∞∞∞∞∞∞∞∞

Bästa av sigur, ger blandade känslor som jag inte kan förklara med ord men de här bilderna kanske kan göra ett bättre jobb än mitt vokabulär kan.

firmafest och brieost

Vi firade in lovet igår med att befinna oss på många kommunala färdmedel fram och tillbaka till stan. Vi hann också med en stel firmafest med gratis dryck och en hemmafest ute i Nacka med mycket dans tills en controlfreakbitch slängde ut oss. Brieosten hängde också med hela kvällen utifall att det skulle bli ett spontant mingel. Sen avslutades allt med sovmys hos Amanda. Spännande kväll som blir en bra historia, jag gillar girls nights out!! Idag har jag bara sovit länge i vetskapen om att jag har lov och inte behöver göra ett jota, blivit hämtad av bästa pappa, suttit i mitt mysiga kök som blir så perfekt när vårsolen lyser in, ätit semla och sjungit med till Home tillsammans med mamma och pappa. Perfekt bakisdag!

BLOW MY MIND

Alltså Crystal Castles till Emmaboda, blew my mind. Så fruktansvärt najs att jag fortfarande inte riktigt har smält det utan känner ungefär såhär:

bitchin'

Hela den här helgen har varit liksom dimmig och bra saker har gått hand i hand med dåliga saker. Vi var några som avslutade veckan i fredags med avkoppling i Simons utomhusjacuzzi och med lite förfriskningar, och sådant är ju alltid väldigt angenämnt. Efter det tror jag liksom att jag fastnade i den där dimmiga ångan från det varma vattnet och sen kändes det som om jag aldrig riktigt vaknade i lördags förrän vi kom hem på kvällen kalla, frusna och sorgsna men ändå i extas och glädje. Men det var en himlans bra dag jag spenderade med min systerliga syster!! På kvällen var jag hemma och njöt av pappas goda mat och gosade mina katter och kände att det var precis där jag ville vara, vid såna tillfällen förstår jag verkligen inte hur jag ibland bara vill härifrån och lämna allt här!? Trots ett vidrigt lock för örat som gör mig halvdöv finns det anledning att fira idag för ett prov är avklarat, träningen har utförts (mat har även frossats..), men bäst av allt, EN SOMMARRESA TILL MALLIS HAR BOKATS!!!!!!!!! Finns inte ord för att beskriva hur taggad jag är, jag är fucking OVER THE RAINBOW. Ja, jag gillar att ha rikshöga förväntningar, lite så jag rullar.

1337FUCKYES AWESOME BITCHIN FAB LIFE SUMMER WONDERLAND

Ska inte slänga någonsorts trä i bäverhus nu men alltså...
SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR TAGGAD PÅ ETT UNGEFÄR ÄR JAG FÖR SOMMAREN OCH ALLT SÅDANT HERRE MIN SKAPARE JAG MÅSTE LUGNA NEEER MIG OCH SÄNKA FÖRVÄNTNINGARNA NÅGOT! JISSUS MASHALLA

brabrabra

Hur bra är det inte med såna mornar när man vaknar upp och är riktigt taggad på livet trots att man har försovit sig!? Hur bra är det inte med sol och bara några futtiga minusgrader. Hur bra med bara en lektion för att den andra har blivit inställd. Hur bra att kunna gå till gymmet när det nästan är folktomt där och kötta på ett snepp hårdare för att man har blivit bättre och sen hinna hem för att plugga (göra allt annat än att plugga). Och huuur bra är det inte att Wuthering Heights, regisserad av Andrea Arnold som regisserat bästa Fish Tank och med musik av Mumford & sons kommer på bio i början av mars. Dessutom är det möte om Nice-resan i skolan ikväll, taggar för nu börjar det baskemig närma sig, liksom sportlovet. Livet är finfint och jag vill bara åka ner till goa götet i sommar!!!!
RIP WHITNEY

Fäller en liten tår för att vi förlorat en av våra största röster. Whitney, som jag och min familj så vackert sjöng nyss, we will always love you! Soundtracket från The Bodyguard kan ju vara det allra bästa.

Det här sög ju..


de får vänta tills det blir vår

Har precis avnjutit mammas nybakade bröd till frukost, inte som om jag skulle behöva äta någonsin igen eftersom jag tröck i mig en treårsförbrukning av chips, godis och naturgodis igår. Har även fått världens mest händelserika bok(.....) Hemsöborna spoilad av pappa, han bestämde sig visst för att berätta de enda fåtal något sånär nervkittlande, nagelbitande delarna i den boken så att nöjet i att läsa den verkligen ligger på noll. Tackar! Jag och jennifer hängde förövrigt på hästfilten i mitt rum igår och skrattade i omgångar av tio minuter tills vi typ fick magrutor. Sååå himla skönt att ha en sistah from another mister fem minuter ifrån sig så man slipper långa resvägar och kyla. Just nu sitter jag och undrar över min nya kollektion blåmärken på mina knän, de liksom bara dyker upp oprovocerat, intressant... Nu ska jag sluta peta navellud och låta intresseklubben vila från sitt antecknande. Jag ska sätta på lite Vit Päls, särskilt Paul Simon, och plocka fram en ny sida hos mig själv - en Josefin som börjar plugga i tid till allt som väntar de kommande veckorna! Detta är revolutionärt. Önska henne lycka till, hon lär behöva det.
fredag

Supersnabb vecka och superskönt med helg. Efter en veckas träningsuppehåll pga sjukdom kom jag igång igen i onsdags och så tränade jag idag så i helgen har man license to chill! Taggar shopping med mamma och ta-tag-i-plugg-i-tid-för-en-gångs-skull i helgen. Trots att jag bara tänker ta det rätt så piano i helgen så är jag såhär taggad på helg och , förstås, sommar!! I SAID A HIP HOP THE HIPPIE THE HIPPIE DOBIDOBIIDIBI HOP YOU DON'T STOP THE ROCKIN TO THE BANGBANG BOOOGIE!!

jag vet inte om jag vill fly från eller till verkligheten

Jag tror att den här kylan håller på att göra mig lite galen. Men egentligen är vi nog alla lite mentalt sjuka, på ett eller annat sätt, mer eller mindre.

baby I'm beggin'

Alltså justin och ryan!!! <33732578 Hade jag sett det här när jag var yngre hade jag ju haft en fet jävla crush på båda då. Blir bara nu helt dödskär. Och kläderna är ju to die for!

RSS 2.0