A.W.E.S.O.M.E.





Rodeo #58
Model: Marloes Horst

Jag är typ galen i de här bilderna, hur snyggt!?!?


just/nothing









source: LoveMoreblog

Hejsan, haft en bra dag?
Igår såg jag på Idol, och shit vad Tove var grym och snyggt stylad (som hon alltid är)!! Sen såg jag såklart på Cirkus Möller, haha, så enkel humor har jag. :P Shan Banan är bara bäst, så klockren! Idag var jag L och E i stan. Jag var hur taggad och sugen som helst på shopping, men jag hittade INGET! Så besviken.. What ever, jag överlever. Nu ser jag på Svampbob Fyrkant-maratonet på MTv (ännu mer enkel humor!). ;)


abbey/lee/kershaw



Såg just det här filmklippet om Abbey Lee Kershaw på Carolines blogg. Är inte Abbey helt amazing!?! :D Här är några bilder:

Abbey Lee backstage på Victoria's Secrets showen. LOVE the hair!! <3 Och stylingen är lite Lady Gaga!? Denna bilden är också från Carolines blogg.




source: FashionGoneRogue


PINKISH





source: studdedhearts

Galet härliga bilder, jag blir glad inombords!

Det är bara en vecka kvar till vår skolas Nobelfest. Det är ett litet projekt där niorna gör arbeten i grupper om personer eller organisationer som de skulle vilja nominera till Nobelpriset. Sen har skolan en Nobelmiddag/fest där man presenterar vinnargrupperna. Det roliga är att min grupp faktiskt är nominerade för fredspriset! All the hard work paid of! Fast vi har ju inte vunnit..än ;) Frågan är bara vad jag ska ha på mig!? (i-lands problem)

//Jossan


N.Poly










Paris Vogue sept 09

Helt underbara bilder på vackra Natasha Poly!


HORSE/DRESS


source: columbine.freshnet.se
Så cool klänning från Kimberly Ovitz ss10 collection


Eftersom det börjar bli aktuellt för mig att välja gymnasium, så gick jag, mamsen och papsen på ett öppet hus i eftermiddags. Efteråt passade jag även på att köpa ett sånt där snyggt smyckesträd! ;) Nu kan jag ha alla mina favoritsmycken hängda på det! På vägen hem blev jag otroligt sugen på lussebullar, inte bara vanligt sugen utan verkligen sjukt jättesugen. Jag tror aldrig jag har varit så sugen på något i hela mitt liv. Så vi svängde in på Ica och köpte en bulle. Nöden har ingen lag! ;)


LACE/PEARLS


source: Vogue spain sept 09

Favourite Things from Chanel Iman. source: H&M

Så snygga grejer. Jag är verkligen sugen på att kombinera svart och vit spets med massor av pärlor!


leo/grey/white/





Körde på en slapp-chic outfit idag med vit klänning, grå over-sized kofta, leo-sjal, svart väska och massa smycken ofc! ;)

Idag stod Rumi, på fashiontoast, för inspirationen till outfiten. :)

//J.


a/moment/of/sunshine







Passade på att ta lite bilder i lördags när solen äntligen tittade fram. Bilderna blir alltid så härliga i solljuset! ^^,

Lägesrapport: Skola, skola = mindre bloggande. Inte mycket att göra åt, snart väntar ju gymnasieval. Jag har såå svårt att bestämma mig för något gymnasium, men jag är lite sugen på ett speciellt..

//J.


Classy Katy Lace♥


Classy Katy Lace ♥

"En svart, kort klänning i figurnära modell med lite markerade axlar och långa ärmar. Vitt, blommigt spetstyg täcker klänningen. Den har inte någon ringning framtill, men en ganska djup ringning i ryggen. Matcha den med en liten väska och klackar, så är du redo för festen. Men funkar utmärkt till vardags också."

Skulle ni snälla, söta läsare, om ni gillar den här klänningen som jag designat för en tävling på YourModa, kunna rösta på mig HÄR!?!

Puss // Jozzan


colour/my/world


Jag har blivit riktigt sugen på att måla läpparna i såna här läckra färger! Tänk er till svarta kläder och färgglada accesoarer som t ex:

Jag hel diggar Ellis apcoola klocka som jag fotade här om dagen! :D

Idag blev ännu ett prov överstökat, so prov om judendomen. Och så är det ju fredag, fast jag har en hel del arbete att göra, men men.. Jag försökte t ex göra ett musikprogram till idrotten i eftermiddags, men så fort jag skulle prova ut rörelser till någon av mina låtar så slutade det med att jag dansade loss som en galning. Haha, så kan det bli! ;)


PICS/17-NOV




1. Fötterna tillhör L och Elli. 2. Fina Elli vid ett fönster. 3. Random krukväxt i skolan.


ASHISH/TOPSHOP



Äntligen har de här skorna kommit ut på Topshops hemsida, som jag har väntat på dem. Jag bara måste prova dem, kanske tom köpa dem, men bara kanske.. :) Hur som helst, så har jag kärat ner mig totalt i dem!


Sparks/fly/out








source: FashionGoneRogue
Model: Sophie Vlaming
Photos by: Annemarieke van Drimmelen

Det här vädret är så fruktansvärt deprimerande. Mörkt och regnigt. I morse när pappa väckte mig, kändes det som om det var mitt i natten med tanke på att de var kolsvart ute! Hoppas i alla fall de här coola bilderna piggar upp i höstmörkret! :) Nu måste jag verkligen träna till ännu ett hopplöst prov, sen ska jag gå och lägga mig, tidigare än vanligt.

Några av bilderna inspirerade mig till rubriken, men det är också namnet på ett avsnitt i True Blood där Jason hallucinerar efter att ha druckit vampyrblod. :)

//Jossan


lady/gaga/goes/A/McQueen

Jag måste bara lägga upp den här comhem-reklamen. Den är bara för bra! I den här versionen finns orginalet bredvid:


När jag först såg Alexander McQueen's senaste kollektion, så visste jag att det var nått Lady Gaga skulle gilla. Och mycket riktigt, i hennes senaste musikvideo bär hon ett och annat plagg från kollektionen: vita klackar i början (t ex i badkaret), svarta klackar (samma modell som de vita) när hon står bland diamanter och denna extrema outfiten:


En jävligt cool video, måste jag säg! :D


WILDFOX



Feelin' foxy!


EASY/GOING






source: LoveMoreblog
Model: Alina Rock
Jag citerar Filippa Smeds: Bilderna är FAB!

Haha, vilken flummig fysiklektion det blev igår. Det var sista lektionen, alla var trötta och orkade inte jobba, så vi satt bara och kollade på när några killar i vår klass låg på golvet och "brottades"! Det roliga var att vår vikarie inte brydde sig. Barnsligt, men kul var det! ;D

Jag har haft en rätt chill lördag, så imorgon får jag se till att ta tag i allting! Tråkigt, men that's life!
//J.


HALO




Magazine: Lurve #2
Model: Jennifer Pugh
Photographer: Stacey Mark
Härliga bilder i dystra tider!

Hejsan! Nu mår jag äntligen mycket bättre, så idag var jag i skolan och fick en redovisning överstökad. Min laptop har inte gett några livstecken, så jag har gett upp hoppet. Håller på att bygga upp en ny inspirations-mapp, eftersom den gamla gick förlorad med laptopen! Har lite besök av släktingar den här veckan också, vilket är trevligt. :)

//Jossan


two/more


source: FashionGoneRogue

Erin Wasson. source: conscient

Jag passade på att lägga upp de här bilderna också, när jag ändå höll på! Får se hur mycket bloggande det blir under de närmaste dagarna. Ni får helt enkelt kika in och kolla lite då och då! :)


gentle/like/a/summerbreeze





Beautiful pictures from Numero 82. There is that colour that I looove!! ^^,

Sorry för mitt urdåliga engagemang här på bloggen. Här om dagen krashade min laptop totalt (alla mina tekniska prylar verkar vara emot mig, min mobil la ju också av! ) Som tur har jag alla bilder jag själv har tagit på en minnepinne, men hela min grymma inspirationsmapp var ju på datorn. Idag lyckades jag i alla fall sparka igång datorn i några få minuter och laddade ner en hel del bilder på minnepinnen. Det är nog det ända jag har orkat göra idag, jag är nämligen sjuk. *suck!!* Ont i halsen, nysningar, hosta och rinnande näsa är bara förnamnet!! Jag får sällskapa med min handikappade katt. Gucci har nämligen en tratt på huvudet och något som liknar korvskinn genom svansen. Han blev biten i svansen och måste nu har "korvskinnet" där för att det inte ska bildas en ny varböld. :/ Nu ska jag vara lite sentimentalisk och kolla på Aristocats, en gammal favorit (jag är en nörd när det kommer till tecknade filmer!) ;)

Adios
//J.


HORSES


OMG, LOVE THIS PICTURE!




Så vackra bilder! Inspiration och bilder från LoveMore blogspot.


Russh/Beauty


Liknar hon inte lite Sookie från True Blood på bilden ovan!?


source: FashionGoneRough
Model: Ashley Smith

Borde plugga till fysikprov, men istället kollar jag på alla inför-EMA-program på MTv. Missa inte för guds skull EMA 21.00 på MTv ikväll!! :D

//Miss J


LEO






New tee, bought on monday! :)


PINK/LIPS









LF-stores fall 09

De här bilderna piggar upp efter en tråkig skoldag som denna. Så synd att lovet är över. Nu måste man gå upp tidigt på mornarna igen, vilket inte är min specialitet! :S
//Jossan


piece/of/heaven


source: http://caroline.feber.se/ 


COLOUR/AND/MOVEMENT





source: FashionGoneRouge
Model: Anne-Marie Van Dijk
Love the colours and the movement in these pictures!

Tjena mosch! Idag var jag i stan med Elli, som precis kommit hem från Egypten *avundsjuk*! Jag hittade en del snyggt som jag får se till att visa här någon dag. Under eftermiddagen har jag arbetat på min klänning från syslöjden. Jag låg så mycket efter med den, så jag fick se till att ta tag i det hela! Ni missade väl inte premieren för Fashion på 1:an som kom kl 21.30?! Bra program med mycket inspiration! Nu blir det att duscha och sen sussa så sött, det är ju skola imorn. :(


ERIN/WASSON


source: ELLE

Om det var varmare väder så skulle jag velat se ut så här idag. Erin Wasson är helt enkelt FABILOUS!


MAKING/STUFF




Jag har haft en riktig pysselverkstad här hemma idag. Här om dagen köpte jag nämligen fyra stora bildramar på IKEA, som jag ska ha kollage i. Hittills har jag lyckats göra ett kollage (det ovan), blev riktigt nöjd! Nu ska jag ta lite glass och se på Djävulen bär Prada, grymt bra film! :D
// J.


feeling/a/little/freaky/today





source: becauseimaddicted

Känner mig lite freaky idag..


Isabeli





source: leFashion
Model: Isabeli Fontana


RSS 2.0