COOL KIDZ

(jag är inte värsta barnpedofilen om ni skulle tro det! :P)
Barn. Vi har alla varit det och några av oss var lite extra konstiga och gjorde en emo-lucia på dagis istället för klassisk, blond med vitt lucialinne..

SEND ME ON MY WAY

Det skulle vara riktigt värt om det var sol och varmt imorgon så att man kan åka till stan och sitta någonstans i solen och äta glass och kanske lyssna på lite musik! Fyfan vad jag behöver sommar..

DEN DÄR TREVLIGA TYPEN

Att vara en sån där jobbig jävel, det är grejer det!
.
Och kom ihåg, barn:

COULD IT BE THAT YOU'RE JUST LIKE ME, IN MY THOUGHTS YOU'RE SO MUCH MORE

Den här låten gör mig både glad och ledsen, på en och samma gång! Men den är verkligen sommar!!! <3

.

weareuniverse
Jag vill också kunna få lite fräknar på sommaren när solen tittar fram, mysigt!
Idag hade jag kalasbyxor på mig och bah älskade det och nu ska jag nog göra pesto (jajjamensan, göra egen pesto, bitchiiiiiz!! :D)

HAR DU TÄNKT PÅ ATT VI NÄSTAN ALDRIG LYFTER VÅR BLICK FRÅN MARKEN MOT DEN SVARTA RYMDEN OVANFÖR MOLNEN

Jag, Mandi och Floppi drog hem till mig efter skolan, käkade snabb mat (köttbullar och znabbmakaroner!) och sen skyndade vi oss till dansen. Vi tränade (för dans ÄR träning sådeså!!!), dog i slutet och blev helt superäcklig! Åkte hem lökig och flottig i persikorosa mjukisbyxor och min gråa ser-ut-som-en-död-fågel-päls, riktigt fin kombo och alla kollade veerkligen inte snett på mig nejnej! Nu är jag i alla fall riktigt fräsch efter en lång och hård (duschade med så hård stråle att huden nästan är lite öm... hahah :P) och ska krypa till sängs alldeles snart! Natti

WHAT'S NEVER CREATED OR DESTROYED

Perfekt morgonmusik enligt mig!
tigertears

Gooood morgon gott folk! Museébesök högst upp dagordningen idag och egentligen skulle jag vara på väg till stan snart men då skulle jag aldrig hunnit till nordiska till klockan 10! Men som tur var så skulle papi ta bilen till jobbet och då släpper han av mig på vägen, det kan inte bli bättre!! :D Sen ska vi även ha vår engelskaredovisning idag som förhoppningsvis går som vi vill. Nu ska jag få i mig lite frukost... jordnötssmör(!?!?!?!!)...hahaha, jag och min tjockisföda! Nämen, det blir säkert en frökus!

ALLMÄNBILDNING N' SHIT

Historiaredovisning idag som vi kirrade ihop i sista sekund och kändes ändå som vi nailade rätt bra! Efteråt blev det lite heta diskussioner (hheheheh, kanske inte, men vi diskuterade iaf!) och jag kände mig faktiskt lite smart ändå!! Annars när det kommer till att diskutera kan jag ibland känna mig så jävla korkad (hate that!) och oallmänbildad! Ska läsa tidningen oftare eller nått sånt så jag hänger med här i världen! Åter till lite värdsligare saker. Imorgon blir det museébesök på förmiddagen, spännande!! Modehistoria var det nog!? Jag ska fan haffa på museét.... Haffa.. LIKE A BOOOSS!!

SAD BUT TRUE

Bara så ni vet hur det går..
HAHAHhaaHAHHhaahahahAHhahhahaha!!

TURN THE NOISE ON, I'D LIKE TO FEED MY POISON

Lyssna, på HELA skivan om jag får be!!!
weheartit, mycatisgay, childhoodlight, motleyphotos

Söta jesus vad jag har varit seg idag! Huvudet känns heeelt tungt! Jag hade även un faim de loup (=var hungrig som en varg, för er suckeeerzzz som inte kan franska! ;)) Trodde jag skulle må bättre efter att jag tröckt i mig massa mackor (mjukaaaa, typ frallor!?!!! :D <3 NOM!) till lunch men istället gick sär-tröttheten över till matkoma, ack så fabulöst! Sen åt jag middag typ klockan 5!?!?!?!?!!!! Helt sjuuukt ovanligt hemma hos mig där vi, jag citerar pappa: "lever som man gör vid medelhavet, och det är väl trevligt!" (observera: inget frågetecken. Det är en retorisk fråga han ställer!). Ja, alltså vi äter oftast middag lite sent, mycket senare än 5, fast jag gillar bättre att äta middag tidigt (mmm, jätteintressant det här..) så därför var det här en positiv mindfuck! När vi ändå snackar mat så ska jag nog dra mig bort till köket och botanisera lite i skafferiet, mamma har nämligen köpt ett lass med godis från finlandsfärjan... Känner på mig att detta kommer leda mig mot nyare breddgrader, trevligt!

DISMANTLE ME TONIGHT AND BURY MY ARMS RIGHT

Nej nu är jag så jääävla trött på det här.. När ska man lyckas träffa någon!??!?!?!?!????? (jag skriver hårt för nu jag är arg.)
I wanna be irreplaceable, I wanna be of use
I wanna be functional, I wanna give you peace
Nu har jag skrapat ihop det vi har i kylskåpet för att göra en spontan blåbärspaj som jag kan överraska pappa och brorsan med när de kommer hem! Det borde man nog få lite perfect-daughter-points på och pappa kanske blir ännu mer övertygad om att jag borde få åka till Peace! Det här är inte alls någon muta, nejnej, jag gör det av kärlek (i alla fall mest utav kärlek..)!

DIGGIN' THA MUZZIIC

Har jobbat med min nya spotifylista under kvällen: svennebanan! Hehee, yessss det blev hemmakväll.. Helt ok. Chillade i mörkret med tända ljus under earth hour och visade urvalda delar ur min nya lista för pappa, som tyckte det var jättekul! Han bah "åh, nu vet jag vad du lyssnar på och det är kul att du håller mig uppdaterad så jag hänger med lite", söt han är! Ska kanske fixa lite mer med listan nu (ja, den har typ blivit min bebiis, haha!! Superexalterad!) men jag måste säga att jag är rätt så nöjd med min skapelse!
Schyssta moooves!! FEEEZT

UP IN YOUR HEAD WHERE YOU GOING

Juste, jag är helt insnöad på Johnossi atm, bara så ni vet liksom! Men de är ju så hiiimla braaa och det skulle vara så grymt najs om de också kom till typ P&L!!
KLICK klick KLICK klick KLICK

.

Morsning! Skön fredag igår, snabb skoldag och sen drog jag och några till Götgatan, köpte några kalasiga byxor, underkläder (ohälsosamt färgglada-spets-underkläder-beroende) och tog en fika på Fåtöljen. Tog Saltisbananen hem, tröck i mig god pizza med papsen och sen znabbt (okej.. inte alls znabb) som blixten iväg till Tess, trots att jag var rätt trött (sov på tåget som vanligt och såg sådär snygg ut som man alltid gör när man har nacken i en 90 graders vinkel bakåt) och när jag och Lydia kommer fram grov-prankar Viktor mig, så jag dödade honom bara lite! Taggade som vi var satte vi igång ett Sagan om Ringen-maraton och jag slumrade väl till före ens hälften av filmen gått. Kämpade lite mer med filmen, gav upp, gick och la mig efter att ha varit riktigt jobbig mot en som förtjänade det (mission accomplished!) och jag undrar om det var någon som faktiskt lyckades se hela första filmen!?!
.
Sen vaknade vi helt sjukligt tidigt och åt frukost och chillade tills Tess var tvungen att dra och då fortsatte vi till gamla hedliga götgatan. Vi var vid Weekday och hängde på låset 5 i 11! Efter det satt vi i solen på trottoarkanten ett tag som små pundare innan vi gick till en annan affär. Flying A!!!! LORD! Det var typ den bästa affären jag varit i för det fanns så hiiimla mycket coolt (särskilt långklänningen och cape'en som var DELIKATA men kostade nästan lika jäävla mycket som en P&L-biljett........................)! Ida har massa ställen där hon skulle kunna tänka sig att dö på, jag skulle helt klart kunna tänka mig att dö i den där butiken (inte för att jag vill dö, men ifall jag var tvungen skulle det kännas lindrigare om det var där, insvept i awesome kläder!) Gjorde nästan ont i hjärtat att lämna butiken tomhänt fördetfannsjusåmycketsnyggagrejerdärochdevarsåcoolaochtrevligawaaaawawawa!!!! (<--- försök läsa det där om ni kan! gosh..) Avslutade i alla fall rundan med att äta godis och sola på en bänk. Sen åkte jag hem (sov!!!), gick en extra lång väg för att komma hem och var hemma ca kl 3! Snap, jag har hunnit göra saker idag, känns skönt!
.
Och juste, jag vill åka till peace sooo baaaad!!! Lykke, kings, deadmau5 och massa fler grymma kommer ju dit! Jag har råd och pappa K:ar det men jag måste bara vänta tills måndag då mamma kommer hem, för hon har tydligen också något "att säga till om". Men framtiden ser rätt ljus ut!! :D

LUMINOSITY

Pappa är så bra, mamma också för den delen (fast hon är borta nu några
dagar och det känns ju lite trist)! Pappa och jag pratade och plötsligt vände
alltid och nu känns det väldigt bra för vi förstår varandra så bra och
jag är så himla glad att jag har mina föräldrar, jag vet verkligen inte
vad jag skulle ta mig till utan dem!?! Guld värda och mer! <3 Det mesta
känns faktiskt väldigt bra igen. Jag har en klarare syn på saker och ting!
Det här make'ar säkert ingen sense alls för er men det gör det för mig,
kan inte riktigt förklara men jag har i alla fall blivit mer bestämd på vissa
punkter. Hoppas bara på att vakna med precis den här sköna känslan och
bra inställningen imorgon! För övrigt är DEN HÄR helt underbar, för er som
missat det! Ligger i sängen i mitt rum med tända ljus och lyssnar på den
vilket bara bygger på den där härliga känslan. Imorgon är det fredag
också och våffeldag, bara så himla bra!
Måste också nämna att jag hade en riktigt, riktigt mysig eftermiddag och kväll innan mitt lilla missöde..

JA, DET HÄR ÄR EN UT SKÄLLNING TILL MIG SJÄLV

Pust. Pappa är besviken på mig nu men det är inget
jämfört med hur besviken jag är på mig själv!
Jag orkar inte dra storyn men grejen var att jag
fick ansvar för att göra en enstaka liten fjuttig
sak och jag misslyckas med det.. Jag måste seriöst
skärpa mig och sluta lalla runt som ett jävla mongo
hela tiden!! Jag är fan 17 snart och jag måste
verkligen börja ta ansvar för jag är ju störd i hela
huvudet! Jag oroar mig lite smått för framtiden
och så men jag kommer ju aldrig lyckas med
nått om jag håller på som jag gör, HELT oacceptabelt!
Fyfaaan, det är dags att växa upp.

aaaaaaaaaaa (<--- första bokstaven i alfabetet, för den som inte riktigt hängt med..)

Jävlar vad dansen var jobbig idag. Jag lökade precis överallt, även på ställen jag inte ens visste kunde bli lökiga! Men det känns samtidigt skönt för då har jag verkligen fått ordentlig träning (känns bra eftersom jag åt zuperkladdig kladdkaka och gigantisk smoothie till middag innan och det var så väärt!) Fast samtidigt blir jag sjukt arg när jag svettas, även om det är så att man ska svettas när man tränar så blir jag arg för att jag känner mig så äcklig! Hahah, palla migsjääälv!! På vägen hem var jag i alla fall helt död och jätteäcklig, stackars människorna i min omgivning! Nu ska jag sovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa för imorgon har vi minsann ingen sovmorgon och jag är typ såhär sömnig:
Sömnig som en elefant, det är vad jag är! (bara gör lite egna talesätt.. det visar vilken hög grad av trötthet som jag ligger på, inte nådigt!)

VAKNA TILL SOLSKEN

Hur bra är inte vädret just nu!?!?!? Så himla härligt och det gör mig så glad! Jag låg kvar i sängen, lyssnade på skön musik och bara kollade ut genom fönstret innan jag väl gick upp.
Musik som passar bra en sån här morgon (jag vet, har länkat samma typ tusen gånger men dem är ju så bra!!)

THE MOON IS NEVER BIGGER THAN YOUR THUMB

Åååh, asså seriöst, jag VILLHASOMMAR och jag vill nattbada i fullmåne!! Kanske nämnt det redan....!?! häh hä hä
Nu ska jag förhoppningsvis sova gott!

BRIGHTEN UP MY DAY

Daaamn vilket bra DYGN jag har haft, haha!! Drog som sagt till tyresö till simon för jacuzzinight med massa härliga homies och det var såååå bra och ännu bättre!!!! Så SJUKT härligt och avslappnande att sitta i en stor jacuzzi med mysbelysning, Bruce Springsteen och Lugna favoriter (älskar att de spelar samma låtar som de spelat i all evighet så man kan typ sjunga med i varje låt, haha!! <3), varma vattnet, kylan runt omkring och trevligt sällskap, och allt på en vardag!! LYXXXX!! Sen efter lite gameande och krånglande med hur vi skulle göra med sovningen så drog vi hem till mig och sov där några stycken. Somnade till Pocahontas efter värsta proffsryggmassagen av Tess och sen blev det pannkakor till frukost/lunch (sovmorgon in my heeeaart!) Efter två lektioner lång skoldag tyckte jag och Ida att det skulle sitta fint med en fika, så det fick det bli! Riktigt värt dygn!!! :D Nu ska jag se på Desperate Housewives och imorgon efter skolan blir det danzzz! Häjdah!

THIS IS A GIFT

Såå hiiimla bra!
tigertears, childhoodlight
Det är såna här trötta måndagar som man bara sitter och väntar på att dagen ska ta slut. Kommer faktiskt på mig själv rätt ofta att jag sitter och bara önskar bort t ex all den här vintern och bara väntar på att våren ska komma, men jag hatar att jag gör det! Tänk vad mycket av mitt liv som jag bara vill ska försvinna, som jag bara önskar bort och det tycker jag är rätt hemskt! MÅSTE bli ännu duktigare på att se fram emot små mysiga saker i vardagen och liksom leva i nuet och inte sträva efter det som ligger långt fram i tiden. Ikväll ska jag faktiskt (om inte pappa är heeeelt sne!!) göra något sånt där som spice'ar upp vardagen. Jag och några andra ska nämligen till en kompis och ha jacuzzinight!!!! Huuur härligt som helst!!! Ryser nästan av tanken på hur avkopplande det kommer vara!!

*BORSTAR TÄNDERNA*

Borsta tänderna, SVAMPBOB-STYLE!!!
Ännu ett trevligt spontanryck! Fuckkknajs det kommer bli att sova, är riktigt taggaad!!! hahah Men det gör ont att tänka på att jag måste gå upp om ca 6 timmar och tvätta håret n' shit, urkaburka! GOD NATT (eller snarare god morgon eftersom ingen antagligen läser min blogg såhär sent och kommer därför se det här imorgon!?! Fast då blir ju imorgon idag för er eftersom när jag säger imorgon menar jag måndag och om ni läser det här på måndag blir det idag för er och ojjjjjjjj vad jag låter smart och inte alls förvirrad nu!!! Herre min skapare (är inte troende på nått sätt om någon undrade) vad det är dags för mig att sova nu!) (<--- slutet på världens längsta parentes, fyi..)

.

Det var länge sen jag hade klackar på mig.. (bara lite spontan reflektion sådär!!) Jag skyller på vintern och blixthalka 24/7! Fast ändå, grejen med klackar är att man vill se ut typ lite såhär:
hehehhee
men i slutändan ser man ändå mer ut såhär..
HAHA! alltid lika underbart.............

STEAL YOUR BREATH AWAY

klickKLICKklick








weheartit, percy
Börjar söndagen med ett svartvitt inlägg, inte helt fel enligt mig! Wäwäwä, vad ska jag göra idag då?!!?? Har ingen aning! Eller joo... jag måååste göra matte menJAGVILLINTE, aaaaah!!! Ska iaf börja med att dra bort gardinerna och låta solen lysa in i mitt rum, har inte.. hunnit.. med det än! Vaknade 12 (gjorde jag igår också) för jag låg uppe i natt och såg på Pocahontas, hihiih, men den var fin! Nu ska jag nog äta någonting. Choklad kanske, det låter bra!??!

ARTHUR ♥

Vem älskade inte Arthur som barn (jag gör det fortfarande!)!??!?!!!?! Såå underbart ju, även fast man inte visste vad det är för jäävla djur han är.. "Jag säger HEJ, vilken underbar dag det är..." laalalalalaaalaallala

SOMETHING GOOD CAN WORK

Japp, det verkar som om det blir hemmakväll med mamsen och papsen (detta uppskattas väldigt mycket av dem kan jag lova!), helt ok. Är förjävla sugen på att se kanske lite Disneyfilmer, typ Aristocats eller Björnbröder.. Eller bara Titanic... det var länge sen, ååh! Aah, får se om jag klarar hemmakvällen eller om jag blir för sällskapssjuk och måste träffa någon (rätt stor risk.. ) Har iaf ingen brist på choklad (vi har t o m NUTELLA!??!! VADUPP?!?!) som jag kan trycka i mig i min ensamhet, hähhää. Fantastiskt, brilliant och alldeles extraordinärt!!
(Sheeeit, vilket torrt inlägg...urkkk)

SOMEWHERE BETWEEN WINTER AND SPRING

from instagram by me.

Träffade en kille med grymma pianoskillz igår, det fick mig att bli lite taggad på att spela igen.. Så jag gjorde det! Satte mig vid pianot och spelade några trudelutter, inte mycket men alltid något! :D




...

Soligt och härligt ute idag! (Grymt originell opening line..) Känner att jag vill vara lite effektiv idag men är dock rätt sliten. Kom hem och fann till min lycka överbliven thai take away och choklad som jag tryckte i mig! Asså maaaaat!! <3 Orkar inte skriva nått mer om allt igår och så, det bah spårade :P Nu ska jag göra nått eller sova eller jag vette fan..
Funkar alltid och den här tröttnar jag ju aldrig på (asså jag döööör vid typ 1.35!!!!!)
4thandbleekeragency

FRÄSIGT

Jag äääälskaaaj katteeej, haahha!! Nämen jag är faktiskt kattmänniska, tycker de är rätt fräsiga. ;) Har själv två stycken missar med klös (jag veeeet att jag är så himlans rolig!!! :P) som är väldigt mysiga men ibland lite smått onda.. (rovdjur deep down inside liksom) Tycker väldigt mycket om de där små pälsbollarna men jag gosar så sällan med dem nu för tiden och så jag får lite dåligt samvete för det. Tänk om de skulle försvinna eller dö och jag inte hunnit visa min kärlek tillräckligt (this sounds gay men jag har ett moment här!) Snackade om det här med Siri my maan när jag var hos henne efter skolan idag och hon kände likadant, skönt att vi är två! Hahah! När vi ändå snackar katter så är ju Aristocats också typ den bästa Disneyfilmen genom tiderna med massa härliga soundtrack!!!!! :D

Den här scenen på hustaket i Paris är så fin!

ALLA SNUBBAR VILL JU VARA KATT!! :D

CHOCOLAT (without E)

Ville bara meddela hur innerligt sugen jag är på choklad, men vårt skafferi är sjukt fattigt och urplockat så där finner man inga fynd..
jagvillbaraäta . chokladen. mmmnomnomnamm!!

WHEN YOUR EYES ARE ALL PAINTED SINATRA BLUE

the wolves..

TOO MUCH UNNECESSARY HATE

Hatar att jag känner såhär. Hatar att jag kan vara på topp ena sekunden och sen kräla nere på botten den andra sekunden och liksom inte kunna lita på hur jag kommer känna mig senare. Hatar att jag hatar på allting när jag har så himla mycket fint som jag egentligen är så fruktansvärt glad över! Hatar att jag skriver ett sånt här cp hat-inlägg och hatar att jag hatar inlägget men ändå skriver det... Nu blev det komplicerat.. Men nu skriver jag det här och därmed basta. Nu får det vara såhär, jag orkar inte förneka det! Kan jag inte bara vara nöjd!?!? Och varför är jag så förbannat arg?

.

Nämen ser man på, känner mig rätt så glad idag med! Musiken (feezzzzt ;)) pumpar ur högtalarna, precis som det ska vara en onsdagsmorgon! Baslådan står också precis vid min spegel så golvet där vibbrerar verkligen och det gör sminkningen till ett riktigt presisionsarbete, fokuuuss! hehee Efter skolan drar jag vidare till stan igen för idag blire danz! Funderar nästan på att ta min Mr Happy t-shirt bara för att... fast nää. Men godmorgon på er!!!!

EXPRESS YOURSELF

Asså den här är sååå LOOOOOL, hahahahaHAHAAHHAAHAAH!!!
Såhär seg kan jag vara ibland... Men den där minen!!!! Det är ju vänta-så-börjar-det-rycka-i-näsan-minen hahahahaaaa, den som man ska langa istället för bitchblicken!! Då blir man definitivt av med den man vill HAHA!!

TISDAGSLYX!

"Vad har du gjort ikväll då??" "Nämen jag bah drog till stan och grabbed lite dinner på Vapiano med en väninna(!!) och klämde en bärrsss!"
Hahaha, japp, okej inte riktigt så men nästan! Vaknade idag (sovmorgooon <3) och från att ha nått botten igår så var jag på topp idag. Solen sken och jag knallade (några sekunders språngmarsch, vääääärt!) till jennifeer för pannkaksfrukost och släppa-loss-till-awesome-musik-ur-grymma-högtalare! Sen efter skolan var både jag och Tess för glada för att dra hem och löka, vi hade båda liksom en sån där riktigt bra dag så vi bestämde oss för att dra till stan och käka, hungriga som vi var! Tess föreslog gamla stan, så föreslog jag Vapiano (som btw var riktigt bra, snyggt, mumsig mat och typ sexig toalett!?!?!! hahaahh!!) och hur bra blev inte det?!?! Hovmästaren(?) när vi kom dit bah "och så vill jag se leg.. nää jag SKOJA BARA!" Så beställde vi zupergod pizza, vi hade det hur trevligt som helst och sen började vi tänka.. De kollade inte leg i dörren, fast de typ borde.. så kirrade Tess två cider och sen två till och hur najs var inte det!!! Det är liksom sån där vardagslyx som man måste unna sig ibland, särskilt när man har en sån där dag då man bara glömmer och skiter i alla problem! Två tummar upp och *händerna i takeeet*!! Sen kände jag mig lite extra hurtig (och kanske lite woozy with cider ;)) så jag gick av tåget lite tidigare och gick sista biten hem i takt till musiken, hehe!
Det. känns. BRA!


typ lite såhääär bra!!

IBLAND SÅ KRÄKS JAG

Sitter just nu och torkar tårar av skratt för Tesssssii skickade just absolut roligaste och bästaste filmen på henne!!! Ord kan inte beskriva..... hahahahahahahah!!!!!!! Här är en gif men den är långa vägar ifrån så awesome som tess "Ibland så krÄEKs jag!!!! d-d-dd-dd-d-dddd-döööööör

CAN YOU FEEL THE SPRING ROLLING IN

Lite såhär mysigt hade jag faktiskt i den sista eftermiddags solen idag med Jennipenni!! <3
bilder av Jennifer



SPONTAN PÅ STAN

Känner för att bara dra till stan och vara lite spontan..

BLIR GLAD.

Lite lyckopiller på nått sätt, tryck vettja!!
Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, känner mig bara lite.. ehm, vet inte riktigt.. tom!?! Bara lite allmänt trött, förvirrad och för orkeslös för att göra något åt allt, men samtidigt rätt glad ändå! Hmm, jaa, hur går allt ihop egentligen..?! Inte vet jag! (för trött för att veta!!) Nu ska jag inte skriva mer för jag inser bara att allt jag tänker skriva är sånt där zuperduperrrrrtråkigt och vanligt och jag bara orkar inte med det och min lathet och wäwää! Nu drar jag härifrån, adios amigos!

.

Den här....
..så himlahimlahimla braaa!!! (1.37, gåshud!! Asså jag tröttnar verkligen aldrig på den här låten!)

GENIUS

Alltså Alexander McQueen (RIP), det finns ingen annan som han.

I TAXIN, I TRAPPEN, I HISSEN, I HALLEN

loverdaze

Ännu en gosig kväll igår med två coola katter (hahahhh!), Italian Spiderman (typ det sjukaste, roligaste, galnaste jag seeeeettt!! "I summon PENGUINS!" döör.........och ni fattar ingeting men skit samma) och sånt där trevligt. Guu, va torr min blogg har blivit! Skriver typ bara om hur jag myser helahela tiiden och sen lite skojsiga bilder och så en massa länkar med musik, det är min blogg i ett nötskal! Men nu är det så, det är lite som en bilderbok där man får kolla på alla bilder (som bara är sjukt random) och lyssna på lite härlig musik. Japp! Jag tänker inte heller bryta det här mönstret, nejnej, nu ska ni få en redig lista med blandade låtar som ni bara måste lyssna på!
aaaaaa
bbbbb
cccccc
ddddd
eeeee
fffffff
ggggg
hhhhhh
iiiiii
Trevlig söndag hörrni!

SOMLIGA GÅR MED TRASIGA SKOR

Något trevligt att lyssna på, och om det inte duger så prova detta istället!
mycatisgay, motleyphotos
Det var jättemysigt igår hos Amanda med massa prat, promenad, serious talk på en sandlåda och Black Swan (såg den en och en halv gång samma kväll, hehe). Sen på morgonen (mera mitt på dagen men aja..) hade mandis föräldrar fixat mys på verandan så vi åt typ brunch med varm choklad med grädde, mackor och kakor i vad som verkligen kändes som riktig vårsol! Det var så varmt och nästan ingen vind så jag kunde sitta i bara armar, VÅRKÄNSLOOOOR!??!! Sjukt värd fredag och lördag med andra ord! :D

RESEPLANERAR LITE PÅ SL..

heheeeeehehehhehehe, tyckte jag var lite kul!! Reseplanering à la Hannah!

PICTURES ON A SCREEN

Just nu går den här, den här, den här och den här låten på repeat på spotify. Så hiimla bra!
Känns som om jag aldrig riktigt vaknade idag, har bara känt mig lite seg och off idag. Kort skoldag och sen direkt hem där jag bara tagit det lugnt. Fast ikväll vill jag göra något, träffa människor och vakna till lite, det är ju föfaaan helg!! :DD Som det ser ut ska jag till Mandi för lite film och gos, känns braaa!

ÄTA BANAN.

Hahahaa, fagert! ;) Men jag måste säga att jag känner mig lite sugen på banan, kanske borde äta en... eller t o m två!?!??!?

IT'S LIKE A WHIRLWIND OF EMOTIONS THAT OCCURS WHEN MOMS AND DADS FIGHT

Meet me half way and I'll go that extra length just to help your strength.
(klickaklickaklicka, riktigt bra skit som inte bör missas!)

.

Åååh, jag var ju värsta Pirates-fanet förut, måste se filmerna snart igen!! Johnny Depp som Jack Sparrow - genialt!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag bah kör på eller något sådant! Känns som jag verkligen varit igång den här veckan och gjort en massa, inte riktigt haft en lugn stund men sådant (låter så fint istället för sånt ^^ tihihi, jag är så proper..!) tycker jag är kul! Fast antagligen behövde jag vila lite eftersom jag vaknade imorse inte tio minuter senare än jag borde (som jag trodde först och bah tänkte "nämen då ere luuunch!") utan EN TIMME och tio minuter sent!!! Det var ju jättebra, verkligen, för vi skulle ju också spela upp en grej i svenskan första lektion och även fast jag skyndade som fään så missade jag det precis.. -.- Men jag dör inte av det, fast det hade varit rätt kul ändå så jag är besviken på migsjälv för att jag klanta till det med alarm n' shit på mobilen. Efter lång och lite mordisk skoldag (FUCK VÄDRET, måste jag också bara säga!!!! Det ÄNDA positiva med att det slaskar är att det betyder att det är lite varmare iaf.. Men fortfarande, jag är tjej, mitt smink och hår dog lite) så drog jag till sickla och mysfikade med min Li! :D Återigen var jag ute och for men det var såklart totally worth it, hehe! Ikväll ska jag verkligen försöka plugga liiiite även fast det tar emot, som vanligt, eftersom jag insåg idag att vi har nästan 90 sidor att göra i matteboken till nästa matteprov (det är iofs inte förän om rätt länge men ändå) och jag har liksom gjort mindre än tio sidor.. Det här går ju finfint!
God afton, kära barn!

THE TOWN, THE STREETS, THE LIGHTS, THE RAIN

Klicka för lite skön låt från vår uppvärmning :)
Tjenixen! (hurtigt och glatt, precis som jag känner mig nu!) Gick upp tidigt imorse och gick och myste med frulle hos Jenniiii vilket var riktigt soft. Jag fick liksom massa energi och var rätt ivrig och taggad hela dagen. Efter skolan drog jag, Floppii, Harrii, Pandii och Hannii till stan, käkade på donken och hade det trevligt och sen drog vi till dansen. Det var sjukt kul och jobbigt! Kändes verkligen att man tränade och det är då det känns värt!! På vägen hem hade jag typ övermycket energi och endorfiner n' shit. När jag gick av tåget vid min station så började också Kids spelas på min MP3 (ja, ni läste rätt.. en MP3!! Hallååå medeltid!!!!!!) och jag blev bara så glad och började gå i takt till musiken, skutta lite, sket i att conversen blev blöta av slasken. När andra versen började kunde jag inte låta bli att stanna och vända ansiktet mot himmelen bara för att känna det svala regnet mot ansiktet, och det kändes inte så kallt utan bara skönt (och jag orkade inte bry mig om att människor säkert trodde jag var ett tard av något slag)! Sen skuttade jag vidare hem, slängde lite spontana leenden till random dudes jag mötte på vägen bara för att jag verkligen kände för det. Jajamensan, och sen åt jag massa mat (lastbilschaffishungrig blir jag liksom efter dansen) och semla och det var gott! Så kul var det, inget mer med det!

YUMMY IN MY TUMMY

foto av mig från papsis iPhone (instagram förstås! ;))

Idag (eller tekniskt sett igår) var det ju semmeldagen/fettisdagen (kallare vafan du vill!) (jajaaa, kvinnodagen vare ju också!) och jag stack direkt från skolan med tha class till stan för att käka i Kungshallarna (och det var så sjuuuuuuuukt gott, omnomnomnomnomnommmmm!!!!!) innan vi var tvugna att gå på Shakespeares(stavning, hmmm!?!?) Trettondagsafton. Tre.timmar.lång. Det blev lite för mycket för mig, hähähä, för den var inte så superbra heller (fast bra skådisar, t ex Beck/Sunes pappa (jag vet inte vad han heter, hehe) var med!) så jag somnade lite och vaknade till att det sprang runt en snubbe på sen med ett HAJHUVUD och så var det nått annat cp också (var det en mage eller vaaad!?!?!?). Jag bah WHAT.THE.FUCK??? Aja, sov lite till.. :P Sen kom jag på att jag inte hade ätit någon semla alls idag men mamma, som den vardagshjälte hon är <3 (eller iaf kan vara ibland) hade köpt semlor så när jag kom hem typ halv 11 hann jag få i mig en mumzig zemla innan semmeldagen var över! SCORE! Nu sova! Har iofs lite sovmorgon imorn men jag ska upp lite tidigare för jag ska frukostmysa med Jennipenni och snacka zuperviktiga zaker vilket, som sagt, blir mysigt! ;)) Det blir najs så nu ska jag sova gott och det får ni också göra (om någon läser det här men aja)!
(Ännu ett grandeee inlägg med parenteser för att de är så feeeeejnaaa!!)
FRED UT. (<---- faaaaan va cool jag är!!!! ;))))


GODMORGON


PANTS ON THE GROUND....

HAHAHAHAAHHAHAAAAAAAAA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!! (lite trötthetsvarning också!)
Jag har haft en bra dag, en rätt glad dag liksom (trots att jag fällde ett par tårar på vägen hem.. på tåget..... VEM ÄÄÄR JAG!?!?!? asså shiiiiit, vad var grejen med det liksom, cpcpcp!??!), håvade t ex in 3 MVG:n (SCOOOORE!!!!) men den här bilden verkligen made my day!!!!! HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA PATRICK <3333333333

;)

Var är alla mina potentiella haff!?! Vissa andra blir uppraggade på flygplatser stup-i-kvarten(juste, jag menar dig och du vet vem du är!!) och de har ändå redan pojkvän! Tror det är hög tid att öva på mina flörtskillz, jag ser liksom ut lite såhär när jag ska blinka:
..verkligen attraktivt!!!!!!!!!

NORMALT.

Lämnade nyss matbordet efter en delikat diskution med min ömma moder och bror i vilket fall bror min ska plugga bättre och sova mer på nätterna eller slicka sin lärares arsle för att få bättre resultat på matteproven.. Svaret är inte direkt givet men mamma röstade för alternativ A, fast jag tycker B låter lite spännande... Fast, som sagt, det är ett svårt val..................... hahahahha Jag veeet att vi är sjuka, eller lätt rubbade iaf!
Några timmar senare: "Diskution" heter det visst inte utan "diskussion".. haha, my baaaad!! MVG i svenska va.......

CALIFORNIA DREAMIN' ON SUCH A WINTER'S DAY

TRYCK HÄR ELLER HÄR GÅR OCKSÅ BRA!
weheartit, hypnotisedwitheveryline, mycatisgay

Såg Fish Tank i fredags och fastnade såklart (se filmen och ni förstår) på California Dreamin', så hiiiimla braa!! Och låttexten stämmer ju lite med hur jag känner också, jag menar att jag inte skulle tacka nej till varma californien (fast jag vet inte ens om det är varmt där nu men vi säger det iaf för annars är det ju lite fail... GOSH! JAG VILL HA SOL OCH VÄRMEEE!!!) och lämna svinkalla (ska det vara vinter forevaaah eller vad är greeeejen!?!?!?) svea rike bakom mig. MmmmmmmmMmMMmMmmMmMmmmmmMmMmMMMmMmmmmmmmmmmmMmmMMm
Den där fotbilden är ju lite härlig liksom (stör mig dock på att DE ALDRIG KOMMER FRAM!! det bah hoppar fram och tillbaka ju, sjuukt irri efter ett tag, om man sitter och kollar på bilden i timmar, som jag gör.....), så brukar jag också sitta i bilen när jag sitter fram! Då blir det alltid fina fotavtryck (lite lööök va!) på framrutan också som uppskattas så ENORMT av papsen!! mehheheeee mm, mys. Och det är alltid han som får torka bort det.. jag orkar inte med sånt inte.. (l-l-l-l-l-llll-lllaaaat)
Ska jag vara duktig liten flicka nu och plugga matte (BEHÖÖÖVS!!!!) eller ska jag göra något najs istället som jag verkligen vill göra, som t ex kolla på typ OC (när man talar om trollen liksom, eller aaa californien alltså!)... hmmm..

I JUST WANT TO BE PERFECT

Black Swan, vilken film. Jag fick faktiskt rysningar både för att den var rätt obehaglig ibland men också för att den var så himla bra! Jag vet inte ens vad jag ska säga… enastående, är det ändå ordet som känns något sådär rätt. Ni måste se den!


YOU'RE WHAT I NEED AND I NEED TO BE RIGHT BY YOUR SIDE

Take my hand
Jaaa, jag ska sluta vara desperat och lägga upp såna här gay inlägg (bara för att jag tycker det är lite mysigt.. tihih) Nu ska jag tänka på annat! Inte lyssna mer på den här låten heller (som förövrigt är riktig sommarnostalgi också!! Ännu jobbigare för då längtar man även efter sommaren när man lyssnar på den, fast jag gillaren ändå!)(och tänk bort att själva låten är riktad till gud n' shit, det var liksom inte riktigt vad jag syftade på i det här inlägget som ni förstår :P)

HOT AND HEAVY, PUMPKIN PIE

Funtade på om jag skulle ta med min kamera till fjällen men jag pallade inteee! Höjden av lathet liksom men istället tog jag bilder med pappas iPhone (åhåhå, likear den a lot!!! villhaochskatypfåååwiiie!!), instagram är ju skiten!!! :D Så här är lite bilder, mmm, mycket hus, lite hästar, fönster, eld och lite ben, jahhhh, så var det med det!
Igår då.. jag, Ida, Viktor och Erik var hos Lydia där vi spenderade massa timmar vid matbordet och snackade om allt och inget och drack te och åt pannkakor och det var verkligen mys!!! Men sen eftersom Lydia skulle upp tidigt och jobba (duktig arbetande kvinna!! jag borde lära av henne och leta jobb men aah.. det får ske någon annan livstid) och Idovish skulle hem så hängde jag och Erik med hem till Viktors plazaaa där vi sov över och det var ännu mer myyys såklart! Riktigt värt avslut på lovet enligt mig! Idag har jag bara chillat i mitt crib och njutit av spotify (och tyvärr också av fukkkkking jobbiga spotifyreklamen.............dö!) Skola imorgon dårå och jag har typ helt förträngt hur det är att gå i skolan, på riktigt, känns helt sjukt!! Allt som har med skola att göra har varit som bortblåst ur mitt huvud, jag kommer vara som de första dagarna i skolan och inte hitta någonstans... eller kanske inte så allvarligt men det är ju nära! :P hahah Nu ska jag fortsätta lyssna lite mer t ex det här, det här och det här och kanske lite det här också och varför inte det här och så den här också men nu räcker det med länkar hehe! Fast vafan, den här måste också med, lyssna NU! ;D

JAG OCH LITE MERA JAG, MIGMIGMIG

Lite egopics hos Lydia MED HENNES NYA GÖÖÖRSNYGGA SOLGLAJJOR. NYA, FAVVO ÖRHÄNGENA ÄR OCKSå på. (tack ida för caps! :P)

BACK IN TOWN

Nu är jag hemma från Romme och det är skööönt! Sitter hemma hos Lydia med lite homies, behöver det efter så många dagar med la familia. Gillar dem men ibland blir det lite för mycket av det goda särskilt när man är inlåst md dem i en stuga i fjällen bortom all annan mänsklighet. Kan meddela att jag har normala kläder på mig igen efter att några dagar av mjukizzzar, mys men skönt med omväxling och aa nu ska jag göra annat! Ville bara sig att jag är HEMMA FÖFÄÄÄN!!! :D

WORDS CAN NEVER MAKE UP FOR WHAT YOU DO

Lykke Li, asså jag knarkar lite hennes nya album, nomnom! Men jäklar vad den tjejen är grym! Skulle inte ha något emot att se henne live!
Den här videon är så himla cool och så är hon ju så orättvist snygg också! Hon har ju typ allt - utseendet, sångrösten(!!!!!), hennes utstrålning och bah är helt asball och här sitter man själv, en enkel dödling som inte kan sjunga.. Ibland är livet lite svårt :P
Det här är ju typ det skönaste jag setttttttt!!!! Bah rakt upp och ner på söder, asbra ju! Och gubben också, hahaha!
..så kan man ju också uppträda lite mitt i stan med BON IVER!! Hur coolt är inte det och hur bra är inte den här låten!?!?!??!?! DAAAAMN!
(jag överanvänder utropstecken i det här inlägget men det är nödvändigt i allra högsta grad!)

LEAVING TOWN BITCHIIIIIIIIZZZZZ

weareuniverse

Just nu är jag hos Amandiiissh med lite folk men sen ska jag hem för imorn åker jag booort!!!!! AMMAGAASHH, utomlands tänker säkert ni (eller antagligen inte.. för "ni" är ju mina kompisar som känner mig så ni vet redan vart jag ska) jag ska liksom bara till Romme.. wää. Orkar intteeee för jag är inte värsta fanet av skidor så det kommer bli lök! Men jag har *host* laddat ner ojojojoj lite filmer (gangstaaahvarning!) så jag överlever. Men sen kommer jag hem på lördag igen, så jag är inte borta så många dagar, PJUUUH!! hare gott!

DANCE CAUSE YOU MUST, LOVE OUT OF LUST

Lyssnar på Lykke Lis nya skiva som är himlans braaa, särskilt den här låten, ooh så gooos!!
childhoodlight, hypnotisedwitheveryline





COOKIE MANIA

Jaaa, asså det spårade lite igår. Spenderade dagen med Ida och Erik och vi bakade heeelt gaaaalet!! Jag åt hur mycket cupcakes som helst och blev fick i mig alldeles FÖR mycket socker! Vi sov sen här hos mig och var i princip höga på socker hela dagen och kvällen tills vi dog lite och somnade! Shhiiit, jag kan typ känna blodpropparna som samlar sig i blodådrorna efter alla kakor men det är sånt här man gör nu när det är lov!

RSS 2.0