CHANEL PARIS

mycatisgay

Chanel, det är bra grejer det! FASHIIOOOONN BAAABYYY!!
Jag vill verkligen åka till Paris! Då ska jag helt klart klä mig assnyggt, stiligt, Chaneligt och fika på sofistikerade caféer, besöka allt sånt där klassiskt som Eiffeltornet och jag ska shoppa, bo och leva LYXIGT, sådeså! ;D Tänk att även få gå på Paris Fashion Week *dreggel*, det är verkligen en av mina största drömmar! FAAAN va cooolt det skulle vara! (känner att jag överanvänder utropstecken men what the hell!!!!!!!!!!!!)

TEN TIMES LOUDER

That one track on your iPod that is ten times louder than the rest, hehehe.

HEART SKIPPED A BEAT

God morgon! Tänkte försöka mig på ett litet morgon inlägg, lite baraförattjagintevetriktigtvarför. Vaknade i arla morgon men låg kvar i sängen alldeles för länge, fick kasta mig upp ur sängen, hjärnan och kroppen hängde inte med, föll pladask på marken och insåg att jag inte skulle hinna med det tidigare tåget så nu sitter jag här med lite mer tid. Lyssnar på schyst musik, som varje morgon, grymt bra sätt att starta dagen på enligt mig. Man blir aspeppad! :D Men man kanske tänker sig att jag lyssnar på något mysigt som t ex Banana Bancakes, det gör jag också, ibland! Men nu så aaa, mm.. kände jag lite för det här *host* hähä, japp!
L8r m8s!



THE DANCE

Dansen! Det är ju typ nästan jag.... bara om arm-movesen skulle vara lite annorlunda. mehehehee, Will Smith, skaffa en egen dans va! ;)

KICKIN' IT OLD SCHOOL, YAH KNOOOW

source: weheartit, fashiontoast..

Okej, jag kan medge att det flippat lite här i bloggen i de senaste inläggen men nu ska jag försöka vara liiite seriös. Är helt uppe i tankar om vad jag ska göra med mitt rum. Här är några grymt inspirerande bilder. Jag vill ha en rätt lugn och lite retro stil i mitt rum, gärna en hel del vitt, typ vita väggar och trämöbler, en jordglob-lampa, renhorn på väggen, en taklampa som är lite för mycket och kanske lite i vägen, bokhyllor längst med taket på väggarna skulle vara coolt, kanske plockar fram min himmel igen också och lite ljus och sånt och nu vet jag vad jag vill ställa min tv på: en sån där gammal resväska som finns med i högra kanten på sista bilden!! shiit, vill ha en massa! Takbjälkar skulle ju va najs om det gick att fixa, blir typ kåt på takbjälkar, så snyggt är det! KAN.NÅGON.GE.MIG.SNÄLLA.HALLÅÅÅÅ

I JUST HAD AN EPIPHANY, OMG

(exakt mitt ansiktsuttryck just nu!)
OMGomgOMFGammajgaaad!!!!!

Paniiiiik! Jag hade ju ingen aning! elleeeeer!?!??!?!?!?!

JUST CHILLIN IN A FÅTÖLJ AT THE SIDE OF THE ROAD

heEeeEej(tänk er lite hackig, ljus, osäker röst). Här sitter jag vid sidan av vägen, i en fåtölj och chillar galet med min ..ööh.. skateboard, eller är det en longboard. Vet inte riktigt.. Jag är säkert senil.. Fattar inte hur jag kom hit och varför jag sitter här och hur faaan kom fåtöljen hit!?? Skulle nog behöva ett alzheimer-snöre så jag kan hänga mina solglajjor runt halsen så  jag   inte     tappar        bort...... öööh HEEEEJ!
mehehehheheheehehehheheehehhehehehehehehehehhehehehehehehe
Någon som har lust att prata om PAJ!?!?!??!?!?!?!?

WHEN I WALK DOWN HALLWAYS

EXPECTATION:
..REALITY:
HAHAHAHAAA, dööör av garv!! Det här stämmer ju in EXAKT på mig! ;)  Vill ju vara värsta cool och snygg, varför kan jag inte vara det?!?! Istället ser jag ut som ett mongo.. shiit, mehehhe, CP.

WE DRIVE

Chloe Bello for FW 10 Delaostia

Här sitter jag med magen full av morotskaka, muumshiii! Vill fixa mitt rum, mina kollage, göra nått med LP-skivor, fixa renhorn och typ möblera om lite. Orkar jag!? Det återstår att se.. Borde läsa tråkig engelskabok men det är bara så laaame, vet inte ens vad den handlar om så jag ska väl inte döma boken efter omslaget (heheh, kul och passande ordspråk där va ;)) Men den är i alla fall gammal och ful, sådeså! Lyssnade på lite sånt här, sånt här och sånt här trevligt nyss men sen så kände jag mjäääh, behöver nått annat. typ. Så nu köttar jag typ lite det här ur högtalarna istället! Du du di duduDU dudidu didu Du du di duduDU, VI K.Ö.R.köörörrrkkööörööööör!

CARROTS IN AND ON CAKE

by me.

Så här kan det se ut när jag gör morotskaka, fast den jag gör nu kommer antagligen inte bli lika fin men förhoppningsvis lika god! :) Japp, så var det med det. Nu var det i alla fall så.

PERFECT-DAUGHTER-ALERT

bild av Lydia från frullen imorse. :)
God eftermiddag gott folk! Kom hem från Lydia för några timmar sedan, där jag spenderade kvällen och natten med mysiga människor och I Taket Lyser Stjärnorna. Avslutade myset med härlig frulle i solskenet. När pappa hämtat mig fick jag ett ryck, ville jobba på min sneeel-flicka-image, mamma och pappa kan vara jobbiga ibland men på senaste tiden har de varit så himla snälla och medgörliga och jag bara älskar dem. Kände att det var dags att ge tillbaka lite, visa min uppskattning på något sätt! Därför tog jag dammsugaren ur pappas händer och dammsög HELA övervåningen, dammade ytor, lampor, skakade filtar, kuddar och mattor. Detta uppskattades vill jag lova! Om det är något som mina föräldrar hatar så är det att dammsuga. Nu ska jag fortsätta att vara en perfekt dotter och baka lite gott. ;) Så nu ska jag sätta igång med en morotskaka, fortsätta att lyssna på Vit Päls och så får vi se vad som händer ikväll.

MY MIND WENT BLANK

src783.blogspot

Hade en slitsam dag om man jämför med hur mina dagar.. ääh, orkar inte hålla på och tjata om min dag. Det är nog sådär lagom intressant, dessutom är jag för trött för det. Elleeer, är jag!?!?!?!!!! Hmm.. detta leder mot zpåår.. Nämen jag vet ärligt talat inte riktigt varför jag uppdaterar här och nu, borde sova, SKA sova. Men jag bara kände för det, skriva lite. typ. Hade iaf en riktig sån där myskväll. Drack massa nyköpt te (kokos och persika/passion) vilket var mumsigt värre och kollade på Fight Club, long time no see! Sååå himla bra film och det var ett tag sen jag såg den senast, så det var på tiden. Men nu ska jag somna in till den här låten, försök att sjunga med om ni kan! Lycka till, språket är påhittat! ;)
FRED UT!



A TIME WITH NO MORE TEARS, WHEN LOVE WILL NOT BREAK YOUR HEART

Tro inte att jag är värsta emo nu när jag lägger upp det här lite emo inlägget, för det är jag inte. Hela mitt liv är i princip ett enda stort, härligt mys som jag bara njuter av men just nu känner jag mig bara lite känslosam. Lyssnade på den här låten (den är så fin när den är akustisk) och grät lite. Kändes bra. Vill se Titanic och gråta lite till, men jag har inte den tiden, iaf inte idag. Kanske lika bra det för annars skulle huset väl bli vattenskadat.. Lyssnar även på den här och den här. fina.

JUST MOVE ON UP


ph. motleyphotos

Vaknar upp. Måndag. Trött. Sätter på den här låten och på nått sätt blir allt bra igen.

NIGHT HAS ALWAYS PUSHED UP DAY

1. ph by me 2. childhoodlight
Klicka på bilderna för lite klämmig musik!

hej, idag ska jag vara effektiv har jag bestämt. Har tänkt hinna med att dammsuga, ta bort granen(!!!!!!!), lite matte- och engelskaplugg och så vill jag se på lite film också, hihi. ;)
Igår var åter en sån där myslördag. Åkte in till stan för att kolla galna rean på Weekday och Viktor och Ida hängde på. Köpte 4 tishor för sammanlagt 260 kr. VÄÄÄRT!! Sen mötte vi även upp Tess och Siri och gick till gamla stan där vi fikade på ett härligt litet kafé. Efter några timmar blev det dags att röra på sig, gå på konsum, knasa med snabbkassan (som aldrig går snabbt för mig!), få fusktjuga i växel, flippa lite, åka hem, äta middag och det var gott. Sen, för att få en dag med maxat (meheheh) mys så kom Erik, Ida och Viktor till mig. Vi såg på konstig film, hade te- och mackpartaj och allmänt gos. Ida lyckades även övertala sin mamma, efter en lång strid, så hon också fick sova över. Tillsist var vi 4 trötta människor som gosade ner oss i bäddsoffan men somnade såklart inte förrän klockan närmat sig 6.. Så kan det bli och det gör mig inte ett smack! :) Glad tjej hej!
Fred ut homies!



SHOULD I, COULD I

otroligt random men snygg bild från childhoodlight.tumblr
Det var två enkla lektioner i skolan idag och efter det drog jag in till stan med Amanda som skulle ta sin navelpiercing. Jag var typ också rätt nervös så jag var väl sådär lagom bra stöd, men hon slapp ju i alla fall vara där ensam vilket skulle varit lite lame! Först tänkte jag att jag inte skulle kunna kolla för det kändes lite läskigt men sen var det inte så farligt och Pandis tyckte inte heller att det gjorde så ont. Människorna där kändes professionella, det var kliniskt, allt sköttes så bra och sen blev det ju så snyggt så nu blev man ju lite sugen på att själv skaffa en.. Har faktiskt redan tidigare gått med dem tankarna, har alltid gillat navelpiercing men liksom inte känt att jag skulle våga. Men nu när jag såg hur det gick till och hur det blev så väcktes liksom lusten lite igen! Eller så skulle jag gärna skaffa ett till hål högre upp i örat, så snyggt att typ bara ha en plupp där. Åh, what to dooo!?!? Måste tänka på det.. Sen vet jag ju inte heller om mamma och pappa går med på det, navelpiercing blir nog väldigt tveksamt men i örat är det nog mer chill! Aja får tänka lite på det och så får vi väl se.

ONE MORE TIME

by me.

Två lite random bilder på mig av mig från någon gång i somras. Har lite mer av den varan, kanske lägger upp det, får se..
Idag var en rätt slö dag då vi bildare var rätt otaggade på att gå på lektionerna eftersom musikarna fick ha kramdag där de spelade TV-spel och käkade kakor. Aja, vi fick i alla fall gå mycket tidigare från engelskan och sen drog jag, panda och harribo till isse där vi tjockade oss med massa chips, choklad och glass. Hhahah, det är ju lill-lördag! Fast jag var duktig, enligt mig själv hihi, och åt inga chips efter som jag från och med nu ska sluta med det. Känner att jag vill ha en liite hälsosammare kosthållning och tänker därför avstå från något gott. Klarar mig inte utan choklad och glass så jag fick helt enkelt välja bort chips. Något som är bra är att jag redan tidigare har kunnat avstå från det en längre tid. Vi får se hur det går, det är i alla fall en bra ambition! :)
När jag ändå langar gamla bilder kan jag länka två gamla låtar som jag älskade då och som jag fått upp ögonen för igen. Lite nostalgi sådär! One More Time och In the Sun <3

TONIGHT MAYBE WE'RE GONNA RUN

Hade en underbar helg med massa mys med finfina människor! Idag var jag dock ett trött, småsurt, segt mongo. Aja, det går över. Sovmorgonen imorgon underlättar. Har återförenats lite med Coldplay igen, de är ju så bra men det går i vågor då jag lyssnar på dem mer. Tryck på bilderna för lite godbitar! :D
(förlåt för alla random bilder jag bombar bloggen med hela tiden men jag tycker om det! hihi)

TOMORROW THERE WILL BE NO SORROW

source: childhoodlight

Jag skulle vilja ha någon att vakna upp bredvid på mornar som denna och som går upp och steker pannkakor till frukost! Myys! Mys är också det rätta ordet för att beskriva gårdagen. Skolan började sent, bara två lektioner, sen iväg till forum, nej sickla, nej stan blev det! Där vi köpte lite gott i Gallerian och satte oss några stycken vid ett bord för fika. Men sen blev vi avbrutna och de sjasade bort oss eftersom vi inte var gäster på caféet och inte fick sitta där. Eftersom vi tyckte vi blev avbrutna i vår fika så åkte jag, Lydia och Ida vidare till Café 60. Mätta som vi var delade vi på en smoothie, hehe, men tiden gick och när klockan närmade sig 8 tyckte vi det skulle sitta fint med lite middag. Så då blev det en Ceasarsallad för min del, mums! Efter ca 4 timmar(!?!!) där, runt kl halv 10, började vi röra på oss. Ida och Lydia åkte hem men jag mötte upp Harriet i slussen för att åka till Erik där vi myste lite till! Vid 1 tog jag taxi(! Tack pappa!! :D ) hem och så lång var min härliga dag. Ikväll blir det lite mer mysiga grejer. Jag är lycklig! :D

DONT.LET.GO.

Hurts - Wonderful Life
Jag har haft en bra dag och är glad men så såg jag de här bilderna och lyssnade på den här låten och plötsligt bara rörde det mig, blev helt känslosam. Det är fantastiskt hur mycket jag verkligen älskar livet, vet faktiskt inte riktigt om det  alltid varit så tidigare.. Men det jag vet är att man ska ta vara på livet, slösa inte bort det. LEV livet! Varje dag, minut, sekund är unik och du kommer aldrig få uppleva den igen, tänk på det och gör det bästa av tiden. Vi är alla helt unika och vi har alla gjort oss förtjänta av detta underliga och underbara livet. Men viktigast av allt är att det är ditt liv, du är huvudpersonen och regissören i den här filmen och du bestämmer hur ditt liv ska se ut, ingen annan. Tänk på det
DONT. LET. GO. NEVER GIVE UP, IT'S SUCH A WONDERFUL LIFE!



IN THIS WORLD

Lily Donaldson by Greg Kadel Numéro #96 september 2008

Jag och Pandis idag. (pandas bild) :)

Jaaahaapp.. Hade tänkt att skriva nått lite smart och fint här men äsch, vad vet jag.. Allt blir bara knas nu för tiden! :P Exempel på det är mina 2 lite övertrötta inlägg som jag la upp här igår kväll/natt men de är ju faktiskt ganska najs också! Andra dagen i skolan gick ju bra den med. Öronen fylldes med musik stor del av dagen tack vare Pandas awesooome iPod! Nu ska jag försöka få tag på pappa så att vi kan kirra en viktig sak! :D

DO IT, DUMBLEDORE-STYLE!

Hahaha, tyvärr typ världens minsta bild men det är iaf dumbledore som gör någon snygg happydance! Siri och Ida, this one goes to you! ;D <3

LOL

från Love Actually. hahahahahah, jag döör lite..

FU

Nytt dygn. Ny dag och nya tag. Men först en natt. Kommer det bli ännu en lång natt..

I LOVE THIS PLACE BUT IT'S HAUNTED WITHOUT YOU

by me.
Äter de där pralinerna ur Alladin-asken som ingen egentligen vill ha och som blev över och som jag nu måste nöja mig med. Vet fan inte varför jag äter dem, bara måste liksom, kanske att jag tycker lite synd om dem?! Stackars, oönskad romrussin och likörtryffel.. Sitter ensam hemma och passar därför på att dunka musik ur högtalarna (<33333) så högt det går och ännu lite högre! Dunkar närmare bestämt Skrillex, HUR JÄVLA BRA!?!? (tryck på länkarna för kung och fosterland, hähähä!) Nämen, mycket kärlek till dem och till min nya snömannen-fågel-afganhund-fluff-gose-pälsjacka som ni kan se lite av här i de här rätt spontana bilderna.
Bra första skoldag förövrigt, fick träffa alla igen och det satte ett leende på läpparna. Puss på er finisar! <3

YOU KNOW HOW WE DO IT!

Längtar tillbaka till sommaren, längtar efter att få hoppa i hotellsängarna på Grand med sötaste Louisefis.. mehehehe. Kult!!

MESS UP MY BED WITH ME, KICK OF THE COVERS I'M WAITING

Paperweight - Joshua Radin & Schuyler Fisk

älskar den här bilden, såå härlig! <3
source: childhoodlight.tumblr

Mysiga bilder och mysig låt!!
Nu är jag hemma igen och imorgon börjar skolan, helt ok enligt mig. Då är man iaf ett steg närmare sommaren, som jag längtar så vansinnigt mycket efter! :P Hade hur som helst en trevlig dag med Harriet i forum och träffade även Amanda ett tag! :D Jag hade inte tänkt lägga pengar på något att äta men tillsist tog vi en smoothie på Naked Juice Bar och snacka om att det var värt! Naked Juice Bar är nog min nya kärlek (jag kör på materiel kärlek eftersom jag inte hittar något mer i människoformat.. :P) och känns verkligen somrigt och fresh, hihih!! Jaaah, vet inte riktigt vad jag skriver här.. heheh.. tänkte att det skulle stå något fint i bloggen men jag är lite för trött efter en sömnlös natt så allt blir lite knasigt. Om ett tag väntar väl sängen, det är ju skola imorgon men lyckligtvis börjar vi inte förrän kl 12.
Puss&Kram



YOU KNOW THIS COULD BE THE END

Låtar som denna piggar upp lite nu när humöret är i botten. Jag vill verkligen inte åka, jag vill vara hemma, njuta av sista veckan av lovet!

2011

såå söta!! <3
Bilder av mig och en del snodda av Jennifer :)
Firade nyår med så himla fina människor! Det var förstås en del som man skulle velat ha där som fattades, några stackare som var sjuka! Tycker hemskt synd om er!! :( Men vi hade kul iaf och gjorde det bästa av situationen och festade lite trotts att det inte blev någon dunderfekke, hehe ;) Som tur hann Amanda också hit innan 12-slaget men det vara nära ögat med tanke på att bussen var mongo och inte riktigt klarade snöovädret och fastnade i backarna. Men vid 12 skyndade vi ut med champagneglas i handen, kollade på fyrverkerierna och skålade. Sen gick vi in igen och satte musiken på högsta volym och man kan väl säga att jag hade lite väl mycket energi.. heheh Men det var riktigt kul och tillsist somnade Amanda och Lydia i min säng och jag och Erik stod och typ skrattade åt dem och jag var lite ond och tog bilder. ;) Sen fixade jag 2 fällsängar till oss och jag var slutligen i säng halv 6. Vi vaknade idag, till det nya året, kl halv 3 och jag har suttit och chillat i samma kläder som jag sov i hela dagen. :P Den här dagen har knappt existerat för mig för jag vaknade när det redan var nästan mörkt och sen har jag bara gjort ingenting, värt! Särskilt med tanke på att jag åker till Finland imorgon kväll. Det SUUUGER VERKLIGEN KUK! Jag vill ju vara hemma sista veckan på lovet men det fattar inte mamma och pappa!! FML!
Men men, jag ser fram emot ett nytt år och hoppas verkligen att det blir bra! Nu känner jag mig färdig med vintern och julen, vill bara få bort allt julpynt och snö. Jag vill ha sommar NU! :D

RSS 2.0