Adios amigos

Om någon timme åker vi, familjen, till släkten i finland ( min madre kommer därifrån ). Det ska bli kul, men jag känner redan dåligt samvete över att jag kommer äta så mycket godis där. Det blir alltid så när vi är där, de har nämligen så mycket olika och gott godis, inte bara från typ Karamellkungen. Nu när det är påsk är det ännu mer än vanligt. Aja, det är ju bara påsk en gång om året, och jag brukar annars vara ganska skärpt! På tal om skärpt, jag gjorde ännu en smaskig smoothie idag som väldigt sen lunch. Mamma älskar att jag gör så goda smoothies, hon är alltid lika salig när hon får en.

Jag har kännt mig ganska duktig idag. Jag tog en härlig promenad och sen gjorde jag ett litet gympa-pass, resten av dagen har gått åt till att packa och till att se på Hogan knows best. Ett avsnitt av det programmet, sen var jag som fast! Hehe, jag och reality-serier! Samma beroende fick jag när jag började se på The Hills, men sen tröttnade jag ganska snabbt.


Jag tog en bild på mitt nattygsbord där det bara ligger tjejiga saker, i alla fall mycket rosa. Min digitala fotoram, Djävulen bär Prada-boken, min mobil, body butter burk, body lotion flaska, liten påse och ögonbindel ( eller vad man nu kallar det ).

Nu ska vi äta och sen åka. Jag kommer tillbaka på onsdag, och tills dess har jag tyvärr ingen möjlighet att blogga, tror jag..

Glad Påsk / / Jossan



Kommentarer
Postat av: Victoria

sv: ja, rulltårta är göttans:) Jag gjorde sånna med mina elever på hemkunskapen förra veckan, fast vi bytte rulltårta mot muffins:)

2009-04-08 @ 19:06:36
URL: http://kalasakuten.blogg.se/
Postat av: Mica

Sv: Ja det är det ens mamma är ju ändå sin bästa vän om man tänker efter. :)

Förresten vilken söt ögonbindel, verkligen udda me like! :P

2009-04-08 @ 19:51:02
URL: http://micajohansen.blogg.se/
Postat av: E

Det är vanliga jeans, fast det är jag som har fixat dom :)

2009-04-08 @ 22:22:27
URL: http://elenamikho.blogg.se/
Postat av: Jonna

Hur var finlandsresan? Vilken häftig rosa fotoram!

Ha en skön söndag! Kramisar!

2009-04-12 @ 20:19:23
URL: http://jonzis.blogg.se/
Postat av: Linn Ivarsson

heej!

kika in på min blogg och se o du är en av finalisterna i tävlingen "BÄSTA BILDEN"

Kram Linn

2009-04-12 @ 22:34:45
URL: http://uui7.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0