I'm Back!

Ja, för de som inte vet, var jag i Danmark från i måndags. Det blev en roadtrip, och vi åkte på måndag förmiddag till Göteborg. Där stannade vi på hotel över natten och sedan tog vi färjan till Fredrikshavn, Danmark, nästa morgon.

Från Fredrikshavn körde vi bums till Skagen där stannade vi över natten i ett rum i ett sött hus. I Skagen besökte vi Grenen, Danmarks nordligaste späts, där de två haven skagerrack och kattegatt( stavning? ) möts.

På onsdag eftermiddag satte vi oss i bilen och åkte till Lökken, där en av Danmarks längsta stränder finns. Den är nästan 3 mil lång, vi såg inte förstås hela stranden, men badade på en del av den. Vattnet där var verkligen äckligt salt och vågorna härligt stora för att ändå vara såpass norr ut! ;) Vi bodde över natten på ett urgulligt litet hotel, där varje rum var unikt och olikt inrett än de andra.

På torsdag eftermiddag åkte vi igenom nästan hela Danmark! Vi åkte nämligen ner till Köpenhamn. Torsdagkvällen var så ljummen ända till kl 01.00 på natten, att det kändes som man var i ett land mycket längre söder ut än Danmark är! Fredagen tillbringade vi först i affärerna på Ströget ( den klassiska gågatan i Köpenhamn ) och sedan gick vi förstås till Tivoli. På tivoli var vi ända tills de stängde, kl 00.30, och ändå önskade man att få stanna ännu längre. Men istället för att stanna satte vi oss i bilen och satte fart mot bron över till Malmö, för att sedan styra vår väg mot Stockholm. Sen var vi hemma runt nio imorse, trötta och lite ledsna över att resan var slut. Pappa var nog tröttast av alla, han hade bara sovit en timme under en paus vi tog, annars sträckkörde han hela natten! Stor eloge till dig, papsen! :)

Lite väl långt inlägg. Jaja, det kommer i alla fall bilderna snart! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0