FROM FOREST FOR THE SOFT, GOTTA KNOW BEEN LEAD ALOFT

Sista maj idag, imorgon är det första dagen på en av sommarmånaderna. Vi är bannade från skolan idag, det är nämligen stundentutsläpp. Vilken tur för de att det är så fint väder, och tur att jag slipper löka i skolan då! Ska bara chilla, sola och kanske läsa idag och sen träffa en friendoo. Ska i och för sig hjälpa henne med lite plugg men det lovades visst också bullar, och de bullarna brukar kittla rätt så dödsskönt i kistan!

Den här låten.. smarr!! Jag får lust att bila runt Mallorca igen, upp- och nerför smala, slingriga bergsvägar med massa frodig vegetation runt omkring. (rättare sagt, pappa kör, vi andra chillar i baksätet) Eller åka till Nya Zeeland..

EVERYTHING CAUSES MISUNDERSTANDING

Nästa sommar vill jag roadtripa genom USA. Och om ni inte förstått det redan så försöker jag oftast förmedla den känslan jag känner för stunden genom bilderna och musiken här i bloggen!
'

kirrad biff

Jag är klar med allt, nu är det verkligen ingenting kvar av ettan. Eller jo, fem dagar då man bara sitter av tiden i skolan. Men sen.. herregud, sommarlov..!! Jag blev plötsligt sådär omåttligt taggad. Det här HÄÄNDEER BARA INTEEE! Ska försöka sova nu, nattii


soleil

Det mysiga regnet blev visst till sol och den stämningsfulla musiken från LP-skivor blev istället till fekkemusik! Inget är minsann skrivet i sten.. Men fyfan vad jag vill åka utomlands nu, helt galet!! Bara ligga på stranden eller vid poolen hela dagarna och dansa på nätterna.. Liksom kunna bada, inte bara doppa sig utan verkligen ligga i vattnet! MÅS.TE. (Ljudet från studentflaken ekade här i fredags och då hörde jag bland annat den här låten och tänkte direkt på sommaren!)
Brun vill man ju också vara och ha på sig massa linnen och klänningar som är ringade i ryggen!

CAN'T YOU SEE THAT IT'S JUST RAINING, AIN'T NO NEED TO GO OUTSIDE

Jag har känt mig lite smått lame hela helgen så igår var det skönt att inte behöva lämna hemmet och istället ha mys här! Snabbspola lite genom en gammal kultskräckis med ovanligt intelligenta zombies och sen bara mysa och prata med tända ljus. På morgonen blev det frukost på sängen (att få frukost på sängen i sitt egna hem utan att ens gå i närheten av köket är inte illa!!). Idag ska jag göra klart det allra sista på historiauppgiften, det behöver finslipas lite. Sen ska jag njuta av att det regnar ute, sitta och mysa med en kopp te och rota fram något spännande bland alla LP-skivor, kanske något jazzigt skulle sitta fint! Men vafan nu tittar solen fram.. jag vill bara ha en massa regn hela dagen! Sitta inne och höra regnet smattra mot asfalten utanför fönstret. Det får mig att tänka på landet, där kunde man sitta vid köksbordet och kolla på regnet, så himla bra minne.

hjärnkapacitet

Kräks lite för att jag sitter och skriver en historiauppgift på en lördagmorgon! Vaknade av mig själv för lite mer än en timme sen och kände att jag inte riktigt kunde fly längre, den skulle liksom varit inlämnad redan igår och jag hade ju tänkt att skriva den igår.. men neheEEdå! Så här sitter jag, ca 400 ord senare, analyserar, reflekterar och hatar det av hela mitt hjärta. Jag vill bara sitta och mysa, äta lite yoghurt kanske (ska sluta prata om yoghurt hela tiden..) och lyssna på musik men nu är det fokus som gäller. Blä! Men det kommer vara så jävla skönt när det är gjort!
Bildlig beskrivning av hur awesome synkade Idas och min hjärna var igår!

_

Det där var jag när jag gick till köket, öppnade kylskåpet och insåg....yoghurten.är.slut. Okej, jag grät väl inte direkt utan det lät mera "pappaaaaaa, yoghurten är sluuut kan du köpaaa nyyy, snällaaa!! (<-- inget frågetecken, för den frågan ansåg jag var retorisk )

_

Grov sovmorgon idag, vaknade liksom elva och insåg att jag hade haft massa grymma drömmar inatt! Den ena var som om jag fick uppleva en hel Harry Potter film, fantastiskt!!!! En annan kommer jag inte riktigt ihåg men jag blev i alla fall sugen på att ta ett bad... hmm, funderar på om jag faktiskt ska göra det! Sen, efter jag slevat i mig yoghurt såklart, drar jag till skolan för en timmas filmtittande! Chill, jag vet!
softa lite i badkaret

shadows of the mess you made

Sju skoldagar och en inlämningsuppgift kvar nu, det är verkligen ingenting.. Och sen börjar vi tvåan! Den här torsdagskvällen spenderade jag på en sjukt bra spelning och när jag gick sista biten hem doftade det av syren och jag balanserade på trottoarkanten bara för att man kan. Får för mig lite sånt när jag har på mig min stora jeansjacka, som ger mig lite biffiga armar, för då känner jag mig lite ganstaah fast mer som plockad från filmen G som i gemenskap haha! Förövrigt kan jag inte riktigt få nog av yoghurt (det är tydligen så det stavas.. jag har försökt mig på alla möjliga alternativ), närmare bestämt Banan och Blåbär! Det är första gången på vad som känns som 100 år som vi har yoghurt hemma så nu är jag superglad, har gått lös och typ konsumerat halva paketet på två dagar, smarrrrr!! Ska fortsätta konsumera lite mer av den där delikata sörjan nu

SEVEN SHOOTING STARS IN ONE NIGHT

seven shooting stars in one night
the water and sand in our eyesight
the rocks in our hands preparing for flight
the lack of sleeping but it's alright
och ett låttips à la Lydia! Så.bra.

regnet mot huden, solen i ansiktet och sconesen i käften

Jävlar vilken bra dag! Mysig var den också! Skola en timme och sen hem till jenni där vi satt ute i solen, åt scones (de mest deliciösa jag ätit!!) och lyssnade på musik, så perfekt att jag nästan fick lite rysningar! Sen började det regna lite men inget att klaga över för whattuupp, solen sken samtidigt!! Men nu dundrar åskan och jag vill att Bon Ivers nya skiva ska släppas för den är sååå bra och Fleet Foxes hemsida är så himla mysig och jag fryser om mina fula fötter.
1 . 2 . 3

DO THE CHA-CHA

VAKNADE EN TIMME FÖRE MITT ALARM GICK WAWAWAAA HUR OTROLIGT (men sant.)(tänkte försöka beskriva hur ni skaa tänka er rösten som säger det i den tidigare parentesen men.. men det ba funk int!) ÄR INTE DET!?!??! It's gonna be a lovely day..! Men hörrni, igårkväll, det var inte kul. När jag gick in i badrummet och kollade mig själv i spegeln, herregud hur jag hade förfallit, jag kände mig som Kuzco i Kejsarens Nya Stil när han i spegelbilden ser att han har blivit EN LAAMAA!! "Åhnej vad har hänt med mitt ansiiktee, mitt UNDERBARA, VACKRA ANSIKTE!!!" Just så var det.... nästan... kanske inte riktigt men ni förstår lite var jag försöker komma... eller det gör ni väl inte men dä e lööönch (norrländskt så det står härliga till)! Inget att gråta över i alla fall! Idag känns det typ som om jag ska till dagis för jag har bara en lektion i skolan och det är fackteckning där man sitter och målar och lyssnar på musik, nemas problemas!

SAVANNENS LIGISTER

Helt spontana bilder!!!!

rullgardin, ett bra ord

Började dagen med 2 timmars matteprov och efteråt ville jag bara gå hem och dö lite men motstod frästelsen! Kletade med lera, hade ovärd historia (det är ganska standard..), fick tillbaka nationella och snackade betyg i franska och jag blev nästan lite rörd!! haha känslosam, jag vet, men jag blev så himla glad och aa, Elisabet vet hur man ska formulera sig hon! Kalasbyxorna jag haft på mig idag höjde också humöret och bekvämligheten tills jag kom ut och de började fladdra i vindarna. Istället för att hänga lite slappt så slickades de istället mot låren och plötsligt var mina ben två upp-och-ner vända bowlingkäglor i lite fräsigt mönster, men äh vafan det var bara att flaxa vidare hemåt. Nu ska jag.. vet inte riktigt vad men något ska jag minsann göra!!
nämen Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump dååå.....

ha-begär

Jag tycker det kan bli sommar nu och då behöver jag (jag vill inte bara ha utan jag verkligen behööver) en massa nytt och fräscht i sommargarderoben! Förutom att fixa bikini (som verkar som ett omöjligt, eller rättare sagt mindre lätt uppdrag) så hittar vi bland annat det här högt upp på min önskelista:
En väska i denna modell av något slag BEHÖVS!
härliga, kanske lite bohemiska klänningar skulle sitta fint, och hatt.
I.die. Jag vill sjukt gärna ha!!
Mer härliga klänningar, gärna rätt basic med soft rygg!! Det är smarr!
Hellooo fabulous shorts!!!
Bara lite som jag känner att jag absolut inte skulle tacka nej till!

DANGER HAS BEEN STOLE AWAY

Det var jättekul att gå upp imorse inte alls trött onej! Men det funkade faktiskt och vi hade vår näst sista franskalektion för terminen (jag dööör vad skönt, sista imorgon!!!!) och det ser ut som om jag slipper nationella muntliga överhuvudtaget för läraren har i alla fall inte nämnt något och jag tänker inte direkt be om det, HAH! LYCKAA!!! Sen var det svenskaredovisning och jag kände att nu jävlar ska jag ta ansvar för situationen (som kära Stäääfan har lärt oss att göra) och göra arbetet igår kväll och tröttheten idag värt mödan, så jag känner mig rätt nöjd. :) Sedan jag kom hem har jag bara gjort det jag velat göra hela dagen, lyssna på mysig musik, dricka blåbärsté och äta rostade mackor med marmelad! Är sugen på att se Familjen ikväll men jag vet inte om det kanske är klokast att stanna hemma, plugga och SOVA..


_

Bon Ivers nya har läckt, klart man släpper inpluggandet av allt inför redovisningen imorgon! 10 nya låtar, sova kan man göra senare! Tröttheten och stressen får framtids-Jossan, om 6 timmar, ta itu med.

tale as old as time


goood morgon!

Alltsååå.. vad händer med mig!? Hade kompledigt och bara en lektion igår så innan hann jag med bikinishopping utan något resultat, allt var sladdrigt och satt fult, och på kvällen såg vi Säkert!. Det var verkligen bra och mäktigare än jag trott så ännu mer tagg inför peace!!! Men efter det, jag blev så sjuuukt trött!!! Åkte med till erik men orkade typ ingenting utan satt mest och nickade och log och försökte hålla mig vaken! Vid 12 ville jag bara sova och då var vi ändå en hel del som drog oss hem. Eftersom det också går så fruktansvärt snabbt att komma hem så stupade jag i säng så tidigt som klockan halv 2. Sen väckning klockan 8 och iväg till djurgården för Glow & Grow Conference vilket var riktigt intressant men synd att jag behövde vara så trött (verkligen grov trötthet, sådär så man nästan inte kan hålla ögonen öppna!) just hela den här dagen!

När jag kom hem trottsade jag plugget och bara gick och la mig i sängen under täcket och sov 3 timmar, tills nyss! Vaknade och visste inte alls var jag var och vilken dag och tid det var! Fortfarande rätt seg men kanske lite mer utvilad ändå. Har dålig smak i munnen och smink i ansiktet. Bra som jag är på att ta hand om mig själv (mamma och pappa är inte hemma) så handlade jag på vägen hem, en halloumi-ost, det enda jag kände mig något sådär sugen på. Ibland när jag är i mataffärer vill jag bara köpa allt, men när jag väl ska köpa nått då finns det inget jag vill ha.. Stört! Ska väl ta och äta den där ostjäveln nu då! Får se om jag orkar dra iväg ikväll, känns ju lite segt att dö ensam hemma ifall nu jorden skulle gå under, hehe

THE WORLD SPINS MADLY ON

Vakna, försova sig lite, försova sig lite mer, samma rutiner, (blogga?!?!!? jättejättenödvändigt verkligen), skola hem äta sova. Det är samma sak varje dag liksom! Men vad är det, kanske 12 dagar kvar nu?! Hur lite är inte det!!! Men just den här veckan känns seg för varje dag har typ känts som en dålig dag! Vad är det ens för dag idag? Nu måste jag hitta något att ha på mig också vilket känns som MISSION IMPOSSIBLE!!!

ALL THE CIGARETTES THAT I HAVE NEVER SMOKED

Har precis klarat av sista dansen vilket känns lite dystert och nu kommer jag ju inte träna herre min skapare vad kommer hända med mig då jag vill inte ens veta awwaaaa! Nu kanske man skulle plugga lite någonting men jag tycker jag förtjänar dusch och lite mat! Men just nu sitter jag här och har Bailando på huvudet (vettefaan hur, varför......) och tänker på allt som jag VILL!! Jag är lite övertaggad och vill verkligen göra en massa nuu!!! Aaa men jag ska chilla lite nu va, imorgon är det fredag hahaa jag menade lördag, vad iiii.. jag orkar inte sudda det där MEN vad jag menade var att det är torsdag imorgon och det KÄNNS som fredag! Gött!




Män, sova, mysa, sol, sommarkvällar mmmmm..

SLOW DOWN THE TIME

Insåg idag att jag ÄR stressad så nu är jag hemma för att ta tag i saker och verkligen pluggaaa! Men jag har svårt att konsentrera mig för nu är jag sådär förvirrad och allt känns upp-och-ner och aaah, jag kan.. jag vet inte ens hur jag ska formulera mig för jag vet inte ens vad jag försöker säga! Jag tror det är förändring som fuckar up mitt huvud och jaa, eller så behöver jag bara sova lite! hahah Fick i alla fall ett roligt samtal nyss och kommer snart få besök av min bebbo Li igen efter vad som känns som en evighet!
smarr för öronen!

innan jag springer på toa för sjuttio-elfte gången inatt

Jag hade en mycket värd söndag efter en hemmalördag, jag och amanda hade lite mattepluggdejt med KTH-hjälp, lite film och påskharar hos henne! Idag var jag däremot brutalt trött och ännu mer förvirrad över franskan än vanligt.. Liite stressad börjar jag också bli över att jag lallar så mycket med skolarbetet, eller är jag stressad..!? Vet faktiskt inte riktigt, men det börjar ju dra ihop sig nu! Ikväll sket jag hur som helst i plugget och drog iväg på té-, chailatte- och filmmys i soft lägenhet! (rätt så kissenödig nu) Sen var jag lite rädd på den nersläckta saltsjöbanan hem och nu kan jag inte riktigt sova för magen gör så jävla ont! Som tur kan jag ju sova länge imorgon bitti!
.


NAJS BAJS

Alltså Johnossi, fyfaaaaaaan vad fett det var!!!! Först i kön till grönan, liksom hänga på låset och sen kubba och kötta för att få platser längst fram! Den 5 timmar långa väntan (delvis i spöregn men det var rätt gosigt!) gick ändå inte så långsamt och var sjuuuukt värt när det väl smällde!! Det var verkligen SÅ najs och nu blev jag så himla taggad på allt men först och främst på att sova, nattiii!!

I KNOW YOU WANTED TO GROW AS A PERSON INSIDE BUT ALL YOUR DREAMS COLLIDE

Taggar med massa Johnossi inför imorgon! Ser sjukt mycket fram emot det, najs najs najs! Fast just nu känner jag för att variera mig med lite reggae, bra grejer. :) Hej hopp!

LIFE IS A BEACH, I'M JUST PLAYIN' IN THE SAND

Tjoo bre! Sitter och dricker lite för tjock smoothie så jag måste äta den med sked, lyssnar på Lil Wayne och insåg precis att jag kommer komma försent till skolan, jag börjar liksom nu.. Hoppsan Kerstin! MMmm men mina ben är nyinsmorda med mango body butter (sånt där som JD brukar äta, eller rättare sagt bre på en bagel!!) så mina ben smells like heaven! Mmm mm mmmm!

Jag gillar dagens väder i Nordkorea:
HAHAHAAHAAAHAHA

WHEN THE MORNING FAILS ON THE FIELDS OF DESIRE

Gosh, i sommar, jag är SÅ TAGGAD!!!!

FUCKING AWESOME INLÄGGG

Nu har jag dansat två dagar i rad, lika hårt varje gång så nu är jag rätt så jätte slutkörd!! Kom på att jag kanske ska plugga lite någon dag också.. lever liksom lite som om det redan är lov.. he he hee. Men ahh jag är trött i huvudet nu och det känns som om jag har lyckats fucka upp min rygg lite och jag BEHÖVER en dusch!!!! Men först ska jag bara tipsa om en konferens som min kompis organiserar, är inte det rätt grymt!!?!?! :D Sjukt ambitiöst och bra och jag tror att det finns en efterfrågan efter något sånt här Därför tycker jag att ni ska läsa mer om Glow and Grow Conference och attenda eventet på fejjan föfäään!! Överskottet går liksom till cancerfonden och allt, så det är alltså en god gärning för både dig och andra!
Och när jag ändå länkar massa najs grejer så kan jag passa på att länka Vikkan & Co, helt awesome band med massa sköna snubbar! Men är ni inte övertygade om hur bra de är så måste ni ju komma och se när de spelar om två veckor och på samma gång se några andra grymma band! Nu vet ni lite vad jag kommer syssla med under de närmaste helgerna.
Det är såhär det går till på dansen serru!! ;)

I'VE FORGOTTEN HOW TO SAIL

Fett galet sjukt otroligt fenomenalt fint och varmt väder idag!! Jag hade njutit till fulla drag OM jag hade varit så genial imorse att jag hade tagit shorts.. Men men, imorgon då tror jag banne mig att jag ska våga mig på bara ben! Efter skolan åkte vi till stan för att köpa gröna kortet på Grönan men det visade sig att de hade stängt idag och imorgon. Men det gjorde inte såå mycket, vi fick ju t ex en trevlig tur on a boooat maddafakkaaaa!! ;)
Vår franska lärare hade nog rätt om det där med skomakaren som hade ledigt mellan hägg och syren och att det här är den finaste tiden på året, allt är så grönt (och frodigt!!), nytt och det luktar till och med gott! Hur bra är inte det!?? Nu ska jag lyssna på lite fest och sen sova, natti!
massa fejnt (mmmycket blommor) som jag fotade på Gotland förra året

LIKE A MONKEY READY TO BE SHOT INTO SPACE. SPACE MONKEY!

Hade en grymt bra lördag med lite lunch och spanande efter coola/snygga/roliga människor vid hötorget, sen middagsfixande (jag bidrog med att vika servetter), jordgubbar och smält choklad, Irish drinking songs, Sing Star, Fight Club och övernattning! Kunde inte varit bättre!! :D
I fredags lyckades jag försova mig en hel timme, lyckat! Efter skolan delade vi ut lite flygblad på stan om den här konferansen och det var faktiskt roligare än jag trott! Vi avslutade med att gå på stan och leka engelska turister, hahah. Sen blev det mat och ännu mer god mat hos Ida. Mysigt men jag ångrar liiite att vi inte gick på en spelning! Men men.. nästa gång, DÅ! Nu är jag rätt trött och ska bara chilla hemma med lite släktingar och kanske försöka få något vettigt gjort!
.
(ÄNTLIGEN gick det här inlägget att posta, blogg.se sög i helgen!)

DON'T PAINT THE SILENCE BLACK

lite gammalt och gött
Jag är mycket, MYCKET trött men jag vill inte sovaaa nuuu (som ett tjurigt, litet barn..)! Jag vill baka, fast jag vet inte vad!!? Vi har säkert inte ens några ingredienser hemma.. det är väl bäst så då! Imorse övervägde jag helt seriöst att försova mig första lektionen eller kanske hela dagen men jag tog mig i den så kallade kragen och gick upp. Tungt! Allt det här är helt osammanhängande och nu känns det som om det kommer bli vinter igen, men aldrig att jag tänker plocka fram mysse och vantar igen (brukar iofs aldrig ha mysse så då är det problemet löst!). Hej då

DON'T KNOW WHY I'M STILL AFRAID, IF YOU WEREN'T REAL I WOULD MAKE YOU UP

Åh, från första avsnittet! Lyssna på den här för optimal upplevelse!
gråter.VARJE.gång
De är så söta!
Hade en pissig och ovärd dag (man kan säga att vädret bidrog...), men det är inget som inte lite OC kan fixa!! Heheh, jag blir verkligen en sån geek när det kommer till den här serien, men vad ska man säga, den ääär ju underbar!!! Ett litet smakprov från den fantastiska underhållningen som familjerna i Newport Beach kan erbjuda HÄR! höhöö, yogalates.. ;)
(Det här var nog det löjligaste inlägget genom tiderna men jag ber er att ha överseende, hihi!)

LIGHTS WILL GUIDE YOU HOME

Alltså publiken i Globen... Chris kommer ju t o m av sig för att han blir så paff!!
Rysningar!!
Vackert, maffigt och grandiost med extra allt!!
Inte så pjåkig avslutning!!
Coldplay kommer alltid vara bra! <3

...

Sådär ja, då var ca 3 och en halv timmes franskaprov, med lite pauser mellan, avklarat! Trodde jag skulle somna bara efter första delen, förträffligt!!! Men nu är det överstökat, fast imorgon ska fortsätter helvetet med den muntliga delen. Ni hör ju hur bra det här låter! Men nu ska jag i alla fall fortsätta knarka Satan i Gatan och knalla över till Jempoy för att baka pizza (Sara Lee är såklart med, fun part of cooking liksom! ;)) Nu river hungern som en aggressivt, rabiessmittad katt i min mage (lyriken har etsat sig fast lite i mitt huvud, tack till givande svenskalektionen, hehee) så jag avslutar här!
Och juste, vad fan hände med värmen egentligen!?!?!?! Pisskallt ute nu!!

TOASTER-KNIFE

skulle spara sååå mycket av min tid på morgonen..

jag vet hur du ser ut i inga kläder

Vi stod i fönstret bara du och jag
Jag viska det jag vet att du vill ha
Fin låt, fast den gör mig ändå lite deppig! Kanske dags att sova nu, det väntar ju en dag imorgon också, natti.

VÄLKOOOMEN SKÖÖNAA MAAAAAJ

Vaknade för några timmar sedan hos Tezz efter en kuuul valborgsafton!! Det var sjukt vad det var mycket folk på tunnelbanan inatt och typ alla var dräggiga, hahaha, ååh valborg..! <3 Vi somnade till scary movie 3 med chokladtårtan i knät och huvudvärk. Trodde jag också skulle vakna med värken, men icke!! Sååå skönt! Nu sitter vi coh kollar på filmer och american idol, massa deltagar i idol med underbara namn som typ Laqueesha och Tatyisha! ihihihhi

Oh yeah, nu har jag Spotify Premium och nu finns också The Wild Hunt på spotte, hur bra som helst!!! :D Taggar franskaprov imorgon genom att inte göra ett skit!!
.
Och kolla vad jag hittade bland allt bråte här hemma, lite gamla bilder som jag scannade till datorn! Hihiih
Hahahaha, så jäävla cool broooor!!!
Så fin och jämn lugg hade jag när jag var liten, något att sattsa på nu.....?!!?
Typ sötaste jag sett!! <333
Gos hos mommo och moffa!
Sjukt fashionabel pose, HAHA!!!
bara.dör.
Far och jag <3 (fast jag skulle lätt kunna vara en pojke...)
gluggen!
Åker i skrindan på gräsmattan (som alltid hade stickigt gräs och myrbon, ååh jag saknar faktiskt det..!!) på landet. Och ja, skjulet i bakrunden stod snett och var nästan helt förfallet men det hade sin charm!! Men nu har de nya ägarna rivit det..... </////3

RSS 2.0