HARDER BETTER FASTER STRONGER

I WILL LOOOSE MY MIIIIIND NAANAANAA NANA NAAANAANAA NANA! Nu blev jag så taggad på att FUCKA UR och att ha varit på Hultan eller helst på Summerburst! Äter fet frukost med tre timmars Summerburst på i bakgrunden dunkandes ur mina gudaskänkta högtalare. Jag förstår inte själv hur brutalt taggad jag är på att dansa i Emmabodas neonskogar, Magalufs barer och stränder och Ibizas klubbar. Men först väntar tio dagars jobb och slit från och med fredag hos mormor för att tjäna in lite cash som sen kan spenderas på BRA SKIT!
UNTZ
UNTZ
UNTZ
UNTZ
UNTZ
UNTZ
UNTZ

Det bor en seriemördare i mitt badrum

Så sitter jag här på saltsjöbanan klockan tjugo över 6 som någon galning! Och så har jag ringt ett jävla samtal. Allt kommer kännas bättre imorgon, idag, när jag sovit. Intalar jag mig själv, jag är brutalt trött på känslaqn.
Och jag lluktar främmande, jag som vet vad jag vill lukta, varför är allt skevt


vi var bara luft, luft och inget mera

SLUTA DRÖMMA OM DET LJUVA LIVET
vi kommer aldrig va med om det
Be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjordeee
men det äter upp dig när du ligger i din säääng
ÅÅÅH GUD DET GÖR SÅ ONT ATT NÅTT SÅ NÄRA KAN VA SÅÅ LÅNGT BOOORT
.
Blir helt somrig inombords av att ligga på altanen och bättra på brännan och lyssna på Kom Igen Lena och andra underbara Håkan-låtar som ger rysningar trots att svetten rinner längs ryggen!
.

"och nu får du sova huur läängee du vill!"

Hade tänkt att blogga mycket tidigare idag när jag kände mig så fruktansvärt manad där på saltsjöbanan men på nått sätt rann det ut i sanden. Så här ligger jag helt enkelt i sängen och lite påtvingat försöker ta igen det och bara beskådar det som ser ut som insektsbett på mina ben ackompanjerat med min lila kulör och blåmärken.

Igår var bara en sån dag som jag ville göra något uneffortless, så efter skönt, lat häng i kungsan på dagen åkte vi ut till boo. Vi hängde på fotbollsplan med musik ur mobilhögtalare och liveade även on the edge med sparkcyklar på ett skoltak, som jag var för dålig för att komma upp på. Vilket bättre sätt än det att känna in första sommarlovsfeelingen!? Efter en perfekt kväll vaknade jag och Jennifer upp för att kirra en perfekt brunch och bronza till perfekt musik i några timmar tills jag behövde rulla. Hann med ärenden som innefattade ryssvatten och VISAkort samtidigt som jag hann träffa ett gäng andra, softa i solen på stationen med musik i öronen och sedan även anrätta deliciös middag med Ida. Helt enkelt en perfekt första sommarlovsdag i lagom tempo men fortfarande no time wasted.

 


bah kör

Jag vill verkligen bara sätta mig i en bil fylld med kompisar och bli körd genom vackra landskap i timmar och sjunga högt till bilradion hela vägen och inte behöva bry sig om nått för att det är sommarlov. Istället ska jag dammsuga för att klassas som en bra dotter och inte en diva. Och igår blev precis som jag hade önskat, fin skolavslutning, vin och cigg på uteservering, glass i solen och på kvällen styrde jag ihop ett litet, perfekt vin och ost mingel på altanen med klasskompisar, vattenpipa, så klart en massa sång och musik, obligatoriska deeptalks och lite sleep over-mys. Låter super fag, men det var najs, jag är lycklig! Har även skickat iväg pappa på mission impossible för föräldrar: att köpa lösgodis till mig. Det får helt enkelt bära eller brista, får tvinga i mig alla punchkottar i värsta fall. Men asså vare den där bilen, bilradion och sen den där mannen jag vill ha?!


mingelmingelmingel

"EVERYDAY I'M MINGELING", sa mamma här i eftermiddags. Jag känner att jag har lärt henne väl. Kom hem och satte mig och åt ännu mer efter en dag av svullande i korvmebröochtunnbrörulle och egengjord schlagertårta. Och jag vill bara ha ost- och delikatesskorgen, som jag, lydia och hannah plockade ut speciellt åt vår mentor, för mig själv! Massa ostar som luktar bajs men smakar najs. Jag vill bara ha fancy vinmingel, sitta ute och dricka rosé, äta ost och kex, jordgubbar doppade i nutella, röka och socialisera mig. Det vill jag göra, och imorgon efter avslutningen skulle det bästa vara att bara sätta sig i sofforna på en uteservering och bara ta sig något läskande och uppriskande HERREMINGUD EN FUCKING MOJITO SKULLE INTE SITTA FEL TROTS PRISET HÄMTAT FRÅN SVINALÄNGORNA. Sen vill jag också ha klackar, skiteri att jag blir 320 meter lång och får ben som en flodhäst. Jag vill så mycket så det är dags att slå slag i saken och get the verkstad going! Men först ska jag äntligen få sova mmmm så skönt. Jag är en tråkig individ

mingel mingel mingel mingel mingel mingel mingel mingel mingel mingel mingel mingel mingel mingel mingel

Skevare än lutande tornet i Pisa

Jag är fan skevare än lutande tornet i Pisa! Går från att frysa ihjäl av kyla till att överrumplas av värmevågor på tre röda som en jävla klimakterietant! Dessutom vill jag fortfarande slita ut min livmoder pga av att smärtan i den skulle kunna generera ilska i en hel jävla smurfstad. Dessutom är den sömnlösa tröttheten lite jobbiga, bara går runt och väntar på att kunna somna gott och bli pigg för jag blir annars på bajshumör och inte taggad på ens de mest roliga saker i livet! Och jag börjar också förstå vad allt detta beror på, liksom att jag kan vara helt blank i mina känslor kan jag bara trippabaconflippa om och bli superkänslosam, fast det kanske inte direkt är något nytt.. Jag tyckte faktiskt det var ett mycket sorgfyllt avsked av Desperate Housewives, supercheesy, sorgligt men fint och-så-levde-de-lyckliga-i-alla-sina-dar-slut, I like my fairytale endings. Fast att jag sen inte ens kan nämna Titanic eller Pocahontas utan att bli emotionellt ostabil behöver vi inte ta upp... Och HALLÅÅ, RICKY MARTIN, DENNA LÅT HADE NÄSTAN FÖRTRÄNGT JU!!♥ Lugna Favoriter 104,7 FOREVER

WILLIAM, SPRINGER DU MED DINA ORGAN!?

Kan min dator vara lite segare snälla!!!??! Skulle verkligen vara så himla dödsskönt. Efter att ha bakat kladdkaka, kommit underfund med saker om mig själv och ätit en kakbit är jag nu i ett väldigt härligt illamående tillstånd och att min livmoder känns som om den fortfarande gör uppror mot mig hjälper inte direkt. Men vafan det är det värt när man hade en så trevlig kväll igår, för när vi äntligen kom fram och hade krigat oss igenom regn och ilska och jag fått i mig rosa skumpa var tillvaron så fulländad. Och allt blev verkligen inte som vi hade tänkt oss, för det blir det ju aldrig men det är ju ändå det som är så kul. Återigen en kväll jag har många finfina bilder och mer eller mindre minnen ifrån! Dessutom var pappa bäst i världen som vanligt och kom och hämtade mig från yttre Kummelnässkogarna så jag slapp alla bussäventyr i mitt tjackhoriga utseendestillstånd. Och JA, JAG GILLAR ATT INTE BEHÖVA SOVA ENSAM TROTS ATT MAN BLIR DET ALLRA OFRÄSHASTE EFTERÅT MEN DET ÄR VARMT OCH FAN NAJS. It should be a FUCKING human right! Som ni märker håller mina aggressioner i sig och KÄÄFTEEEN har varit ett välanvänt ord idag men nu spricker det ändå upp på himlen och solen tittar fram, kanske mitt humör följer samma spår? Hahaha lol på mig själv that was the mesigaste jag kläckt ur mig på länge!! Men tagga köttfärslimpa till middag kommer ju inte kräkas alls. Piggar upp mig med att tänka på att skolan är typ finito för året och William Spetz fantastiska youtubeklipp. Kolla på ALLA

oh OH oh OH oh OKEY

Trots att Rebecca & Fiona på grönan lockade kände jag att jag valde rätt som stannade hemma igår, hängde med ben, jerry och jennifer och kollade på Avatar. OH HELL TO THE NO att jag skulle orka ta mig ut i rövhålsvädret så trött som jag var! Fin första juni, verkligen, blev ju ändå lite lökig I MIN VINTERPOLO. Idag fyller mamsen år och det enda jag bidrar med är mina excellenta blåbärsmojitos och att inte vara hemma ikväll. Går på artonårsfest och firar henne på så sätt istället and it works for everybody! Men att få upp feststämningen när det är sånt här väder och magen värker är inte det lättaste...om inte DJ MÄNGE is in tha house!! Han bah langa festlistan, crankade upp basen och BAM nu är jag fucking taggad på att vingla i mina klackar lagom berusad på mitt rosa bubbel mingla skiten ur alla.
Mmmm jag vill bara gå ut och GOSA i det underbara regnet verkligen, spela in en deprimerande musikvideo eller två. Det vill jag göra
bah övar in sjysta dansmooves redan nuu

RSS 2.0