snodde filippa och lydias bilder!)

RSS 2.0