mormor carbonara trolololol

Min allra fantastiskaste vecka fortsätter men blir så himla mycket bättre när jennifer köper kinderchoklad till mig i caféterian! <3333 Provet får bära eller brista imorgon säger jag bara. AVlider bara av tanken på så mycket tråkiga och onödiga saker jag skulle kunna skriva i det här inlägget, så jag avstår. Jag åt spagetti carbonara idag och kollade på program om att hyra mormödrar. Spagetti och mormor går inte ihop.... DET HÄR ÄR TYP MIN MOMMO FO REAAAL HAHAHAHHAAHAH <3333:
ahmeen mormor dåå <3

jag avgåååååår

Japp, nu tänker jag snart vara mitt tjuriga jag. Hade typ best.sunday.ever igår innehållandes mys med Louise som sovit över, lussebullebakande, sen kollade jag Harry Potter(hur awesome liksom!?!?!), åkte och lyssnade på skön reggae med sköna människor i dieselverkstadish och tillbaka hem igen för att se bästa Love Actually.

Detta underbara resulterade i att jag behövde skynda hem idag och göra matte fram tills nu med lite pauser för näringsintag(och tro mig, näringsintaget är okontrollerbart när jag är i ostabilt plugg-mode, I'm becoming a fucking flodhäst but what can you do..). Men vad får man för att man är duktig och pluggar hela jävla måndagen, jo, KARMA(ja jag är ett vidskepligt cp som tror på karma, PROBLEM?) IS A BITCH OCH GÖR SÅ JAG GLÖMMER ETT MÖTE OM RESAN TILL NICE, SOM MAN INTE FÅR GLÖMMA. VARFÖR?!?!?! VAR DET BARA FÖR ATT JAG HADE EN SKÖN SÖNDAG DÅ JAG BARA KOPPLADE AV!?!?!? AAAA TYDLIGEN FÅR MAN INTE NJUTA AV EN SÖNDAG NEJNEJ VISST. HORA. OCH MATTE ÄR JU OCKSÅ BLAND DET FITTIGASTE SOM FINNS FÖR DET VILL JU INTE FUNKA. DESSUTOM VET JAG INTE EN SATE SOM HAFT ANVÄNDING AV EKVATIONSSKIT EFTER SKOLAN!!!! (tänk er ännu större caps lock:) GOD MORGON!!! MEN NU FINNS DET FAKTISKT TEKNOLOGI SOM KAN SKÖTA SÅDANT ONÖDIGT OM MAN MOT ALL FÖRMODAN SKULLE BEHÖVA DET.

jag är helt utmattad av ilska och pluggtrötthet och magont (som jag säkert fått för att jag är så stressad och har så mycket ångest!) KEEPS.GETTING.FUCKING.BETTER. OCH MITT LÄPPSYL SMAKAR KAPRIS ISTÄLLET FÖR NÅGON OKÄND GOD SMAK, GÖR MIG SÅÅÅÅ MHYCKET GLADAREEEE. jag lever på att klaga idag. att skumma mjölken gick också åt helvete kan jag ju tillägga när jag ändå håller på. jag vill bara åka in och mysa i stan balnd alla julbelysning och köpa kläder som är fina och en jacka som kanske värmer tillskillnad från alla mina jackor (som jag förövrigt kräks på)(*nypa salt*) jag avgår för dagen och taggar (INTE) ny dag imorgon.

helt obetydligt inlägg som ingen behöver läsa

STRÖ LITE SOCKER PÅ MIG ÄR DU VÄNLIG!!! Jag har gjort matte nu, länge. Men nu får det vara nog. Jag är käääär i mina högtalare, herregud så bra, jag bara valsar runt här hemma till mina bästaste låtar och mår! Lammsteken står i ugnen och snart kan man bänka sig i soffan framför lördagsunderhållningsprogrammen på fyran med ett glas rödvin och en alladinask medan maken lägger barnen. Även fast det kan kännas sjukt torrt ibland att det kanske är vad framtiden, så vill jag nog ändå ha det så någon gång lååångt fram i tiden. Men nuuu kommer Louise när som helst och sen, jennifer och då blir det mys! Nu känner jag mig ung. Jag ska bara carpe diem. HAHHAAH LOOOL Tjo bröder

A CHAAAANGE IS GONNA COOOOME

Alltså livet är ändå rätt okej najs liksom. Så himla lätt att klaga men det ska man ju fan inte när man sitter med tak över huvudet, mamma planerar lussebullebak, man är glad, lyssnar på bra musik och känner innerst inne att man har en riktigt trevlig livssituation. För en vecka sen vid samma tidpunkt kan jag ju säga att jag hade en helt annan inställning och var betydligt mer gråtfärdig, men det är ju det som är så underbart, att allt är relativt och att man ändå kan växla om så fort ibland. Gör mig ännu gladare, pressen över att jag ska plugga matte kan inte ens bring me daaaoown!! Och igår hade jag det allmänt trevligt med lite vänner, såg på bio och avslutade kvällen på gamla hedliga café 60. Men på tal om förändring..
det här är jag ibland i mina sämre stunder
ibland blir jag lite arg
ibland kommer husmor inom mig fram
när jag känner mig riktigt jävla festlig och swag
ibland när jag tänker på katter..... och hur jag vill krama alla, sätta på dem små söta rosetter och stoppa dem på regnbågar!!!
när är med i jackass och åker rullskridskor i en buffeljord
när jag lever mitt fabulösa liv på min fabulösa 320 fot stora yaaczxht minglandes om gårdagens tillställning med mina glamourösa, svinsnygga vänner
minns den gången jag odlade skägg..
..sen kom en häst och åt upp allt mitt kroppshår, allt detta var då innan jag ens fyllt tre år
ganska hård barndom, men det blev ju människa av mig ändå!
nu för tiden tar jag det mest lugnt och chillar på min elefant

the nights are getting long and the things that keep us apart keep me alive

Och juste, åker med skolan till Frankrike en vecka i vår så man ska ju liksom inte klaga. särskilt inte när man endast behöver pröjsa drygt 1000 kr för hela resan! Vill också väva in här att denna låt är finelifinfin och tja det var väl allt jag har att erbjuda för idag






WALLA HABIBII

"Nu skiter jag i matten fram till jul för vi kommer ju ändå inte ha något prov..." sa jag så sent som imorse på väg till skolan. Första lektionen, matteläraren: "och nästa vecka har vi ju dårå prooov!" HUUURAAA Well, well.. Ikväll har jag i alla fall ätit årets första lussebulle, tränat som sjutton och sen svullat i mig avocadomackor för det är gott. Imorgon har vi en enda awesome lektion och jag nostalgiar fortfarande, särskilt med den här grymma!

backstreeeet's back ALLRIGHT!!

Alltså shais jag är INKAPABEL TILL ATT PLUGGA!! Hela eftermiddagen har jag roat mig med att göra spotifylistor, ett mycket tidskrävande arbete för en som mig. Förövrigt återupptäckte jag typ min barndom med Hits for Kids skivor till julklapp med Destiny's Child, Britney Spears, E-Type,bästa Backstreet Boys och många fler. Så himla mycket nostalgi att jag nästan blev kär i Backstreet Boys igen, FATTA ATT HÖRA DEN HÄR LÅTEN LIVE STEKT I SMÖR MED SOCKER OCH GRÄDDE PÅ JAG SKULLE DÖ TYP FEJNASTE!! HAHAHA men faktiskt, jag gillaren... Nu känner jag mig som en dålig kvinna som inte vet varken hur menstrationscykeln fungerar eller stavas! I die. men bakgatupojkarna hjälper mig att hålla modet uppe. baackstreeet's back ALLRIGHT!!! min musiksmak går ju inte att tvivla på

stabilt

Tänkte på de som fuckade ur till flux och skrillex ikväll samtidigt som jag sprang uppför segaste och längsta backen med I CAAAN'T STOP I CAAN'T STOOOP i öronen och passerade den där obehagliga, upplysta och inglasade Jesusstatyn. Stannade inte förän jag var uppe och kräktes av utmattning, så jag skippar nog den backen nästa gång va. Ändå nice att springa, slippa naturkunskapsplugget ett tag.

Efter skolan kändes det mer värt att åka hem till ida och måndagsfika respektive plugga istället för att gymma. Efter att ha pratat om matsmältning och andning tänkte vi liksom att en promenad i naturen (lite into the wild-inspirerade) skulle vara helt utmärkt för att praktisera både matsmältningen och andningen som vi precis lärt oss hehee. Kom sen hem för att plugga mer och läste igenom sidorna en gång. EN gång, på en hel kväll! Då kan man ju säga att jag gör typ det mesta för att undvika plugg.. Stabilt! gott natt o_O

there's a big hard sun ☼

☼☼☼










two years he walks the earth. ultimate freedom

Skulle vara helt ok trevligt med en pojkvän, just sayin. Börjar bli lite trött på den här strong independent woman grejen, känns mer forever alone än stark och självständig typ. Innan jag börjar plugga ska jag se klart bästaste filmen!! Har inget smink heller så det är fritt fram för niagarafallen att flöda.
.

metallics

Metallic. Det är något med mig, metallic och höst. Den där skatan inom mig kommer fram såhär i novembertid, dras till allt som skimrar och glänser. typ. jag låter som ett cp men whatevaaah!

Förövrigt var jag på superlyckad överaskningsfest igårkväll och umgicks med gott folk ända in på småtimmarna. Överaskningsfester måste ju vara bland det underbaraste, särskilt att se Olivias smått skrämda men lyckliga min när alla stormade in i hallen och skrek "SURPRIIISE!" Idag är en såndär dag då jag bara tar det piano, men naturkunskapen ligger ändå som ett skrynkligt, svart orosmoln från en stop-motion film i mitt lugna sinne. HU-RA

everyday I'm tumblin

Här tumlar jag runt ibland, som en boss.

fucka ur

fucka . ur









alltså jag får ju ryck om ni inte trycker på länkarna.

FUN FUN FUU-UU-UUUN

Morning sickness, humörsvängningarna, den utspända magen och att jag nu cravear mörk choklad som en liten sate... BAM! PREGNANT. typ. haha, nej skämt åsido, för det är jag inte O_o, men så har jag känt de senaste dagarna. I och för sig låter det också lite som symptomen för en TONÅRING! För övrigt har jag inget mer av intresse att tillägga förutom att jag ser någon slags mönster genom alla mina webcambilder. Standardposen som återkommer om och om igen. Varsågod, här är ett smakprov
dat tröja över axlarna!!
dat schteeek
dat mun...
i don't even..
dat fierceness
dat söndagsmorningface

HUUURAA VA BRAA

ALLTSÅ FYFAN VAD BRA VI ÄR KLARA MED VÅR STOP-MOTION FILM I SKOLAN OCH FÅR SOVMORGON IMORGON!! HELVETTTTEE!! JAG ÄR FUKKING ON TOP OF AN ISBERG!! Aaa, jag är typ taggad OCH imorgon är det fan FREDAG! HERREJÄÄÄVLAR! Eftersom jag skippade att gymma efter skolan och åkte hem till jennifer och fikade med henne istället så ska jag nu ut och springa och gör av med energi för jag är så FUCKING TAGGAAAD!!!
alltså KÖTT A

ooh jääävlaR

Håll i galoscherna och kölhala mig baklänges men jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig nu! Jävligt bra initiativ om jag får säga det själv. Future-Josefin kommer tacka mig jävligt mycket imorgon när jag vaknar utvilad och pigg som en jävla struts.

..why are you wearing that mansuit

Jag fryser som en jävla huuuraa så jag tänker inte gå ut, där det är ännu kallare, för att jogga. Dessutom vågar jag inte, för det är mörkt eheee.. och jag kollade precis på Donnie Darko med ashög volym på högtalarna och bas som gjorde att golvet vibrerade varje gång Donnie hörde Frank tala till honom. Så jag kommer ju få hjärtattack varje gång jag springer förbi en tom lekpark, det där läskiga huset som alltid varit läskigt och särskilt kyrkan. Nej tack, hellre stanna hemma och ta på mig ett till par raggsockor! Och ni lär ju förstås se filmen om ni mot förmodan inte gjort det än

nomnomnomnomnom

Hmmm, blogga vare jaah... Projektveckan kickade igång idag och vår grupp ska leverera en stop-motionfilm om om två potatiser och temat är vinst eller förlust, spännande! Den här första dagen fanns det inte så mycket vi kunde göra så jag kände mig oerhört produktiv när vi satt där och klistrade ihop en natt- och daghimmel med babeig sol och ännu babeigare måne. Hot mamaaaa! Jag är lite för trött för att skapa såhär fritt känner jag.. Och sen efter skolan drog jag en vända förbi gymmet för att jobba på kroppsformen, ca en och en halv timmes crosstrainer och sen lite styrka, damn jag kände mig hurtig. Men förstås smällde jag i mig massa mat så fort jag kom innanför dörren och nu står en försenad farsdagskaka på diskbänken och väntar. Nomnomnom afrikabarnmage HERE I COME!! HUR JÄVLA KUL VAR INTE DET HÄR INLÄGGET JAG GARVAR LÄPPEN AV MIG. Nej nu ska jag nog vispa grädde som ska ätas till kakan som består utav smör, socker, choklad, smör, SMÖR och mera smör! det är gott :3
Huuruuur som står ivägen när jag kör med min truck.. Challenge accepted.
bitch be maaaad

why did you choose to lean on the man you know was fallin

Hade en spännande 11/11-11 kväll igår. Först lite spontan, gosig middag. Jag mortlade ihop en pesto! Det följdes av hårt iPhonegameande vid köksbordet, hora var nog kvällens mest använda ord, vi hade mycket trevligt. Pappa och mamma var på olika håll, bror och smågrabbarna hade därför väääldigt kul, jag hamnade på alla fyra i badrummet med trasan i högsta hugg, sen kom pappa och stämningen blev inte lika kul, jag vinkade av snällaste ida och klockan halv tre satt jag på badrumsgolvet igen som en stöttande syster. En hejdundrandes förkortad version av kvällen som man sent lär glömma! Just nu kan jag inte riktigt förmå mig att gå och duscha för den här låten är så himla bra och måste spelas om och om igen. Och så vill jag att den här filmen kommer på bio snart. bara låten får mig att vilja se den!


skillz på grillz

okej, jag kan verkligen inte skriva ett inlägg. Det blir bara såna här "Cha cha bloggen... jag jag jag..blablabla"-inlägg som är så himla kul att läsa men aa. Nu sitter jag i och för sig och lyssnar på Mumford & Sons och taggar deras nya skiva! Men från ett band till ett annat, Fleet Foxes i tisdags var så underbart bra. Ribban låg ju rätt högt efter att ha sett Bon Iver men fan vad Fleet Foxes levererade ändå! Och annars då, fått en iPhone, lite sådär bara, dansat så att svetten rann och idag tog jag och jennifer med oss kaffet, dajmen och standardmandarinerna till ishallen och åkte lite skrillor. Jag var som bambi/Michelingubbe på hal is medan jennifer var självaste isprinsessan. Kontrasterna <33
jennifer skillar, behöver jag ens säga mer

set your dream where nobody hides

Det positiva tänkandet från igårkväll hade som blåst bort imorse då jag vaknade och bara tänkte "nejnejnejNEJFITTAJAGVILLSOVA". Men det gick ju bra ändå! Två lektioner, peace of cake, en och en halv timmes gymmande efter, gick finemang tills jag kom hem och var tvungen att sätta mig ner på hallmattan för att jag dog lite av hunger. Ovant att inte äta någon frukost på morgonen när jag käkat dundermåltid varje morgon på lovet. Alltså jag kan ju verkligen kontrollera näringsintaget inför träning... antingen äter jag precis innan så jag spyr eller så dör jag för jag äter nada. Lagom, that's the way of living! Hur som helst, att lägga sig på sängen med en saftig mugg kaffe nära till hands och en god bok, som min far brukar säga, är verkligen inte fel. Lite skön musik till det är ju förstås standard, och den här är bland det bästa just nu. Imorgon blir det fleeeeet foxes tjiihihohohohowaa!!!!!! ♥♥

hej hopp gummisnopp

så var det skola imorgon dårå. Jag har haft ett superskönt lov så det känns helt okq8 om ni frågar mig. Och det känns bra och skönt att jag faktiskt går på Nacka och inte någon Viktor von af Ryyydberghw skola. Mmhhm! För mig blir det någonsorts nystart imorgon, då börjar mitt nya år, jag har laddat om lite nu. Gooood feeeling, yea.

home, we're savage high. come, we finally cry

Wash. från tre minuter och framåt, typ det finaste och ungefär det ända jag lyssnat på idag ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

alltså, bon iver. Jag skulle kunna skriva en hel uppsats om hur bra det var om jag bara fann ord som gör de rättvisa ♥♥ Tårar, rysningar och öronorgasmer säger rätt mycket ändå, och den här fick mig att dö en hel del

you can't rollerskate in a buffalo heard

you can't rollerskate in a buffalo heard... Ahahahahohooo, bra låt som jag varierar med här i mitt tagga-bon-iver-mode! Ikväll.fucking.smäller.det.♥ Men så länge, kom ihåg barn att juu kään't råwlerskejt in ö baffalo höööörd

just came to say HELLO!

HELLOOO jag är hemma nu, planet har landat, besticken i lådan, hästarna hemma, poletten är nere. Bara om ni undrade liksom. Sitter och försöker att undvika att klia bort den lilla bruna hud som jag fått och är allmänt taggad på saker, särskilt bästaste Bon Iver imorgon nomnomnom ♥♥♥ Gran Canaria var förövrigt så underbart, bara att kunna ha shorts och linne igen var nog för att tacka någon där uppe för! Kanske ska ta itu med standardgrejerna när man kommer hem såhär, packa upp och ta mig igenom alla bilder, radera och redigera. Wawawaa jag är överttrött alternativt hyper så hejdah. eller hej. Jag är hemma i alla fall, mmm spännande

RSS 2.0