Findingloveinitems

Det här är vad jag köpte senast jag var i stan:

Rosa klänning med vitt "krokodilmönster" och blixtlås, 449 kr från Topshop

Svarta shorts med högre midja, Cheap Monday, har kostat 400 kr, nu 100 kr på Weekday

Armband 45 kr och ring 25 kr, båda från JC.

Nu ska jag packa, vi åker nämligen till mormor ikväll. Vi stannar där en vecka.
/ / Jossan


work it!



Nicola Haffman is really working it på de här bilderna för juni - numret av Marie Claire! De här bilderna kan jag kolla länge på!

Var i stan igår med Elli och Louise. Köpte lite på rea och är verkligen sjukt nöjd med köpen! Visar bilder på det imorn. Nu ska vi se på Sex and the City - filmen, den är ju såå bra! ;D

Lots of Love / / Jossan

These girls know how to dress!

Här har jag listat ( inte i någon speciell ordning ) några svenska blogg-bruttor som verkligen vet hur man klär sig snyggt!

Columbine på 4 inches :


Carolina på fashionsquad :


Emmy på emsedge :

and of course Elin Kling StylebyKling :



På dessa bloggar kan man verkligen kolla om man söker inspiration, det gör  i alla fall jag! ;)

Danmark

Gårdagen kändes rätt kort för mig. Jag sov till halv ett för att jag hade sovit så dåligt natten innan, eftersom det var då vi åkte hem i bil från Danmark. Eftermiddagen gick åt till bio. Jag och några andra tjejor såg Harry Potter och Halv-blods prinsen. Jag är inte någon som har följt Harry Potter böckerna och filmerna slaviskt, men jag gillar filmerna! Den här filmen var mer grown up i o med att karaktärerna är äldre. Det var också mer skräck-aktigt ( vilket jag gillade skarpt :D ) och mer romans, men också mer humor! Jag gillade verkligen filmen, det var bara lite, lite komplicerat ibland och en lite "onödig" scen, enligt mig. Den får 4 av 5 av mig! :D

Mer bilder från Danmark:

En trädgård i Skagen med otroligt mycket blommor! Vackert! ^^,

Det var också många där som hade kommit på den roliga idén att ställa upp små-båtar mot väggarna och stoppa blommor i dem. Bredvid en affär använde dem en båt som en klädhylla! ;)

Jag på Grenen, stranden där två hav möts, längst ute på spetsen! :O :) Detta var på kvällen.

Hahaa, jag hoppar upp och ner av lycka :P

Vacker solnedgång ^^

Ja, vad sysslar jag med ute i vattnet!? Det här var när vi var på Grenen nästa dag, på morgonen. Då var det också mycket mer folk där än på kvällen innan!

Nu kommer bilder från Lökken och det här är rummet mamma och jag bodde i.

Balkongerna till rummen vi bodde i.

Det var sand-byggar-tävlingar på Lökken-stranden varje onsdag och då var det någon som hade gjort en kvinna och en man på sanden i badkläder. Det här är då kvinnan liggandes. ;)

Magnus, mamma och jag sitter i bilens bagage utrymme och skyddar oss från vinden..

Now I got to go, mer bilder sen! Haha, jag vet, det är en del bilder. ;)

Ha en bra dag / / Jossan

G står för Göteborg


Jag på en bro, med mitt nya favo nagellack: Depend nr. 89, klarröd / lite "godis-röd" med lite guldigt skimmer. Tyvärr inte så hållbart. Hatt: HM herr, Kavaj: Zara, T-shirt: HM

Jag har alltid fascinerats av alla spårvagnar i Göteborg. De är som Stockholms tunnelbana, fast över jorden! ^^

En av de vackra och detaljrika fasaderna på gågatan Avenyn. Tips på restaurang på Avenyn är La Gondola, de har grymma pizzor och pastor! x)

Bilder från Danmark kommer sen!
Puss / / J.

I'm Back!

Ja, för de som inte vet, var jag i Danmark från i måndags. Det blev en roadtrip, och vi åkte på måndag förmiddag till Göteborg. Där stannade vi på hotel över natten och sedan tog vi färjan till Fredrikshavn, Danmark, nästa morgon.

Från Fredrikshavn körde vi bums till Skagen där stannade vi över natten i ett rum i ett sött hus. I Skagen besökte vi Grenen, Danmarks nordligaste späts, där de två haven skagerrack och kattegatt( stavning? ) möts.

På onsdag eftermiddag satte vi oss i bilen och åkte till Lökken, där en av Danmarks längsta stränder finns. Den är nästan 3 mil lång, vi såg inte förstås hela stranden, men badade på en del av den. Vattnet där var verkligen äckligt salt och vågorna härligt stora för att ändå vara såpass norr ut! ;) Vi bodde över natten på ett urgulligt litet hotel, där varje rum var unikt och olikt inrett än de andra.

På torsdag eftermiddag åkte vi igenom nästan hela Danmark! Vi åkte nämligen ner till Köpenhamn. Torsdagkvällen var så ljummen ända till kl 01.00 på natten, att det kändes som man var i ett land mycket längre söder ut än Danmark är! Fredagen tillbringade vi först i affärerna på Ströget ( den klassiska gågatan i Köpenhamn ) och sedan gick vi förstås till Tivoli. På tivoli var vi ända tills de stängde, kl 00.30, och ändå önskade man att få stanna ännu längre. Men istället för att stanna satte vi oss i bilen och satte fart mot bron över till Malmö, för att sedan styra vår väg mot Stockholm. Sen var vi hemma runt nio imorse, trötta och lite ledsna över att resan var slut. Pappa var nog tröttast av alla, han hade bara sovit en timme under en paus vi tog, annars sträckkörde han hela natten! Stor eloge till dig, papsen! :)

Lite väl långt inlägg. Jaja, det kommer i alla fall bilderna snart! :)

When you put me against the wall, I'll give you my best..





source: knightcat
Jag är nästan besatt, så snyggt är det! 8 ) Är det föresten någon som vet varifrån de här två, underbara paren av skor kommer ifrån!?

Vi hörs när jag kommer hem från Danmark! Tomorrow, we're going on a roadtrip! :D
Ha det bäst / / Jossan

Danmark, here we come..

Fick veta för bara ett litet tag sedan att vi ska åka till Göteborg och sedan till Danmark, imorgon! Vad ska jag packa?!? Har någon några bra tips på vilka affärer jag måste besöka när vi är i Köpenhamn??

Här är Blåbärs cheesecake:n som jag bakade för någon dag sedan. Vi åt den till efterrätt igår och Jennifer var också här. Det blev som om vi firade hennes födelsedag lite i efterskott, för hon fick sin present samtidigt. :)

Jag gjorde en smoothie i lager bestående av "hallonpurée" och "blåbärspurée" och lite vaniljglass på toppen! :P

Phillip Lim Fall 2009











Phillip Lims höstkollektion är lite "rock-chic" och inspirerad av det bästa från 60-talet. Det är definitivt lite Kate Moss-stil i det hela! Jag tycker att kollektionen är riktigt häftig och någonting som i alla fall får hösten att verka bättre. Jag gillar blandningen av pälsar, korta klänningar, lite glitter och många, lite längre jackor/kappor. De bruna strumpbyxorna var också en snygg variant till de klassiska, svarta! Glöm inte att lägga märke till dem grymma skorna!! <3 Det enda som kan vara lite minus är att det är så väldigt prydligt, jag hade gärna haft ett litet inslag av något trasigt och trashigare, men det kanske inte hörde hemma i den här kollektionen.

Lots of Love / / Jossan


J'adoreBalmain


the jacket

the dress

the shoes

the shoes
source: Vogue Paris

Klänningen på sista bilden är också helt underbar! Den är då från Rock & Republic.

/ / Jo.


cropped T





Me by me
Shorts: Never Denim, T-shirt: Urban Outfitters ( den som jag köpte igår ), katt: Gucci <3<3 ;)

Jag passade på att lägga en ansiktsmask tidigare idag, eftersom jag redan hade peelat hela kroppen när jag duschade imorse. Så nu är man riktigt fresh-faced! :)

Pussar / / Jossan

Lookoftoday


bild: garancedore
Så här skulle jag viljat gått klädd idag på stan. Appropå inget, morgondagens lilla projekt blir att korta av mina knälånga, svarta legging, så dem blir cykelbyxor! ;)

Beslutsångest

Yeees, äntligen fungerar internet på min laptop. Men med tanke på att jag är så glad kommer det säkert att jävlas med mig igen! :S

Idag var jag på stan med mamma och shoppade lite, både till mig själv och till min kompisar! Jag provade lite grejer på topshop, men fick som vanligt beslutsångest. Vi ska ändå till stan om några dagar igen, så då följer jag med om jag bestämt mig för nått. Jag och mamma hade också tänkt att fika på Mocco idag, men när det väl blev dags så var våra fötter köttfärs, så vi slog oss ner på första bästa bänk i Kungsan och tog en glass. :)
Beslutsångesten står emellan de här klänningarna:



Jag älskar alla, men det blir för dyrt för mig att köpa alla. Bilderna blev såklart dåliga i affärernas starka ljus och med mobilkameran, jag glömde den riktiga kameran hemma. På Urban Outfitters köpte jag i alla fall en kort t-shirt, visar den någon annan dag. :)

A Daughter's love

Jag såg på hyllningscermonin som hölls till minne av Michael Jacksons liv. I slutet talade flera av Michaels syskon, men det som verkligen rörde mig var när hanns 11 åriga dotter tog mikrofonen. Inget barn ska behöva mista sin förälder i sådan ung ålder. Jag tycker synd om henne, hennes syskon och alla andra barn som förlorat en eller båda föräldrar. Därför var det otroligt starkt av henne att ställa sig där och verkligen tala om att hon inte kunde haft en bättre pappa och att hon älskade honom så mycket. Det måste varit svårt för alla Michaels barn att växa upp med att höra skvaller, tvivel och anklagelser mot deras pappa. Men samtidigt fanns det så otroligt många människor som avgudade 'Kungen av Pop'. Det var hur som helst verkligen en rörande och fin avslutning på den vackra cermonin!
*Snyft*, nästan hela familjen ( jag och mamma ) bölade ( verkligen bölade ) när vi såg detta! :''(

DressInWhite



Jag har flera vit, enkla klänningar, och vissa av dem använder jag inte så ofta. Tänker därför klippa och samla på mig lite säkerhetsnålar för att göra om en av klänningarna så den ser ut som på bilderna ovan. Har nämligen varit förtjust i klänningen sen jag såg den på fashiontoast:s blogg. :D

Förresten måste jag gratulera min kompis Jennifer, som fyller 15 idag! GRATTIS!!! <3 Nu är vi snart 15 hela bunten. Grattis till moppen också! ;)

Kram / / J.

BacktoBlack

Har spanat in dem här snygga skorna på have2have 

Snyggt med dragkedja framtill, dessa var också på rea och riktigt billiga. Jag kanske slår till?! :D

Satin med peep-toe och silvernitar.  Superhög platå och spättsig tå som ger "tå-klyfta". ;)

Grymt coola YSL-kopior.

Höga, svart lackade också med platå.
Tyvärr blev det dålig kvalité på bilderna när jag laddade upp dem! :(


Sunshine in bluberryvalley

Passade på att traska ut i vårt blåbärsris och plocka lite,  då kan vi nämligen äta pannkakor med glass och blåbär till middag! Mums :D





Lovely <3

perfektorwhat!?

Det kanske är att sträva lite bakåt, men den här klänningen från Marchesas Resort 2008-kollektion är i princip perfekt!
Loooooooove <3

Just nu, förutom att checka in olika designer-kollektioner, lyssnar jag på dessa låter

Jai Ho - Slumdog Millionaire soundtracket


Bom Bom Pow - Black Eyed Pease


Day 'n' Night - Kid Cudi

Love / / Jossan

ILiketoBike

Mams, paps och jag tog en riktig cykeltur i flera timmar idag. Vi avslutade med ett ( lite kallt ) svalkande bad. Så, vi har fått en del motion idag, cyklandes i alla dessa uppförsbackar! Lyckligt nog kom vi hem innan vädret ändrades från soligt till hällregn och åska. Lucky us! :D Jag hann också gosa med Mimmi innan regnet började.

Shorts: Zara, Smocktopp: Madonna kollektion ( köpt i någon affär i Finland ), Cardigan: Cubus

Outfit

Jag vågade mig på att visa magen i onsdags när jag var på Forum. Jag märkte tyvärr att magen var blekare än benen, vilket fick det att se lite konstigt ut. På bilden ser magen t o m ännu ljusare ut än den är!


Uppknuten, lös t-shirt: BikBok, Shorts: Never Denim ( BikBok ), väska: mammas från stenåldern, gladiatorsandaler: deichmann

Dagens Outfit blev visst fotad snett! :P Linne ( nytt, 99 kr på rean ): Zara, Shorts: Never Denim. Den svarta, bandlösa tubtops-bh:n, som man ser lite under linnet, sydde jag själv i helgen! :D



UPDATE: Ny, enkel header. Vet inte ännu om den blir tillfällig eller om jag ska ha kvar den!?! ^^

My Fairytale wedding gown

Om jag skulle gifta under det närmaste året ( vilket jag inte kommer att göra på en lång tid, men nu fantiserar jag bara ) skulle jag så gärna vilja ha på mig en av de här designer-bröllopsklänningarna. Även fast jag inte har råd med det! :P
 
 
Christian Dior Spring 2009 Couture
 
Elie Saab Spring 2009 Couture

..och skulle jag ha gift mig för ett år sedan skulle jag viljat ha någon av dessa:
 
 Christian Dior Fall 2008 Couture


Loose fit

Vädret idag harverkligen växlat mellan jättevarmt, spöregn och åska, hur skumt som helst!

Jag älskar verkligen loose fit linnen och t-shirts, så chict och på samma gång slappt. <3 Någon som bär upp loose fit linnen ( och allt annat ) hur snyggt som helst, är min inspirationskälla på fashiontoast.

Den här looken är min absoluta favorit av alla





/ / Jossan

Budget vs. Lyx

Jag hittade den här klänningen på, alltid lika underbara; Topshop, för ett tag sedan. Enlikt mig är den rätt lik den från Balmain ( ett av mina favorit märken )!

Topshop
vs.
Balmain


Love / / Jossan

Home sweet home

Vi kom hem för en dag sedan och då märkte jag att det var internetkrångel på datorn IGEN!!! Argghh, man får nästan dator-mördar-lust. ;( Igår var jag en snabb sväng på Forum och shoppade en bas-, lite transparent ( just how I like it ) t-shirt på H&M och ett linne på zara. Passade på att följa med dit eftersom mamma och pappa ändå skulle dit för att köpa födelsedagspresenter till Magnus, som fyller år idag! Grattis!! :D Vad har jag gjort idag då? Pressat i solen och ätit en glass, fast snart ska vi gå och bada.

Loooove summer!!!

Förresten, klicka och bli medlemmar här, GRATIS:


/ / Jossan


RSS 2.0